Crypto coaching programma – CryptoClubAcademy

cryptoclubacademy-logo

ADVERTENTIE

Leer de meest efficiënte, veiligste en vertrouwelijkste manier om je leven te veranderen dankzij Trading. In het nieuw ontwikkelde crypto coaching programma van de CryptoClubAcademy krijg je een duidelijk antwoord hoe professionals hun geld verdienen in de crypto markt volgens Jeffrey van de CryptoClubAcademy. Meer cryptocurrency coaching en leerprogramma’s vind je in het Bitcoinhelper cursusoverzicht

Table of Contents

CryptoClubAcademy

cryptoclubacademy-banner

Drie speciaal ontwikkelde programma's

De CryptoClubAcademy biedt op moment van schrijven drie interessante programma’s aan: 

  1. Crypto Trading Masterclass
  2. Crypto Mentoring
  3. Crypto Coaching. 

Masterclass offer

De nieuwe masterclass van de CryptoClubAcademy zal 15 augustus a.s. weer beginnen. Middels een zoom meeting neemt Jeffrey je mee langs de diverse onderwerpen van het winstgevend leren traden, zoals ook de professionals dit doen. De klas zal bestaan uit 3 tot maximaal 10 cursisten en er zullen 5 lessen geven worden van 2 uur. 

Wat zal je leren:

“Altijd al afgevraagd hoe professionals hun geld verdienen in de crypto markt, dan krijg je hier een duidelijk antwoord. Leer als beginner uw eigen winstgevende handelsstrategie op te bouwen met duidelijke, persoonlijke en professionele begeleiding van mij”, aldus Jeffrey. 

Crypto Mentoring & Coaching

Wil je extra begeleiding na de cursus, of zonder cursus dan zijn allicht de crypto mentoren of coachingspakketten interessant. In het coachingspakket zitten o.a. de volgende onderdelen. Analyse van coins op aanvraag. Maandelijkse Q&A. Coin tips en Analyses van ervaren traders. In het Mentoringpakket, het uitgebreide pakket, zijn twee extra onderdelen toegevoegd. Meetings en 24/7 persoonlijk advies op discord (1 op 1 begeleiding)

Social offers

Neem je via Bitcoinhelper de cursus af en meld jij je aan voor een van coachingspakketten, dan krijg je een leuke korting. De masterclass alleen reserveren kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor zijn dan 349 ex BTW. 

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Premium Partners

Advertentie

ADVERTENTIE

Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie