Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Crypto bloedbad komt eraan, zegt voormalig BitMEX CEO Arthur HayesArthur Hayes, voormalig CEO en medeoprichter van de …

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Crypto bloedbad komt eraan, zegt voormalig BitMEX CEO Arthur Hayes

Arthur Hayes, voormalig CEO en medeoprichter van de Cryptocurrency exchange BitMEX voorspelt een bloedbad voor cryptocurrencies op de korte termijn. Dit voornamelijk veroorzaakt door een zeer instabiele aandelenmarkt.

En zoals je allicht weet heeft de cryptocurrency markt een zeer hoge correlatie hebben met aandeelmarkten als de Nasdaq. Oftewel is het zeker niet uitgesloten dat deze traditionele markt de cryptocurrency mee trekt naar beneden.

Wil jij nu meer lezen over crypto, dan wel dagelijks op de hoogte gehouden van het meest belangrijke Bitcoin en cryptocurrency Nieuws? Check dan zeker het Bitcoinhelper Nieuwsoverzicht. De link vind je in onze bio.

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Binance-CEO bekritiseert Terra’s plan voor een hard fork

Het voorstel om de Terra-blockchain te hard forken om de ooit bloeiende LUNA- en UST-ecosystemen nieuw leven in te blazen, werd onlangs in twijfel getrokken door Changpeng “CZ” Zhao, de CEO van cryptocurrency-beurs Binance. In vervolg daarop deelde CZ zijn gedachten over de beste manier van handelen voor het instorten van crypto-ondernemingen met de cryptogemeenschap.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet