Cryptek Bitcoin en Cryptocurrency Discord

Cryptek-discord

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Cryptek discord is opgericht door Thibe en Siebe, twee Belgische vrienden die een enorme passie hebben voor crypto. Zij hebben al bijna 2 jaar van hun jeugd besteedt aan het ontwikkelen van hun skills van technische analyse ( wat ze nu nog steeds blijven finetunen ) en hebben hierdoor dus weinig tijd om hun ook nog echt te verdiepen in de fundamentele werking van verschillende projecten. 

Gelukkig kwamen ze enkele weken na de oprichting Sem tegen, die dan net het omgekeerde van de 2 heren is. Sem verslindt wekelijks white papers van honderden pagina’s en heeft een echte passie voor Blockchain technologie. Hij neemt projecten onder de loep tot op de codering en weet zo de beste projecten en pre-sales er tussenuit te pikken. Het team bestaat dus uit 3 heren die samen een zeer uitgebreide kennis hebben over zowel fundamentele als technische analyse. Verder is er nog een NFT analist beschikbaar waarbij je al je vragen omtrent NFT’s kan stellen. 

Table of Contents

Cryptek Discord

Siebe zorgt dat er zo goed als elke dag een YouTube video online staat met een update over de huidige markt en wat zij denken dat Bitcoin zal doen. Thibe zorgt vooral voor de technische calls binnen Cryptek (waar Siebe soms ook wel eens een call geeft) en Sem zorgt voor de fundamentele analyses en zoekt de beste pre-sales uit zodat alle Cryptek members vanaf het begin in goede projecten kunnen investeren. Momenteel is alles nog gratis, maar dat zal niet zo blijven (verder in de tekst meer info).

Er zitten momenteel vooral Belgen, maar ook wat Nederlanders in de Discord. Beide nationaliteiten zijn natuurlijk even welkom! Als je Onze groep joint zal je eerst de tekst in het #read-this-first kanaal moeten lezen en daarna op het verificatie symbool klikken. Dit is ten eerste gedaan zodat er moeilijker scammers in de groep kunnen komen en ten tweede zodat als er mensen joinen die net nieuw zijn in de crypto wereld, ze direct een basiskennis aan cryptokennis hebben zoals bv het verschil tussen bullrun en bearmarket.

Financieel onafhankelijk

De bedoeling is om er voor te zorgen dit binnen 5 jaar de meerderheid van de groep financieel onafhankelijk is. Wij zijn er zelf niet ver vanaf geweest en hebben toen een groot deel van ons vermogen kwijtgespeeld door slechte zetten te maken en slechte risico management toe te passen in futures trading. We hebben de groep dus opgericht om ervoor te zorgen dat onze leden niet diezelfde fouten maken! We hameren heel erg hard op risico management, vooral binnen futures. Voor de holders hebben we het kanaal #hold-coins, hier delen wij wanneer wij een bepaald project kopen en weer verkopen. In een bearmarket kan dat meerder keren in een maand zijn (inkopen op low, verkopen op lower highs). In een bullrun kan hier soms pas na een paar maand weer een verkoop call komen. We hebben ook al een aantal keer goed de top weten te voorspellen (dit k an je zien op onze instagram). Volgende foto’s bevatten enkele voorbeelden uit het hold-coins kanaal:

Unieke Discord met Calls

Wat onze groep uniek maakt en dus onderscheidt van andere groepen zijn toch wel de futures calls. We hebben al in veel groepen gezeten en nog nooit een groep gevonden die zo een hoge winrate en risk to reward hebben als onze trades. Wij leren onze leden om nooit maar dan ook nooit meer dan 5% van hun portfolio te riskeren per call uit het kanaal #technische-calls. Als ze zelf willen beginnen met traden raden we aan om max 1 à 2% per trade te riskeren. 5% lijkt misschien veel, maar er worden enkel trades gecalled die een hoge kans van uitspelen hebben. De trades hebben een gemiddelde risk to reward van 3-5, dit wil zeggen dat je met een risico van 5% dus 15-25% kan winnen per call. 

De frequentie van de calls hangt af van de markt omstandigheden, het is belangrijk om te weten wanneer je wel en niet moet traden. Sommige weken zijn er geen calls en soms zijn er 5 op een week, in een bullrun worden een enorm veel calls gegeven, maar in een bearmarket ongeveer 1 per week. Onze maximale losing streak is momenteel 3 trades achter elkaar stoploss hit, dat was voor onze leden -15%, hierna kwam onze max winningstreak van 6 winnende trades achter elkaar en dit bracht onze leden 125% op 2 weken op. We hebben video’s op ons YouTube kanaal staan waar we jullie leren hoe je de technische calls kan volgen, dit is gewoon getalletjes ingeven.

Technische Crypto Call

Een technische call ziet er uit als volgt:

Cryptek-discord-call-1
Cryptek-discord-call-2

 Jullie kunnen nu gewoon de cijfertjes die wij jullie geven ingeven op je Binance (of ander exchange) en zo dus veel geld verdienen zonder er tijd in te moeten steken. Om deze reden willen we dus ook niet gratis blijven, er kruipt voor ons natuurlijk ook enorm veel tijd Cryptek. Voor de call maakt het ook niet uit of de markt nu omhoog om naar beneden gaat, want er zullen ook genoeg Short calls voorbij komen. 

Betaalde Cryptek Discord

Er zijn 2 dingen waar aan voldaan moet zijn voor dat onze Discord betalend wordt:

 • De groep moet 1000 leden bevatten (heeft er op moment van schrijven 316, zonder een enkele betaalde promotie te doen) 
 • De markt moet in goede omstandigheden zijn. De bedoeling is dat onze leden een stuk meer winst uit de groep halen dan dat ze er uiteindelijk insteken. De prijzen staan nog niet vast maar de kans is groot dat het de volgende prijzen gaan zijn: 
  • 1 maand: €30
  • 6 maand: €150 
  • 1 jaar: €270 

Dit zal enkel de eerste maand zo zijn! Hierna verdubbelen de prijzen naar:

 • 1 maand: €60
 • 6 maand: €300
 • 1 jaar: €540

Dit doen we om onze vroege leden te bedanken, zelf vinden we dat er teveel waarde gaat gedeeld worden om zo een goedkope groep te blijven. Daarnaast willen we ook een limiet (wat nog niet bekend is) op het aantal groepsleden zetten zodat we onze kwaliteit en interactie met de leden niet verliezen. De premium zal vervolgende bevatten: 

 • Een video cursus waar je leert hoe je moet traden van beginner tot gevorderde en hoe je met je emoties moet omgaan en de markt altijd een stapje voor kan zijn.
 • Elke zondag een livestream voor al jullie vragen 
 • Technische calls (futures) 
 • Fundamentele analyses 
 • Persoonlijke trading begeleiding 
 • Dagelijkse markt updates 
 • Pre-sale tips 
 • Portfolio updates van onze portfolio’s (hold coins kanaal) en op de hoogte zijn wanneer wij verkopen 
 • Globale marketupdates 
 • NFT-kanaal 
 • Je kan ons vragen om aan analyse maken van een cryptocurrency om een aan- of verkoopsignaal te krijgen. 
 • Cheatsheet, trading journal en positie grootte calculator 

Nog 2 puntjes waar we nog niet 100% zeker van zijn, maar wat wel de bedoeling is: 

 • Eigen Cryptek trading bot 
 • Eigen automatische cryptek trading journal die je kan koppelen aan je exchange

Grotendeel van bovenstaande puntjes doen we nu ook gratis voor alle huidige leden. Dus ik zou zeggen maak er zeker gebruik van en geniet van alle gratis waarde!

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen