Crypto en Trading Academy Madelon Vos

crypto-en-trading-academy-mockup-madelon-vos-370x247

ADVERTENTIE

Op zoek naar een totaalpakket over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden? Dan is dit je beste keuze. Nu met €100 actiekorting

Table of Contents

Crypto en Trading Academy

De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is een totaaloplossing voor het leren over cryptocurrency en het traden ervan. Het leuke aan dit pakket is ook nog eens dat je er gratis 60 dagen Money Talks Community lidmaatschap bij krijgt. Ook inbegrepen zijn de volgende onderdelen:

  • Leer alle basics van bitcoin en cryptocurrencies.
  • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig aanschaffen, verkopen & versturen.
  • Leer manieren om geld te verdienen met bitcoin en cryptocurrencies.
  • Profiteer van de Technische Analyse kennis die Madelon doceerde aan de HvA.
  • Leer starten met traden/handelen & grafieken lezen.
  • In de community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten.
  • Profiteer van de crypto- en tradingkennis van onze experts.
  • Ben je ondernemer? De kosten zijn aftrekbaar van je winst en de btw is verrekenbaar.
  • Niet goed, geld terug garantie.

Drie interessante modules

De academie is ingedeeld in zeg drie modules. 01 de cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. 02 Cursus handelen in crypto mbo Technische analyse. 03 12 maanden MoneyTalks Community Lidmaatschap. Zie onderstaande afbeelding voor de inhoud per module. 

Over Madelon Vos

Madelon Vos is sinds 2013 actief bezig met crypto’s & investeren. Ze begon haar carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ze drie jaar cohost bij de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focust ze zich zeven dagen in de week op het creëren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Ook deelt ze haar kennis en streeft ze samen met haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars en community leden naar het best haalbare resultaat. 

Kosten Trading Academy

De kosten voor deze zeer uitgebreide cursus aan bijbehorende modules zijn nu met 100 euro korting en kosten dus nu 499.99 euro i.p.v. 599.99. 

Academy nu ook beschikbaar via STAP Subsidie

Het mooie van het platform van Madelon Vos is dat je de STAP-subsidie kunt gebruiken voor de aanschaf van deze cursussen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Wil je hier nu meer over weten bekijk dan ons Madelon Vos Stap artikel.

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Advertentie

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie

ADVERTENTIE