Cryptocurrency Cursus Give-Away | Madelon Vos

Wij mogen van Madelon Vos de Crypto en Trading Academy weggeven twv €374,-! Het enige wat je hoeft te doen is het raden van de Bitcoinkoers op woensdag 19 Mei om 23.59.  Bekijk onze Twitter-Pagina voor de voorwaarden! 

Madelon Vos

Madelon is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast makerén HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde.

Madelon streeft altijd naar het beste resultaat, dit voor haar volgers op YouTube en twitter, de cursisten die haar cursussen volgen en natuurlijk haar studenten en lezers. Zeven dagen per week is ze bezig met het creëren van waardevolle content over crypto, crypto trading en maakt ook vaak een uitstapje naar de, (macro)economie.

Haar specialiteit Technische Analyse en succesvol Traden, die ze dan ook graag deelt met anderen. Dit doet ze in middels haar YouTube video’s, columns en cursussen.

Trading Cursussen

2017 was hét jaar van bitcoin, aldus Madelon Vos. In dat jaar steeg de koers $700 naar een recordhoogte van $20.000. Dit was ook het jaar dat men in Nederland instapte en over het algemeen voor het eerst hoorde van Bitcoin. Alleen aan deze euforische stemming kwam abrupt een einde toen de koers in 2018 hard onderuit ging. Veel Crypto starters kwamen erachter dat traden in een dalende trend heel lastig is.

Vele analisten geloven er echter in dat de bedragen nog veel hoger kunnen, oftewel een mooie tijd om te leren is nu. Dit zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten. Om deze reden biedt Madelon twee verschillende cursussen aan die je klaarstomen voor een nieuwe Bull Markt.  

Gratis Cursussen

Website banner 900 × 450 (beide cursussen)
Website banner 900 × 450 (Technische Analyse cursus)

Meer
artikelen