Cryptocurrency prijsupdate | Forallcrypto

Cryptocurrency Prijsupdate. Iedere week kijkt Forallcryptonl voor ons naar de cryptocurrency markt en kijken ze welke Altcoins het hardst zijn gestegen en/of gedaald. Uiteraard wordt natuurlijk ook Bitcoin besproken en wordt er zowel naar de USD als BTC pairings gekeken. In deze cryptocurrency Prijsupdate zien we een mooie groene kaart! 

 

WEKELIJKSE CRYPTO UPDATE BTC 19-1
wekelijkse crypto update usd 19-1
Welkom bij weer een nieuwe cryptocurrency weekupdate,
 
Zoals elke week presenteren wij voor jullie de door onze communities samengestelde top 5 en daaruit maken wij een winnaar en een verliezer bekend wij presenteren hier de ranking, de prijs aan het begin van de week en de prijs aan het einde van de week. Hierdoor zien wij hoeveel een bepaalde cryptocurrency gegroeid of gekrompen is

Het was weer een mooie week. Dit is de eerste week update sinds de week update van 14 december dat we jullie helaas geen nieuwe hoogte mogen presenteren desondanks zijn de koersen op zeer goede niveaus gesloten!

De winnaar van deze week is Chainlink die 44,25% gestegen is!
De verliezer van deze week is Litecoin die 16,20% gedaald is!
 
Bedankt voor het kijken naar weer een nieuwe weekupdate van Forallcrypto, vanaf begin Februari kunnen jullie de Forallcrypto weekupdate ook in video vorm gaan verwachten!

Bekijk ook onze laatste Youtube video hieronder 

De Huidige Bitcoin Koers

Inhoudsopgave

Meer
artikelen