De meest populaire Cryptocurrency Handleidingen van 2021! Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van cryptocurrency handleidingen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je een greep uit de beschikbare handleidingen van dit moment.

Bitcoinhelper Handleiding

Starteb met Bitcoin stappenplan

Hoe starten met Bitcoin? Deel 1 en 2

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw...

Read More

Hoe starten met Bitcoin en Cryptocurrency | Deel 3 Cryptocurrency Handleidingen

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw...

Read More

Beginnen met Cryptocurrency Handleidingen

Beginnen met Crypto Handleiding

Cryptogids

Met deze crypto handleiding ga ik u helpen om te starten met cryptocurrency. Stapsgewijs laat ik middels video’s en teksten zien hoe u een account op een exchange kunt maken en daar cryptovaluta op kunt zetten. In het begin is het aan te raden om te starten met een account op een exchange zodat u gemakkelijk kunt handelen.

Beginnen met Crypto Handleiding

Current Crypto

Handelen in Cryptocurrency: Hoe begin je daarmee? Persoonlijk ben ik begonnen met het handelen in cryptocurrency vanwege de lage rente bij de banken en mijn persoonlijke interesse. Ik zie dit ‘avontuur’ als een soort spaarrekening.

Ik blijf nog steeds euro’s sparen voor noodgevallen, maar iedere maand stop ik een klein beetje meer in cryptocurrency. Als het ware is dit mijn tweede spaarrekening en appeltje voor de dorst. Ik doe dit dan ook alleen met geld dat ik kan missen, en dit is enorm belangrijk.

Beginnen met Crypto Handleiding

Coinspot

De wereld van cryptocurrency groeit razendsnel. Waarschijnlijk zeggen de namen bitcoin, litecoin en ether je wel iets, maar heb je nog nooit gehoord van Decred. Maak je geen zorgen! Wij van CoinSpot.nl hebben speciaal dit artikel geschreven zodat je kunt beginnen met cryptovaluta – zonder dat je wanhopig raakt van alle technische termen.

Beginnen met Crypto Handleiding

Coinstart

In deze gratis cryptocurrency cursus gaan we de eerste stappen in de cryptocurrency wereld zetten. Wij houden van duidelijkheid en orde, vandaar dat we starten met een overzichtelijke inhoudsopgave. Zo weet jij precies waar je aan toe. Je kunt deze gratis cryptocurrency cursus ook in PDF downloaden, wel zo makkelijk!

Beginnen met Crypto Handleiding

Onetime

Overal om je heen hoor je mensen praten over cryptocurrencies. Deze compleet nieuwe wereld is, na het internet, wellicht weer de eerste echt grote verandering in de digitale wereld. Maar de cryptocurrency lijkt een ingewikkelde en zeer technische wereld te zijn, echter valt dit ontzettend mee. Met dit handboek (je nieuwe startpagina ?) gaan we je wegwijs maken in de wondere wereld van de cryptocurrencies.

Beginnen met Crypto Handleiding

Blockk

De groei van Bitcoin heeft ervoor gezorgd dat meer en meer mensen een onderdeel willen zijn van deze “valuta van de toekomst”.  Steeds meer en meer mensen raken erin geïnteresseerd om in Bitcoin te investeren, mee te genieten van zijn voordelen en te profiteren van de enorme groei in waarde die de digitale munt jaar in en jaar uit doormaakt.

Maar waar begin je als je geïnteresseerd bent in het investeren of kopen van bitcoins? Hoe werkt Bitcoin en wat zijn de voordelen?

Exchange & Broker Handleidingen

Bitvavo Handleiding: Hoe Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo Handleiding 2021. Om je bij Bitvavo te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren; Verifieer uw e-mailadres; Verifieer uw...

Read More
bitcoinmeester

Bitcoinmeester Handleiding 2021 | Registreren en Bitcoin kopen doe je zo

Om je bij Bitcoinmeester te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren; Verifieer uw e-mailadres; Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;...

Read More

Binance Review en Handleiding 2021 | Bitcoin verhandelen op Binance

Binance Review. Binance is een van de, dan wel de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Het platform komt voort uit een ICO uit 2017 en is opgericht door Changpeng Zhao....

Read More

Knaken Broker Handleiding – Registreren Knaken hoe doe je dat?

Knaken Broker Handleiding 2021. Om je bij Knaken te registreren en je eerste Bitcoin aan te schaffen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren bij Knaken; Verifieer uw...

Read More

Trading Cryptocurrency Handleidingen

Beginnen met Crypto Trading

CryptoTradingAcademie

Leuk dat je interesse toont in Crypto trading! Wij draaien al langer mee in de wereld van Cryptocurrencies en een van de grootste missconcepties die we nog erg vaak tegen komen is ‘grafieken werken niet voor Crypto’. Als trader, groot fan van grafieken en alles wat met technische analyse te maken heeft ben ik het niet eens met deze uitspraak, simpelweg omdat het niet op feiten of data gebaseerd is. Deze uitspraak komt vaak voort uit het feit dat mensen simpelweg niet goed genoeg snappen hoe de markt werkt. Daarnaast zijn veel mensen niet in het vak en hebben nog niet genoeg ervaring met technische analyse om het op de juiste manier toe te passen.

Beginnen met Crypto Trading

Cryptotips EU

Als je wil investeren in crypto, maar je begrijpt niet goed hoe het werkt, dan kan het rampzalig zijn als je gewoon maar wat doet. Je moet goed weten waaraan je begint en ook zoveel mogelijk te weten komen over de details van de markt, zodat je meer kan leren over de details van de munten waarmee je bezig bent, het gebruik van de verschillende technologieën en waarvoor ze staan.

Beginnen met Crypto Trading

DTC

Met Technische Analyse (TA) kan je door middel van grafieken een aan- en verkoopmoment bepalen van je cryptomunten. Je hebt daarvoor een account op Tradingview nodig en daarna kan je aan de slag met het trekken van trendlijnen op de candlesticks in je chart (de grafiek).

Horizontale support en resistancelijnen zijn het belangrijkst in je chart maar daarnaast kunnen diagonale trendlijnen een formatie vormen. Wanneer de lijnen op de candlesticks een patroon (formatie) vormen dan kan dat candlestick patroon bearish of bullish zijn.

Fundamentele Analyse

CryptoTradingAcademie

Het doen van Fundamentele Analyse is naast Technische Analyse belangrijk om onder de knie te hebben om de juiste investeringsbeslissingen te kunnen maken. Op deze pagina gaan we dieper in hoe een gedegen Fundamentele Cryptocurrency Analyse gedaan kan worden. Na het lezen van deze pagina weet jij weer een stuk meer over het doen van je eigen Due Diligence van je favorieten Cryptocurrencies. In de wereld van Cryptotrading kan je makkelijk verdwaald raken of ontmoedigd worden door de Crypto-Jargon en vele technische concepten. Voeg daaraan toe dat crypto eigenlijk nog in de kinderschoenen staat en je zal er snel achter komen dat het relatief moeilijk is om goede informatieve bronnen te vinden die je verder kunnen helpen.

Beginnen met Crypto Trading

Cryptokopen

Moving Average Convergence Divergence. Of MACD. Wat is dat nou precies? Wanneer je lekker van start wilt gaan met crypto trading, Dan kun je natuurlijk op goed geluk je geld investeren in dezelfde crypto’s als je buurjongen of je oom, maar het kan wellicht geen kwaad om op basis van wat onderzoek zelf tot een keuze te komen.

En niet alleen de keuze van de ultieme cryptocurrency die bij jou past, maar ook de juiste momenten om deze in te kopen of te verkopen, kun je regelmatig bepalen wanneer je goed bent (of wordt) in technische analyse (TA). Maar wat is technische analyse dan precies? Wat kun je er allemaal mee? Wat zijn trading indicatoren? En wat is dan de Moving Average Convergence Divergence?

Technische Analyse

CryptoTradingAcademie

Technische analyse is een methode om investeringen te evalueren aan de hand van statistische analyse van markt activiteiten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van onderliggende waardes van een cryptocurrencies (bijvoorbeeld: heeft het project wel toegevoegde waarde?) maar gebruikt historische prijsgrafieken en andere indicatoren om patronen te identificeren die vervolgens weer gebruikt kunnen worden om investeringsbeslissingen op te maken. Klink super fancy (en dat is het eigenlijk ook) maar in essentie voorspelt technische analyse toekomstige prijzen door te kijken naar grafieken en indicatoren.

Cryptocurrency Kopen Handleidingen

Hoe Bitcoin Kopen

Beste Bank

Bitcoin kopen met iDEAL op een goede exchange is nu voor iedereen gemakkelijk en snel te doen. Niettemin, er zijn genoeg vragen die iedereen zich kan stellen bij het kopen van bitcoins. Deze vragen komen vanzelf op wanneer een belegger de dagelijkse bitcoin koers volgt en de lange termijn opwaartse koersontwikkeling observeert. De bitcoin koersontwikkeling van de afgelopen tijd is zeer aantrekkelijk voor een ervaren handelaar, maar vaak zeer verontrustend om te zien voor een nieuwe belegger.

Waar en hoe Bitcoin kopen

Koopbitcoinhulp

Bitcoin kopen en registreren bij Bitvavo in 8 simpelen stappen. Oftewel binnen 5 minuten je eerste Bitcoin aangekocht: 

 1. Ga naar registreren;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop Bitcoin;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg;
 8. Laat een review achter;

Op verschillende manieren Bitcoin kopen

Koopbitcoinhulp

Bitcoin Kopen. Er zijn verschillende manieren om Bitcoin te Kopen. In dit artikel leggen wij je uit op welke verschillende manieren je Bitcoin kunt aanschaffen. Uiteraard kijken we ook naar de verschillende voor- en nadelen. Als starter in Crypto raden wij je aan om gewoon via een Nederlandse Cryptocurrency Broker je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies aan te schaffen!

 

 1. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Broker;
 2. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Exchange;
 3. Bitcoin Kopen via een Bitcoin automaat;
 4. Bitcoin kopen via een persoon (P2P).

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

Overige Cryptocurrency Handleidingen

Beginnen met beveiliging

Coinstart

Wat is twee staps verificatie (2FA) of het Engels two-factor authentication? In de afgelopen jaren is het aantal meldingen van cybercriminaliteit ongekend gestegen. Als we naar drie jaren geleden kijken, zien we dat de politie 2,6 miljoen cybercrime delicten geregistreerd heeft. In de jaren is dit aantal ongetwijfeld flink gestegen; exacte cijfers hiervan zijn niet bekend.

Beveiliging

Binance Acedemy

Er zijn talloze methoden om wachtwoordverificatie te omzeilen of te hacken door middel van phishing of openbare WiFi. Het is daarom van belang dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld voor de beveiliging van uw account.

2FA of two-factor authentication houdt in dat u uw account beschermt met twee factoren of vergrendelingen, waardoor een extra beveiligingslaag ontstaat.Om goed te worden beschermd door 2FA, moet uw account minsten 2 factoren bevatten voordat toegang wordt verleend. De twee belangrijkste factoren voor Binance zijn een wachtwoord en een SMS- of Google-verificatiecode.

Beginnen met Portfolio Tracking

Cryptofy

Wanneer je bitcoin en andere coins hebt gekocht, wil je natuurlijk altijd kunnen checken hoe jouw crypto portfolio ervoor staat. Dit kan lastig zijn als je veel verschillende coins hebt of meerdere online exchanges gebruikt. Daarnaast gebruiken online exchanges vaak de dollar in plaats van de euro als waardebepaling. Het kan onpraktisch zijn om continu die dollarwaarde te moeten omrekenen naar euro’s. 

Beginnen met Tradingview

DTC

Wat is Tradingview en hoe werkt het? Tradingview wordt gebruikt voor het trekken van trendlijnen, horizontale supportlijnen en het zichtbaar maken van trends waarop je kan traden met cryptocurrency.

Trendlijnen en supportlijnen toevoegen in Tradingview. Zodra je een account hebt aangemaakt op Tradingview en de basisindicatoren erin hebt gezet kan je beginnen met trendlijnen en supportlijnen trekken in je chart.

Beginnen met Blockchain

Bitcoinspot

Blockchain is een systeem dat gebruikt kan worden om gegevens openbaar en onveranderlijk op te slaan. Het bijzondere van blockchain is dat er geen centrale partij nodig is voor het controleren en vastleggen van de gegevens.

De eerste (en meest bekende) blockchain is de Bitcoin blockchain, hierin worden alle bitcoin-transacties opgeslagen. Na de Bitcoin blockchain zijn er vele andere blockchains gekomen, zoals bijvoorbeeld de Litecoin, Ethereum en Monero blockchains.

Beginnen met BTCDirect

Cryrptotips

BTCDirect is een grote speler in Europa en is sinds 2013 actief als intermediar bij het aan- en verkoop van cryptocurrency. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Nijmegen) en valt dus onder de Nederlandse wet- en regelgevingen. De core business is het grootschalig inkopen van coins op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa). In deze BTC Direct review kom je alles te weten over dit bedrijf, denk aan de kosten, verificaties en andere zaken die je moet weten.

Bitcoinhelper Handleiding

CryptoCoinTalk logo

Cryptocointalk komt met eigen cryptocurrency cursus en vele extra’s

Onlangs lazen we in het telegram kanaal van Cryptocointalk dat ze hard aan het werk waren aan een eigen cryptocurrency cursus. Daar willen wij van Bitcoinhelper natuurlijk het fijne van...

Read More
Crypto_leren_traden_in_1_op_1_sessies

Bitcoin trading cursussen 1-op-1 met Mr. Coingrats

Crypto leren traden | 1 op 1 sessies Bitcoin trading cursussen 1-op-1. Wil je direct de goeie basis aanleren van technische analyse zonder teveel uren te spenderen op Youtube, Reddit,...

Read More

Cryptocurrency Leerprogramma's

Op zoek naar een betrouwbaar Cryptocurrency Leerprogramma?

Cryptocurrency
Social-Media

Er zijn verschillende Crypto Social-Media kanalen!

Cryptocurrency
Brokers

Bekijk alle veilige nationale en internationale Cryptocurrency Brokers

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Cryptocurrency Handleidingen

Zoek je een geschikte Cryptocurrency Handleiding?

Cryptocurrency Applicaties

Handige en betrouwbare cryptocurrency app voor Android en iOS.

Meer
artikelen