Cryptocurrency Exchange OKex nu registreren met extra korting | OKex review 2020

OKex cryptocurrency exchange

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De Cryptocurrency exchange OKex timmert hard aan de weg en heeft nu haar zinnen gezet op de Europese markt. Om deze reden biedt ze nieuwe leden via een aantal bekende cryptocurrency platformen, waaronder ons platform, een mooie kortingsactie aan! De cryptocurrency exchange OKEx werd in 2017 gelanceerd in Malta. De plek waar het hoofdkantoor vandaag de dag nog steeds staat. Door de zeer goede service en het ongeëvenaarde  beveiligssyteem, groeide OKex al snel uit tot een van de grootste spelers ter wereld. Het bedrijf wordt aangestuurd door een ervaren en hoog opgeleid team van financiële adviseurs, handelsdeskundigen en IT-professionals met aan het hoofd Jay Hao (CEO). 

Mining-Staking-Saving

Als we kijken op de exchange valt direct op dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is en er veel aandacht is besteed aan layout en dus gemak. Ook worden alle bereikbare en meest populaire cryptocurrencies aangeboden en kan er gehandeld worden in spot-, marge- en derivaten. Daarnaast kunnen gebruikers ook extra geld verdienen door gebruik te maken van Savings, mining en staking opties.

Maar er is ook goed nagedacht hoe de beginnende trader enthousiast te maken voor de Exchange. Door het aanbieden van ‘Beginner Tutorial’ en het publiceren van ‘Trading Ideas’ slagen ze er goed in ook deze doelgroep aan zich te bieden. Ook is een zelfde concept ontwikkeld als we bij Coinbase zien, Learn and Earn. Kortom een zeer geschikt platform ook  voor de beginnende handelaar! 

Nu extra voordeling via Bitcoinhelper

Ook enthousiast geworden over OKex? Via Bitcoinhelper kunnen wij je nu een erg mooi korting aanbieden die kan oplopen tot $140. Maar start gewoon met Bonus 1 en verdien $50-$80! 

Betrouwbaar

Het bedrijf is in Malta gereguleerd door de Malta Financial Services Authority en met activiteiten in 100 verschillende landen kunnen we concluderen dat het een zeer serieuze partij is. Naar onze mening dus zeker een betrouwbaar platform die beschikbaar is voor alle typen traders.

Daarnaast kan OKex zeggen dat er nog nooit een hack heeft plaatsgevonden op het platform, hetgeen de concurrentie zoals bijvoorbeeld Binance helaas niet kan zeggen. De OKEx beveiligingsprotocollen zijn goed ingericht en er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van cold wallets, adressen en back-up codes. 

Waarom OKex

De belangrijkste onderdelen van deze cryptocurrency exchange:

  • Kortingsactie! 
  • Verschillende betaalmogelijkheden (bankoverschrijving, Mastercard, VISA, ApplePay, iDEAL en SOFORT).
  • Handel in Bitcoin, altcoins, stablecoins en DeFi munten.
  • Diverse beveiligingsmogelijkheden.
  • Extra verdiene door holdings, Saving , mining en staking.
  • Beginner tutorials
  • Het handelsplatform is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, alvorens je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen