Cryptocurrency Cursus Give-Away | Madelon Vos

Madelon-Vos-Give-away

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Wij mogen van Madelon Vos de Crypto en Trading Academy weggeven twv €374,-! Het enige wat je hoeft te doen is het raden van de Bitcoinkoers op woensdag 19 Mei om 23.59.  Bekijk onze Twitter-Pagina voor de voorwaarden! 

Table of Contents

Madelon Vos

Madelon is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast makerén HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde.

Madelon streeft altijd naar het beste resultaat, dit voor haar volgers op YouTube en twitter, de cursisten die haar cursussen volgen en natuurlijk haar studenten en lezers. Zeven dagen per week is ze bezig met het creëren van waardevolle content over crypto, crypto trading en maakt ook vaak een uitstapje naar de, (macro)economie.

Haar specialiteit Technische Analyse en succesvol Traden, die ze dan ook graag deelt met anderen. Dit doet ze in middels haar YouTube video’s, columns en cursussen.

Trading Cursussen

2017 was hét jaar van bitcoin, aldus Madelon Vos. In dat jaar steeg de koers $700 naar een recordhoogte van $20.000. Dit was ook het jaar dat men in Nederland instapte en over het algemeen voor het eerst hoorde van Bitcoin. Alleen aan deze euforische stemming kwam abrupt een einde toen de koers in 2018 hard onderuit ging. Veel Crypto starters kwamen erachter dat traden in een dalende trend heel lastig is.

Vele analisten geloven er echter in dat de bedragen nog veel hoger kunnen, oftewel een mooie tijd om te leren is nu. Dit zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten. Om deze reden biedt Madelon twee verschillende cursussen aan die je klaarstomen voor een nieuwe Bull Markt.  

Gratis Cursussen

Website banner 900 × 450 (beide cursussen)
Website banner 900 × 450 (Technische Analyse cursus)

Meer Madelon en Cursussen

Gratis training van Madelon Vos | Cryptocurrency TA

Gratis leren Traden | Technische Analyse Crypto-guru en analist Madelon Vos biedt een gratis crypto-trading cursus voor iedereen die meer wil leren over handelen in cryptovaluta en de hierbij benodigde...

Read More
Madelon navigeert

Madelon Vos lanceert een nieuwe YouTube-serie | Madelon Navigeert

Persbericht | Madelon Vos Navigeert 4 september 2020 | Amsterdam Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! De premiere van de nieuwe Youtube serie van Madelon Vos. Vandaag...

Read More
Madelon Vos

Bitcoinhelper Voorstelronde Augustus | Madelon Vos

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Dit zijn personen en/of bedrijven die veel betekenen voor...

Read More
Cryptocurrency-cursussen

De beste Cryptocurrency Leerprogramma’s en Cursussen van 2021

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je alle beschikbare gratis en...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Brokers

Het Laatste Nieuws