Beste Bitcoin en Cryptocurrency Handleidingen

ADVERTENTIE

De populairste Bitcoin & Cryptocurrency Handleidingen van dit moment! Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van cryptocurrency handleidingen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je een greep uit het beschikbare aanbod. Denk hierbij aan Starten met crypto handleidingen, Bitcoin kopen, crypto trading, veiligheid en veel meer.. 

Recente Handleidingen

crypto-kopen-met-deal
Cryptocurrency Handleidingen

Crypto kopen met iDEAL hoe doe je dat 2023

Omdat steeds meer mensen in crypto willen investeren dan wel hun eigen favoriete cryptocurrencies willen aanschaffen, wordt ook dit proces steeds gemakkelijker. Daar je vroeger

Bitcoin & Cryptocurrency kopen

Sta jij op het punt om jouw eerste Bitcoin aan te kopen? Neem dan zeker nog even een kijkje in de drie onderstaande opleidingen. We kunnen het namelijk niet vaak genoeg zeggen, investeer eerst in kennis en pas daarna in Bitcoin. Uiteraard hebben wij zelf ook diverse handleidingen geschreven, die je helpen bij jouw eerste aanschaf. Benieuwd lees dan eens hoe jij jouw eerste Bitcoin koop middels ideal. Liever uitleg via een video, in dit artikel vind je de meest populaire Youtube video’s hoe Bitcoin te kopen

Koopbitcoinhulp

Bitcoin Kopen. Er zijn verschillende manieren om Bitcoin te Kopen. In dit artikel leggen we je uit op welke verschillende manieren je Bitcoin kunt aanschaffen. Uiteraard kijken we ook naar de verschillende voor- en nadelen. Als starter in Crypto raden we je aan om gewoon via een Nederlandse Cryptocurrency Broker je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies aan te schaffen! 

  1. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Broker;
  2. Bitcoin Kopen via een Cryptocurrency Exchange;
  3. Bitcoin Kopen via een Bitcoin automaat;
  4. Bitcoin kopen via een persoon (P2P).

Bitcoin.org

Beste Bank

Bitcoin kopen met iDEAL op een goede exchange is nu voor iedereen gemakkelijk en snel te doen. Niettemin, er zijn genoeg vragen die iedereen zich kan stellen bij het kopen van bitcoins. Deze vragen komen vanzelf op wanneer een belegger de dagelijkse bitcoin koers volgt en de lange termijn opwaartse koersontwikkeling observeert. De bitcoin koersontwikkeling van de afgelopen tijd is zeer aantrekkelijk voor een ervaren handelaar, maar vaak zeer verontrustend om te zien voor een nieuwe belegger.

Bitcoinhelper Handleiding

Bitcoin kopen hoe doe je dat en waar?

De meest gestelde vraag op dit moment is: “Waar en hoe Bitcoin te kopen”. Nu moeten wij er direct bijzeggen dat het sinds 2021 een stuk ingewikkelder is geworden om...

Bitcoin kopen doe je in 2023 bij Blox Dé alles-in-1 crypto app

Bitcoin kopen is in 2022 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen...

Beginnen met Bitcoin Handleidingen

Opzoek naar wat meer achtergrond informatie alvorens je start met crypto? Dan zijn de handleidingen van CryptoGids en Block zeker een aanrader. In de handleiding van Cryptogids wordt je aan de hand van verschillende video’s meegenomen hoe je snel en gemakkelijk start. In de handleiding van Currentcrypto wordt je aan de hand van het verhaal van de schrijver meegenomen in zijn Bitcoinreis. Zeker leuk om eens te bekijken en te lezen. 

Cryptogids

Met deze crypto handleiding ga ik u helpen om te starten met cryptocurrency. Stapsgewijs laat ik middels video’s en teksten zien hoe u een account op een exchange kunt maken en daar cryptovaluta op kunt zetten. In het begin is het aan te raden om te starten met een account op een exchange zodat u gemakkelijk kunt handelen.

Blockk

De groei van Bitcoin heeft ervoor gezorgd dat meer en meer mensen een onderdeel willen zijn van deze “valuta van de toekomst”.  Steeds meer en meer mensen raken erin geïnteresseerd om in Bitcoin te investeren, mee te genieten van zijn voordelen en te profiteren van de enorme groei in waarde die de digitale munt jaar in en jaar uit doormaakt.

Onetime

Overal om je heen hoor je mensen praten over cryptocurrencies. Deze compleet nieuwe wereld is, na het internet, misschien weer de eerste echt grote verandering in de digitale wereld. Maar de cryptocurrency lijkt een ingewikkelde en zeer technische wereld te zijn, echter valt dit ontzettend mee. Met dit handboek (je nieuwe startpagina?) gaan we je wegwijs maken in de wondere wereld van de cryptocurrencies.

Current Crypto

Handelen in Cryptocurrency: Hoe begin je daarmee? Persoonlijk ben ik begonnen met het handelen in cryptocurrency vanwege de lage rente bij de banken en mijn persoonlijke interesse. Ik zie dit ‘avontuur’ als een soort spaarrekening.

Ik blijf nog steeds euro’s sparen voor noodgevallen, maar iedere maand stop ik een klein beetje meer in cryptocurrency. Als het ware is dit mijn tweede spaarrekening en appeltje voor de dorst. Ik doe dit dan ook alleen met geld dat ik kan missen, en dit is belangrijk.

Coinstart

In deze gratis cryptocurrency cursus gaan we de eerste stappen in de cryptocurrency wereld zetten. We houden van duidelijkheid en orde, daarom dat we starten met een overzichtelijke inhoudsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe. Je kunt deze gratis cryptocurrency cursus ook in PDF downloaden, wel zo makkelijk!

Exchange & Broker Handleidingen

bitvavo-blauw-logo

Bitvavo Handleiding: Hoe Bitcoin kopen bij Bitvavo

Om je bij Bitvavo te registreren en je eerste Bitcoin aan te kopen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen: Ga naar registreren; Verifieer uw e-mailadres; Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;...

Bitcoin & Cryptocurrency Trading

CryptoTradingAcademie

Leuk dat je interesse toont in Crypto trading! Wij draaien al langer mee in de wereld van Cryptocurrencies en een van de grootste missconcepties die we nog erg vaak tegen komen is ‘grafieken werken niet voor Crypto’. 

Als trader, groot fan van grafieken en alles wat met technische analyse te maken heeft, ben ik het niet eens met deze uitspraak, simpelweg omdat het niet op feiten of data gebaseerd is. Deze uitspraak komt vaak voort uit het feit dat mensen simpelweg niet goed genoeg snappen hoe de markt werkt. 

Daarnaast zijn veel mensen niet in het vak en hebben nog niet genoeg ervaring met technische analyse om het op de juiste manier toe te passen.

Cryptotips EU

Als je wil investeren in crypto, maar je begrijpt niet goed hoe het werkt, dan kan het rampzalig zijn als je gewoon, maar wat doet. Je moet goed weten waaraan je begint en ook zoveel mogelijk te weten komen over de details van de markt, zodat je meer kan leren over de details van de munten waarmee je bezig bent, het gebruik van de verschillende technologieën en waarvoor ze staan.

DTC

Met Technische Analyse (TA) kun je door grafieken een aan- en verkoopmoment bepalen van je cryptomunten. Je hebt daarvoor een account op Tradingview nodig en daarna kun je aan de slag met het trekken van trendlijnen op de candlesticks in je chart (de grafiek).

Horizontale support en resistancelijnen zijn het belangrijkst in je chart, maar daarnaast kunnen diagonale trendlijnen een formatie vormen. Wanneer de lijnen op de candlesticks een patroon (formatie) vormen dan kan dat candlestick patroon bearish of bullish zijn.

CryptoTradingAcademie

Het doen van Fundamentele Analyse is naast Technische Analyse belangrijk om onder de knie te hebben om de juiste investeringsbeslissingen te kunnen maken. Op deze pagina gaan we dieper in hoe een gedegen Fundamentele Cryptocurrency Analyse gedaan kan worden. 

Na het lezen van deze pagina weet jij weer een stuk meer over het doen van je eigen Due Diligence van je favorieten Cryptocurrencies. In de wereld van Cryptotrading kan je makkelijk verdwaald raken of ontmoedigd worden door de Crypto-Jargon en vele technische concepten. 

Voeg daaraan toe dat crypto eigenlijk nog in de kinderschoenen staat en je zult er snel achter komen dat het relatief moeilijk is om goede informatieve bronnen te vinden die je verder kunnen helpen.

Cryptokopen

Moving Average Convergence Divergence. Of MACD. Wat is dat nou precies? Wanneer je lekker van start wilt gaan met crypto trading, Dan kun je natuurlijk op goed geluk je geld investeren in dezelfde crypto’s als je buurjongen of je oom, maar het kan misschien geen kwaad om op basis van wat onderzoek zelf tot een keuze te komen.

En niet alleen de keuze van de ultieme cryptocurrency die bij jou past, maar ook de juiste momenten om deze in te kopen of te verkopen, kun je regelmatig bepalen wanneer je goed bent (of wordt) in technische analyse (TA). 

Maar wat is technische analyse dan precies? Wat kun je er allemaal mee? Wat zijn trading indicatoren? En wat is dan de Moving Average Convergence Divergence?

CryptoTradingAcademie

Technische analyse is een methode om investeringen te evalueren aan de hand van statistische analyse van markt activiteiten.

Er wordt dus geen gebruik gemaakt van onderliggende waardes van een cryptocurrencies (bijvoorbeeld: heeft het project wel toegevoegde waarde?) maar gebruikt historische prijsgrafieken en andere indicatoren om patronen te identificeren die vervolgens weer gebruikt kunnen worden om investeringsbeslissingen op te maken. 

Klink super fancy (en dat is het eigenlijk ook) maar in essentie voorspelt technische analyse toekomstige prijzen door te kijken naar grafieken en indicatoren.

Automated Trading Handleidingen

cryptocurrency-applicatie

De beste Cryptocurrency Applicaties voor iOS & Android!

Op moment van schrijven zijn er ontzettend veel handige en goed bitcoin en cryptocurrency applicaties te vinden. Alleen hoe zie je door de bomen het bos nog, want open je...

Altrady Cryptocurrency trading software | Altrady review en uitleg

De cryptocurrency trading software van Altrady is speciaal ontwikkeld voor die cryptocurrency trader die opzoek is naar een alles in-een-oplossing! Denk bijvoorbeeld aan die traders die op meerdere cryptocurency exchanges...

100 eyes cryptocurrency scanner uitleg en review 2022

Dagen op zoek naar interessante instapmomenten is na vandaag verleden tijd! Want in de huidige cryptocurrency markt is het geen doen om alle charts tegelijk te bekijken en in dit...

Drakdoo het platform voor grafieken en technische analyse op je mobiel

Drakdoo is een cryptocurrency platform die te gebruiken is als App waar je snel en zeer eenvoudig grafieken en technische analyse op je mobiel mee kunt uitvoeren. Alle bekende altcoins,...

Overige Bitcoin & Cryptocurrency handleidingen

Coinstart

Wat is twee staps verificatie (2FA) of het Engels two-factor authentication? In de afgelopen jaren is het aantal meldingen van cybercriminaliteit ongekend gestegen. Als we naar drie jaren geleden kijken, zien we dat de politie 2,6 miljoen cybercrime delicten geregistreerd heeft. In de jaren is dit aantal ongetwijfeld flink gestegen; exacte cijfers hiervan zijn niet bekend.

Binance Acedemy

Er zijn talloze methoden om wachtwoordverificatie te omzeilen of te hacken door middel van phishing of openbare WiFi. Het is daarom van belang dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld voor de beveiliging van uw account.

2FA of two-factor authentication houdt in dat u uw account beschermt met twee factoren of vergrendelingen, waardoor een extra beveiligingslaag ontstaat. Om goed te worden beschermd door 2FA, moet uw account minsten 2 factoren bevatten voordat toegang wordt verleend. De twee belangrijkste factoren voor Binance zijn een wachtwoord en een SMS- of Google-verificatiecode.

Cryptofy

Wanneer je bitcoin en andere coins hebt gekocht, wil je natuurlijk altijd kunnen checken hoe je crypto portfolio ervoor staat. Dit kan lastig zijn als je veel verschillende coins hebt of meerdere online exchanges gebruikt. Daarnaast gebruiken online exchanges vaak de dollar in plaats van de euro als waardebepaling. Het kan onpraktisch zijn om continu die dollarwaarde te moeten omrekenen naar euro’s. 

DTC

Wat is Tradingview en hoe werkt het? Tradingview wordt gebruikt voor het trekken van trendlijnen, horizontale supportlijnen en het zichtbaar maken van trends waarop je kunt traden met cryptocurrency.

Trendlijnen en supportlijnen toevoegen in Tradingview. Zodra je een account hebt aangemaakt op Tradingview en de basisindicatoren erin hebt gezet kun je beginnen met trendlijnen en supportlijnen trekken in je chart.

Bitcoinspot

Blockchain is een systeem dat gebruikt kan worden om gegevens openbaar en onveranderlijk op te slaan. Het bijzondere van blockchain is dat er geen centrale partij nodig is voor het controleren en vastleggen van de gegevens.

De eerste (en bekendste) blockchain is de Bitcoin blockchain, hierin worden alle bitcoin-transacties opgeslagen. Na de Bitcoin blockchain zijn er vele andere blockchains gekomen, zoals bijvoorbeeld de Litecoin, Ethereum en Monero blockchains.

Cryrptotips

BTCDirect is een grote speler in Europa en is sinds 2013 actief als intermediair bij het aan- en verkoop van cryptocurrency. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Nijmegen) en valt dus onder de Nederlandse wet- en regelgevingen. De core business is het grootschalig inkopen van coins op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa). In deze BTC Direct review kom je alles te weten over dit bedrijf, denk aan de kosten, verificaties en andere zaken die je moet weten.

Bitcoinhelper Handleiding

Madelon Vos

Bitcoinhelper Voorstelronde Augustus | Madelon Vos

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de...

Madelon Vos

Gratis training van Madelon Vos | Cryptocurrency TA

Gratis leren Traden | Technische Analyse Crypto-guru en analist Madelon Vos biedt een gratis crypto-trading cursus voor iedereen die meer wil leren over handelen in cryptovaluta en de hierbij benodigde...

ADVERTENTIE

Populaire Exchanges
Laatste Nieuws