Cryptocurrency Broker Knaken Review & Handleiding – Bitcoin kopen Knaken

knaken-logo-broker

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De Cryptocurrency Broker Knaken timmert hard aan de weg en is op moment van schrijven zelfs officieel partner geworden van diverse eredivisie voetbalclubs zoals Feyenoord en Ajax. Op de website van Knaken lezen we dat je er Veilig & Simpel Cryptocurrencies kunt kopen tegen scherpe prijzen en kunt betalen met verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en Bankoverschrijving. Ook wordt het platform goed gewaardeerd door haar klanten en krijgen ze een gemiddeld cijfer van een 4.7 uit 5.

Table of Contents

Knaken Review 2021

In dit artikel zullen wij naar een aantal specifieke onderdelen van dit platform kijken zoals gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod. Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Knaken-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook!

Knaken is simpel in gebruik

De Cryptocurrency Broker Knaken is een relatief jong bedrijf in de cryptocurrency handel. Ze zijn namelijk actief sinds november 2017 en gevestigd in Rotterdam aan de Seinhuiswachter 2. Het platform is simpel in gebruik en er kan dus eenvoudig en snel cryptocurrency gekocht en verkocht worden. Doordat de website gebruik maakt van een multi-layer platform is jouw geld goed beschermd tegen bijvoorbeeld een hack.  

Extra functionaliteiten van Knaken

Ook biedt Knaken naast het kopen en verkopen van cryptocurrencies ook nog extra diensten aan. Denk aan automatisch sparen en het Staken van cryptocurrencies. Deze functionaliteiten zijn verwerk in het algemeen Dashboard, waar je in een oogopslag je investeringen en behaalde resultaten kunt terugvinden. Ondanks dat het er zeer overzichtelijk uitziet, missen wij wat kleur. Het is naar onze mening zeer basic allemaal. Allicht een bewuste keus, hetgeen de functionaliteit ten goede komt. Maar om je te onderscheiden van de rest hadden wij dit graag anders gezien. 

Koop- en Verkoop orders plaatsen

Het mooie wel aan dit platform is dat je van te voren al een kopen en/of verkoop order kunt plaatsen. Wil je bijvoorbeeld Bitcoin verkopen wanneer deze is gezakt, is dat bij Knaken gewoon mogelijk. Wel blijft het natuurlijk een Broker en geen Cryptocurrency Exchange waar je met verschillende orders kunt werken.

Weinig transparantie is kostenstructuur

Ook hebben we het al eerder gehad over het verdienmodel van een Cryptocurrency Broker. Namelijk het duurder verkopen en het lager inkopen van hun cryptocurrencies. Hoe deze kostenstructuur erbij Knaken uitziet is niet helemaal duidelijk, oftewel zijn ze hier niet helemaal transparant in naar onze mening. Ook verschilt dit weer per cryptocurrency. 

Tot slot willen wij nog heel even naar het aanbod van Knaken kijken. Deze is de laatste tijd wel uitgebreid, maar naar onze mening nog steeds erg beperkt. Op het moment van schrijven verkoopt Knaken namelijk 64 verschillende munten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Bitcoinmeester is dit natuurlijk erg beperkt. 

Zoek je nu een broker met een groter aanbod Cryptocurrencies, bekijk dan eens de Bitcoinmeester review. Voor de goedkoopste Broker van Nederland verwijzen wij je door naar Bitvavo, waar je op het moment over je eerste 1000 euro geen transactiekosten hoeft te betalen. 

Maak direct een account aan bij Knaken

Voor- en Nadelen Knaken

Voordelen Knaken

  • Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk aanmelden;
  • Snel geld storten met iDEAL of Bancontact;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Auto Buy & Sell opties
  • Volledig in het Nederlands.
  • Overzichtelijk Dashboard
  • Snelle Live support.

Nadelen Knaken

  • Matig aanbod 64 verschillende munten;
  • Erg variabele handelskosten. 
  • Onduidelijk wat er nu precies betaald dient te worden voor een transactie. 

Contact and social media Knaken

Knaken heeft een uitgebreid social media netwerk en is goed bereikbaar via mail en telefoon.

Direct Registreren
bij Knaken

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Knaken klik dan hier

Naar de Handleiding van
Knaken

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Geen titel

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Ik heb mijzelf een tijd geleden geregistreerd bij Knaken, alleen ben ik overgestapt naar Binance. Ondanks dat ik het in het begin wel lastig vond . Zie op nu alleen maar voordelen. Lagere fees, veel meer altcoins en het plaatsen van diverse orders. Kortom ik zou zeggen verdiep je in een Exchange dat scheelt in ieder geval centen 😉

Jaap Fransen

Meer over Brokers

Bitcoin kopen doe je in 2022 bij Blox Broker en krijgt 10 euro gratis

Bitcoin kopen is in 2022 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen...

Read More

Blox de crypto app review en handleiding 2022

De Crypto app Blox! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven...

Read More
BITCOINMEESTER APP LOGO

Bitcoinmeester review en handleiding 2021 | Bitcoin kopen

Bitcoinmeester is naar onze mening een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency broker vanwege het grote aanbod van cryptocurrencies. In dit artikel, deze Bitcoinmeester review, geven wij ons oordeel over deze Nederlandse...

Read More
bitvavo-blauw-logo

Bitvavo review en handleiding | Bitcoin kopen

Bitvavo is naar onze mening de nummer 1 Cryptocurrency Broker van Nederland. In dit artikel geven wij ons oordeel over Bitvavo. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen