Cryptocurrency Cursus Give-Away – Cryptory course

CURSUS ICON

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Het is altijd leuk om iets te winnen, of als je geïnteresseerd bent in Bitcoin en Cryptocurrency een GRATIS cursus aangeboden te krijgen! En nu wil het feit dat wij van Bitcoinhelper weer een leuke #Cryptokorting voor je hebben gevonden. Oftewel dit maal een gratis cursus van Cryptory Course. Op hun social-media kanalen valt namelijk het volgende te lezen.

Table of Contents

Giveaway met  3 gratis cursusplekjes

Gezien het succes van de vorige giveaway is het tijd voor een nieuwe ronde! Met deze giveaway worden  3 gratis cursusplekjes van cryptory course vrijgegeven, 1 via telegram, 1 via instagram en 1 via twitter! Het betreft een basiscursus groepje ter waarde van 50 euro. Daarnaast geven we ook aan 1 random persoon die meedoet aan de giveaway 50 euro aan xrp weg! Dus doe gauw mee en wie weet ben jij de gelukkige.

Je kan op alle 3 kanalen meedoen voor meer kans! Wat moet je hiervoor doen?

  • Via telegram: post de hastag #ikwilleren met daarbij een goede reden waarom jij nu een basiscursus crypto kan gebruiken!
  • Via twitter: volg @ dutchcryptotalk op twitter, en like, retweet de giveawaypost en laat ook hier een reactie achter met de hastag #ikwilleren en daarbij een goede reden ook.
  • Via instagram: volg  hier dutchcryptotalk en like de giveawaypost en laat ook net als bij de andere kanalen hier dezelfde hastag + reactie achter!

Optioneel: Abboneer op het youtube  van Dutchcryptotalk. In de nabije toekomst zullen we hier meer content en livestreams gaan uploaden. De winactie sluit zondag 22 augustus om 23.59. Op maandag 23 augustus zullen de 4 winnaars bekend gemaakt worden! Succes! Deel dit bericht evt onder vrienden of kennissen die hier mogelijk ook interesse in hebben!

Meer over Cryptory Course

Mark-Timmerman

Sinds Maart 2020 ben ik, Mark Timmerman van Cryptory Course, actief in de cryptowereld. Dagelijks hou ik mij bezig met het analyseren van de cryptomarkt en alles wat daar bij komt. Ook verzorg ik voor diverse groepen charts en geschreven analyses over bitcoin en altcoins. Ik help u graag doormiddel van deze cursus om meer wegwijs te worden in deze cryptowereld!

Inhoud van de cursus Cryptory Course

De cursus bestaat uit 4 modules. 2 basis en 2 delen voor gevorderden. In de basismodules wordt geleerd hoe je start met het kopen van je eerste crypto en de basisbeginselen in het samenstellen van een portofolio, aflezen van een grafiek en koers, en veel gemaakte fouten
als beginner. In de gevorderde delen wordt meer stil gestaan bij verschillende verschijnselen in crypto zoals het altseason, nieuwe indicatoren en het traden, zowel spot als leverage.
De cursusonderdelen kunnen zowel achter elkaar als afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Dit gebeurt online via het programma Google Meet.

Youtube DutchCryptoTalk

Ook kun je Mark vinden als technisch analist bij het Cryptocurrency Nieuws Platform DutchCryptoTalk. Hier verzorgt hij de wekelijkse technische analyse video’s. Zie onderstaand voorbeeld, of bezoek ons Cryptocurrency Youtube overzicht

DutchCryptoTalk Twitter

Meer weten over hoe kans te maken op deze 3 Gratis plekken bekijk dan snel de Twitterpagina van DutchcryptoTalk. 

Meer over Cryptocurrency Cursussen / Acties

Wil je nu meer weten over het volgen van een cryptocurrency cursus? Check dan ook zeker ons Bitcoin & Cryptocurrency leerprogramma’s overzicht. Hier vind je een overzicht van alle GRATIS en betaalde cursussen uit de Nederlandse Cryptocurrency space. geïnteresseerd in andere Give-aways? Op onze Crypto kortingspagina, vind je alle acties van dit moment. Heb je nu zelf een leuke cryptokortingsactie gezien op Twitter? Beantwoord dan deze tweet met de #, #cryptokorting en vind hem vervolgens terug in ons overzicht. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen