Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Exchange Binance handleiding. Om je bij de Cryptocurrency Exchange Binance te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

 1. Ga naar registreren;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop (verhandel) Bitcoin;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg;
 8. Laat een review achter over Binance.

Nog niet onze Binance review gelezen klik dan hier

Ga naar Registreren

Door HIER te klikken en/of op de afbeelding hierboven kom je direct op de registratiepagina van Binance. Klik op nu registeren en een registratiescherm voor het invullen van je email en wachtwoord wordt geopend. Het wachtwoord kleurt groen en de tekst STERK verschijnt daar je een juist wachtwoord hebt gekozen. De beveiligingsverificatie verschijnt nadat je op ‘account aanmaken’ hebt geklikt. Deze kun je snel en eenvoudig oplossen door met je muis het puzzelstukje naar het open vak te bewegen. 

registreren-Binance
registreren-Binance

Verifieer uw e-mailadres. 

Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord krijg je vervolgens een mail van Binance om je e-mailadres te verifiëren. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-folder. In de mail krijg je dan vervolgens jouw ‘Activatie Code’ toegestuurd die je dient in te vullen op de nog openstaande registratiepagina. Zie ook de afbeelding hierboven. Lees tot slot de beveiligingstips goed door die je met de mail krijgt doorgestuurd. 

Beveiligingstips:

 • Geef uw wachtwoord nooit aan iemand.
 • Bel nooit een telefoonnummer van iemand die beweert Binance Support te zijn.
 • Stuur nooit geld naar iemand die beweert lid te zijn van het Binance-team.
 • Schakel Google Two Factor Authentication in.
 • Maak een bladwijzer van www.binance.com en gebruik https://www.binance.com/en/official-verification om het domein dat u bezoekt te verifiëren.
registratie-Binance

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Vanwege de Europese wet- en regelgeving is ook Binance verplicht om je persoonsgegevens en identiteit te verifiëren voordat het mogelijk is je eerste bitcoin aan te kopen en/of te verhandelen. Wanneer je het welkomstscherm hebt gekregen, zoals ook hierboven afgebeeld, kun je naar Deposit Crypto to Start Trading. Wanneer je aangeeft euro’s te willen overmaken zul je een pop-up krijgen dat je account eerst geverifieerd dient te worden. Vul vervolgens de volledige ‘Basisverificatie’ in. 

Na het afronden van deze basisverificatie zal er gevraagd worden om ook de Aanvullende verificatie te starten. Dit omdat alle inwoners van Europa ook hun identiteit dienen te laten verifiëren. Je kunt ervoor kiezen om jouw Identiteitskaart, Paspoort, of Rijbewijs te uploaden. Let op dit aanvullende verificatieproces kan even duren. Maximaal 10 dagen zo lezen we op de registratiepagina van Binance, maar zie ook onderstaande afbeelding. 

Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je account goed te beveiligingen. Dit doe je door de twee-factor-authenticator te gebruiken. Ga naar het mannetje in het rondje bovenin het scherm en kies voor beveiliging. Op het scherm wat opent zie je de verschillende beveiligingsopties die Binance aanbiedt. 

Plaats gelden op je account.

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is het tijd om Bitcoin te kopen en dus te verhandelen. Hiervoor heb je allereerst wel geld nodig in je Binance wallet. Via het menu > Wallet, kom je op het wallet overzichtsscherm. Zie ook onderstaande afbeelding. Kies vervolgens voor ‘Storten’ en maak een keuze uit het storten van Fiat, of crypto. of koop crypto met je creditcard, of via de p2p marktplaats. 

Koop Bitcoin

Eindelijk is het zo ver en heb je waarschijnlijk fiat naar je Binance Wallet overgeschreven en dus ook ontvangen. Oftewel het echte handelen en aankopen van jouw Bitcoin kan nu beginnen. Uiteraard is dit wel iets complexer dan dat je allicht gewend bent bij een Broker.  Wil je bijvoorbeeld met jouw ontvangen Euro’s nu Bitcoin kopen ga je naar handelen links bovenin het scherm. In dat menu kun je kiezen voor een klassieke, of geavanceerde weergave van de exchange. Zie ook onderstaande afbeeldingen, met links de klassieke en rechts de geavanceerde exchange. 

Voor meer informatie over het handelen op Binance verwijzen wij je door naar de Binance Academy. Hier vind je alle informatie over het plaatsen van orders en dus het aan- en verkopen met munten. 

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze handleiding nog niet helemaal snappen, of het gewoon fijner vind om een video te kijken om jezelf te registreren bij Binance, zullen we hieronder voor jou betrouwbare YouTube videos plaatsen. Goed om alvast wel even het registratie scherm open te zetten, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het Binance registratiescherm. 

Voordelen Binance

 • Hoogste Volumes
 • Zeer gebruiksvriendelijk;
 • Lage fees (betalen met BNB);
 • Binance Academy;
 • Betalen met Ideal, bankoverschrijving en creditcard.

Nadelen Binance

 • Enige mate van ervaring vereist (verschil t.o.v. Broker); 
 • Je crypto is niet verzekerd op het platform. 

Direct Registreren
bij Binance

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Binance klik dan hier

Geen titel

Rated 5 out of 5
2021-06-22

Binance is de beste!

geert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Brokers

Het Laatste Nieuws