Mr. Coingrats Altcoin Analyse Opacity / OPQ

Iedere week bekijkt Mr. Coingrats de Altcoinmarkt voor ons en schrijft hij een specifieke Altcoin Analyse aan de hand van van jullie verzoekjes. Ook jou favoriete Altcoin laten Analyseren, laat dat een berichtje achter via onze Twitter-pagina en/of Telegram-kanaal! De Altcoin met de meeste Likes zal dan worden meegenomen in de Analyse. Volg ook zeker Mr. Coingrats op Twitter voor nog meer Bitcoin en Altcoin Analyses. Delen van dit artikel wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Let op dit is uiteraard geen financieel advies! 
0pacity logo
OPQ/BTC 

Op de week grafiek ziet het er voor een trader niet heel interessant uit tenzei je graag een gokje wil nemen.  Het enige positieve wat we op de weekgrafiek zien is een medium bull div. Persoonlijk hecht ik minder waarde aan deze vorm van een div dan de regular en hidden div. Die twee trade ik het liefst. Laten we eens inzoomen en kijken of we daar wat meer kunnen ontdekken.

Ook op de daggrafiek is weinig te zien voor een eventuele stijging. Zoals je in de circels kunt zien zetten we steeds een LH en LL neer wat als bearish gezien mag worden. 

 

De rsi zit in neutrale zone onde de mediaan. hier moeten we wel deftig boven gaan komen wil de koers kunnen stijgen. 

 

De gele block erboven is weerstand en imo moeten we hier eerst aan de bovenakant doorbreken en retesten voor je uberhaupt aan een trade op deze coin kan denken. Aan de onderkant is er weinig referentie materiaal en zoals we allemaal weten 0 is de echte bodem. Of wellicht zelfs in de min zoals olie laatst ook deed.

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

Op de 4h bevinden we ons in een range en traden we momenteel onder de mediaan van deze range (- – lijn).  In de range ondervinden we behoorlijke weerstand van de ema200. De uitbraak van deze range zal bepalend zijn voor de richting van de koers. Gaan we er aan de onderkant doorheen dan wordt er waarschijnlijk een nieuwe ATL gezet gezien de charts op de hogere timeframes. 

 

Kunnen we de rangen aan de bovenkant breken en testen dan kunnen we wel eens kracht genoeg gaan verzamelen om de gele blok ook te gaan breken. En wanneer we daar boven weten te komen kun je imo veilig deze coin traden.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Bekijk ook de meest Populaire Crypto Artikelen

Bekijk ook de BITCOIN analyse van Margin Traders

Volgende week weer een nieuwe Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In het TA chat kanaal van Mr. Coingrats worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even hun nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

De analyse via onze Nieuwsbrief ontvangen!

[newsletter]

Meer
artikelen