Crypto.com Coin groeit harder in 2020 dan Tesla | Cryptotips.eu

crypto.com

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s.    

crypto.com

Een paar weken geleden merkten we op dat Tesla en Bitcoin volgens Tradingview de populairste beleggingsinstrumenten in de VS waren. Zeker aan de westkust van de VS, met steden als San Francisco, Los Angeles en Seattle, was de populariteit van Bitcoin als investering erg populair.

 

In de laatste paar weken, toen de Bitcoin koers tussen de $10.000 en $11.000 punt kwam te liggen, heeft de Crypto.com Coin de shine overgenomen.

Crypto.com heeft een enorme marketingcampagne gelanceerd met als gevolg dat de marktkapitalisatie dit jaar met 700% is gestegen, wat betekent dat het zelfs Tesla overtreft, dat in 2020 met 400% is gegroeid.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Wirecard

Vooral dankzij het Wirecard boekhoudschandaal in Duitsland, dat ervoor zorgde dat klassieke investeerders die in digitale betalingen wilden handelen, hun toevlucht moesten nemen tot een andere oplossing, is Crypto.com “in het proces van het afstand doen van Wirecard, zowel in Azië als in Europa”, volgens CEO Kris Marszalek…..LEES VERDER

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen