Crypto technische analyse cursus – België

technische-analyse-cursus

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Belgie is weer een nieuwe cryptocurrency technische analyse cursus rijker! Deze basiscursus technische analyse van Pieter neemt je mee langs alle belangrijke onderwerpen in het doen van technische analyse en het bekijken van charts. Bij aanschaf van deze cursus krijg je een 1 – op – 1 gesprek met Pieter om te weten of deze cursus geschikt is voor jou. Wekelijkse Bitcoin updates. Documenten over trading psychologie, emoties en candlesticks. Een 3 uur durende TA cursus via YouTube. En toegang tot de speciale telegramgroep met andere cursusleden. Benieuwd neem dan direct contact op met Pieter via Telegram. Weten welke Bitcoin en cryptocurrency cursussen er nog meer zijn? Bekijk dan ook zeker eens het Bitcoinhelper cursusaanbod op onze overzichtspagina. 

Table of Contents

Een volledig aanbod technische analyse

Deze technische analyse cursus, geschikt voor zowel beginners als crypto gevorderden, bestaat op dit moment uit 9 verschillende hoofdstukken. Het fijne aan deze cursus is dat deze verschillende hoofdstukken zijn opgebouwd uit een theorie gedeelte en een praktijkvoorbeelden gedeelte. Oftewel door het eerst eigen maken van de theorie, wordt je daarna meegenomen in een aantal praktische voorbeelden. 

De onderwerpen van de verschillende hoofdstukken zijn achtereenvolgens: 

  1. Acccumulatie en Distributie
  2. Levels support en resistance
  3. Targets
  4. Patronen en trendlijnen
  5. Marktstructuur
  6. Timeframes
  7. Levels 2.0
  8. Tools
  9. Levels 3.0
Cursus-pieter

Levels

Het onderdeel waar deze cursus zich zeker onderscheid van de rest zijn de hoofdstukken over de levels. Er wordt namelijk lang stilgestaan bij support & resistance en hoe deze lijnen te teken en te gebruiken bij het doen van technische analyse. In de eerste Level les kijkt Pieter naar de basis van Support en Resistance en hoe deze op bijvoorbeeld de Bitcoinchart in te tekenen. In de tweede level les, Levels 2.0, wordt een stapje verder gezet en worden de levels met elkaar verbonden d.m.v. zogenaamde zones. Ook het bekijken van deze levels op verschillende timeframes en de correlatie hiertussen wordt meegenomen in deze les. Tot slot wordt er in de laatste level les, Levels 3.0, lang stilgestaan van het begrip order blocks, oftewel de Supply and Demand zones. Wat deze zones nu precies te maken hebben met Support en Resistance koop dan zeker deze cursus!

Sneak Preview Cursus

Prijzen en aanschaf

Het aanschaffen van deze cursus gaat via Pieter. Je kunt met hem contact opnemen via Telegram waar je na een persoonlijk gesprek toegang zult krijgen tot de inhoud van de cursus. Ook zul je op een later tijdstip worden toegevoegd aan de extra Telegram kanalen voor de updates en extra persoonlijke begeleiding. De kosten van deze cursus zijn 499 euro en kunnen middels verschillende betaalmethoden worden overgemaakt. 

Hetgeen we hier nog willen bij vermelden is dat deze 499 euro je toegang geeft tot alle onderdelen van dit platform. Inclusief zijn dus de 1 – op – 1 met Pieter. De wekelijkse Bitcoin updates. Documenten over trading psychologie, emoties en candlesticks. De 3 uur durende TA cursus via YouTube. En toegang tot de speciale telegramgroep met andere cursusleden, oftewel een toffe crypto community!

Samenvattend

Naar onze mening is de cryptocursus van Pieter een zeer interessante basiscursus technische analyse. Vooral de verschillende voorbeeld video’s helpen je mee om de theorie echt onder de knie te krijgen. Iets wat wij vaak missen in andere technische analyse cursussen. Qua prijs is deze cursus zeker niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Oftewel prima value for money. Zouden we de onderdelen namelijk los berekenen kom je op een zeer gemiddeld bedrag en misschien nog wel goedkoper dan de rest. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen