De meest interessante Crypto Podcasts om te beluisteren!

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de verschillende Cryptocurrency podcast op de voet en houden wij zowel de nationale als internationale uitzendingen voor je in de gaten. 

Bitcoinhelper Telegram

Binnenlandse podcasts

Cryptocast

Misschien wel een van de meest populaire Cryptocurrency Podcasts van Nederland, vandaar deze ook bij ons op nummer 1 staat! Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn en Madelon Vos navigeren je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies. De laatste podcast vind je hieronder!

HupBitcoin

Bitcoin Magazine brengt je wekelijks een Bitcoin journaal in podcast vorm. We besprekende belangrijkste nieuws wat de afgelopen heeft plaats gevonden. In de Hup Bitcoin podcast duiken we dieper in de complexe wereld van Bitcoin. Soms wil je even met iemand kunnen zitten en gewoon praten. Dat is precies wat je van deze podcast kunt verwachten: bitcoin praat. De laatste podcast vind je hieronder!

Satoshi Radio

Satoshi Radio: de Nederlandstalige podcast waarin we je alles vertellen over cryptocurrency en blockchain. 

Bart is sinds 2017 bezig met cryptocurrency. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor alles wat een stekker en een WiFi signaal heeft. Als je een beetje oplet zie je hem misschien op zijn elektrische skateboard door Rotterdam vliegen. Beter bekend als Blakapim. De laatste podcast vind je hieronder!

De Bitcoin Show

De eerste Nederlandse podcast over Bitcoin. Ga mee met Aaron, Boris en Jan-Willem op een reis door de rabbit hole. De laatste podcast vind je hieronder!

Beginnen met Bitcoin Podcast

Een Nederlandstalige podcast waar ik Bitcoin uitleg.

Toegankelijke content voor een beginner die nog nooit wat met Bitcoin gedaan heeft, en soms met diepere technische uitleg voor als je de intro-afleveringen hebt geluisterd. e laatste podcast vind je hieronder!

Jaimtube

Ik twijfel er niet aan dat cryptocurrency’s straks deel uit gaat maken van het dagelijks leven, investeren (in kennis) vindt ik dan ook een logische stap. Helemaal nieuw met crypto? luister dan mijn podcast: wat is Bitcoin. Al de Podcast van Jaimy zijn te vinden op haar website. 

Cryptocoiners Podcast

Elke werkdag: de CryptoCoiners Podcast! Je wordt bijgepraat over de laatste Bitcoin- en crypto-ontwikkelingen. Ook bespreken we actuele thema’s en onderwerpen uit de crypto-wereld en beantwoorden we je vragen!

Populaire podcasts

telegram logo

Cryptocurrency Telegram

De meest populaire Cryptocurrency Telegram kanalen vind je hier

vector-you-are-here-icon

Cryptocurrency Podcasts

De meest populaire Cryptocurrency Podcast vind je hier

Cryptocurrency Twitter

Cryptocurrency
Twitter

De meest populaire Cryptocurrency Twitter pagina's vind je hier

Cryptocurrency Instagram

De meest populaire Cryptocurrency Instagram pagina's vind je hier

png-clipart-youtube-scalable-graphics-icon-play-button-file-angle-white-thumbnail

Cryptocurrency
Youtube

De meest populaire Cryptocurrency Youtube kanalen vind je hier

Cryptocurrency
Discord

De meest populaire Cryptocurrency Discord kanalen vind je hier

Meer
artikelen