Altijd op de hoogte van het laatste Bitcoin en Cryptocurrency nieuws?

Alle Bitcoin en Cryptocurrency nieuwsartikelen overzichtelijk op een pagina!

crypto insiders Cryptocurrency Nieuws pagina
newsbitLogo
Bitcoinmeester-Telegram
Bitcoin Daily
Cryptobenelux Telegram

Welkom op de Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws pagina van Bitcoinhelper. Bij ons vind je 24/7 de meest populaire Bitcoin en cryptocurrency nieuwsartikelen overzichtelijk op een rij. Wij werken met diverse Nieuwsaanbieders samen om je iedere dag van de laatste updates en interessante berichten te voorzien. Deze pagina is mede mogelijk gemaakt door Crypto-Insiders, BTC Direct Nieuws, Neusbit, Bitcoinmeester, Bitcoindaily en Crypto Benelux. 

Website banner 1250x180 (Technische Analyse cursus)
Cryptobenelux Nieuws

CryptoBenelux is gestart in november 2017 als Facebook community.

Al snel groeide de community uit tot een groep van 1000+ leden. Hierdoor begonnen we serieuzer na te denken over de potentie van de groep en kwamen al snel tot de conclusie dat er veel meer in zat dan dat wij eruit haalden. We zijn toen gaan brainstormen over wat wij met de groep zouden kunnen doen. Dit leidde uiteindelijk tot het idee om het uit te gaan breiden. Dit betekende een website, Telegram kanaal, Twitter, WhatsApp, Youtube en Facebook (uitbreiden).

Crypto-Insiders Nieuws

Crypto-insiders.nl is een online platform met de missie om de crypto-wereld inzichtelijk en vermakelijk te maken voor zowel de beginneling als de Lambo-eigenaar, door verslag te doen over van alles wat met cryptocurrency en blockchain-technologie te maken heeft. Van nieuws, guides, reviews tot aan achterklap (jawel!), wij publiceren het om een breed publiek een kijkje te geven in de crypto-keuken. 

Dutch Crypto News

Dutch Crypto News is een online cryptocurrency platform waar veel informatie te vinden is.  Zo bieden ze natuurlijk Cryptocurrency nieuws aan, maar vind je op de pagina ook een leerplatform, een startersgids en kun je meediscussieren via hun eigen Telegramkanaal. 

BTC Direct Nieuws

BTC Nieuws is een Nederlandse actualiteitenwebsite met al het laatste nieuws over blockchain en cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum, ripple, litecoin en bitcoin cash. Om het voor de lezer makkelijker te maken is het nieuwsplatform onderverdeeld in verschillende rubrieken. Van koers, wallet en minen tot aan regulering, exchanges en ICO’s. Altijd vanuit het doel om de lezer zo volledig mogelijk te informeren.

Newsbit Nieuws

Ben je nieuw in crypto of wil je gewoon al het nieuws over je investeringen bijhouden? Je vindt hier de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws. Newsbit is opgericht door 2 jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

Internationaal Nieuws

Bekijk ook de meest populaire Crypto Artikelen

Achtergronden - Uitleg - Reviews en Meer

Meer
artikelen