Cryptocurrency Review | NoLeCOIN – NoLeXCHANGE – NoLeLEGENDS

nolecoin review

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Als je NoLeCOIN zegt, zeg je natuurlijk ELON achterstevoren. Ja, de naam Elon Musk zit in de muntnaam. Nu is het natuurlijk gerebrand, maar tot een tijd geleden noemde het project Ksumnole. In de geest van Elon musk wilt dit project bijdragen aan een mooiere en properdere maatschappij. Dit doen ze door zich in te zetten voor allerlei liefdadigheidsprojecten, waar een deel van hun opbrengsten rechtstreeks naartoe gaan. Dit is een zeer mooie en nobele zaak. Er is ook een website waar mensen kunnen doneren, maar hierover later meer.

NoleCoin

Het Team NoleCoin

Het core team bestaat uit 15 mensen en wordt geleid door Chevkev (oprichter en CEO). Hij wordt ondersteund door mensen met zeer verschillende profielen, wat het een evenwichtig team maakt: van management over blockchain- , webdesign-, fiscaliteit- en administratie-experts tot illustrators en visuele designers. Het komt erop neer dat dit team niet snel iemand zal moeten outsourcen, wat een fantastische zaak is inzake budget. Ook zijn er 417 Co-owners die mee beslissingen nemen aan de hand van stemmen en polls (VIP -ROOM).

Drie Tokens

Eerst en vooral moeten we ons ervan vergewissen dat er drie tokens zijn (ja, tokens want deze draaien op het TRON netwerk en ook op het Ethereum netwerk ). NoleCOIN is aan het evolueren naar een multichain om een grotere draagwijdte te creëren tussen de community’s van TRX en ETH. De nieuw opgestarte NETH token zal een aantal usecases vervullen die een hoop voordelen zal opleveren voor de holders.

De specificatie van NoLeCOIN pastedGraphic.png

 • Symbool is NOLE
 • Opgestart in oktober 2018
 • TRC 20 token op de TRON blockchain (grote voordeel dat je geen transactiekosten betaald, enz…)
 • Supply van 1.000.000 NOLE (zeer lage supply wat maakt dat dit de prijs hoog houdt door schaarste)
 • Verhandelbaar op volgende exchanges (volgens TOKENPORT.org) : POLONIDEX; TRONTRADE; www.nolex.org.

De specificatie van NoLewater:pastedGraphic.png

 • Symbool is AMSK
 • TRC 10 Token op de TRON blockchain
 • Supply van 10.000.000.000 AMSK tokens ( grote supply is normaal voor een utiliteitstoken)
 • Verhandelbaar op volgende exchanges (volgens TOKENPORT.org): POLONIDEX; TRONTRADE; www.nolex.org

De specificatie van $NETH (Ethereum token van NoleCoin): onlangs voorgesteld in de community

 • Symbool is NETH
 • ERC 20 token op het Ethereum blockchain
 • Supply van 1.000.000 NETH tokens (waarvan 500.000 gelocked zijn tot eind 2021)
 • Verhandelbaar op volgende exchanges: _ www.nolex.org
 • Meerdere exchanges in de toekomst en uniswap (volgens medium post october 2020)
 • Deze token krijgt een heleboel usecases : zal gebruikt worden als tradingpair op www.nolex.org
 • Zal gebruikt worden als listingfee voor andere tokens op nolex
 • Als je deze token gebruikt zal je minder tradingfees moeten betalen
 • $NETH zal ook  gebruikt kunnen worden om bij te dragen aan de liefdadigheidsprojecten.
 • In het NoleLegends spel zal deze ook gebruikt kunnen worden vanaf 2021

NOLE Rewards

Ook zijn er voordelen voor originele holders van de TRX NOLE token. Als je voor 24 oktober 2020 minstens 100 NOLE (TRX) bezit, zal je beloont worden met een reward van 1 op 2 (50 NETH per 100 NOLE), dit was de tweede fase, eerste fase is al geweest om de langdurige supporters te belonen.

VIP leden hebben toegang tot de VIP room als ze eenmalig een buy-in doen van 3000 TRX. In dit besloten telegramkanaal zijn er wekelijks games, quizzen en meetings met besprekingen over de voortgang van het NoLe-project. Er worden ook AMA van andere projecten voorgesteld. Dit is een heel hechte community , die elkaar steunt en helpt in de crypto-wereld. Zij worden beschouwd als Co-owners.

Het is vermeldenswaardig dat als je een bepaald aantal Nolecoin in je wallet houdt, je daar dividenten op krijgt. Door het simpelweg bij te houden kan je dus een passief inkomen creëren. In onderstaande tabel kan je zien hoeveel dit is.

vip Nole

Nole Focuspunten

Dit project focust zich voornamelijk op 3 vlakken:

 1. Het gamingplatform met hun eigen Dapp (spel) NoLeLegends.
 2. Het liefdadigheidsplatform waar ze zich zeer sterk voor inzetten.
 3. Hun eigen Exchange NoLexchange.

Gaming : NoLeLEGENDS (DAPP)

NoLelegends is een DAPP die werkt op de TRON blockchain. Doel van dit spel is 1 van de 6 legends (bomen) te laten groeien van een zaadje tot een volwaardige boom die vruchten geeft (deel van hun ecologische insteek). De NoLewater token komt hier naar de voorgrond, aangezien deze token de currency is waar alles in deze game mee gebeurt. Je koopt een zaadje met NoLewater, geeft je plant NoLewater en als deze uitgroeit tot een massieve boom zal deze je vruchten geven. Deze kan je later uitwisselen naar NoLewater.

Wat je hieruit kan concluderen is dat je eigenlijk een soort van passief inkomen kan genereren. Natuurlijk is er XP te verdienen in het spel, waarmee je naar verschillende levels kan stijgen. Elke nieuwe level geeft je nieuwe items en features die je opnieuw in het spel kan gebruiken en er is kans op een lootbox bij het stijgen van level met daarin cryptomunten (TRX,NOLE ,AMSK,BTT,…..). Wat echt het  mooie is aan dit spel, is dat 50% van dit spel wordt geïnvesteerd in hun fonds voor goede doelen.

Op dit moment is het spel nog in BETA met 4000 spelers en worden er geregeld events en wedstrijden gehouden. Er wordt op het einde van de maand naar de ranglijst gekeken en je krijgt dan 10% van je inkomen als beloning, wat toch een mooie geste is.

Zoals in voorgestelde tokens in het begin van dit verslag vermeld zal de nieuwe NETH token vanaf 2021 ook een rol spelen in dit spel.

Liefdadigheid

Verder steunt of organiseert NoLeCOIN verschillende liefdadigheidsprojecten, wat je kan zien op hun website https://charity.nolelegends.com/. Ze hebben al tal van mooie projecten opgezet in bijvoorbeeld Bangladesh en Turkije. Je kan ook zien welke liefdadigheidsprojecten afgesloten of gaande zijn, met daarbij het verhaal en foto’s. Wat het een heel mooi geheel maakt . Je ziet ook echt iets gebeuren als je doneert. Op deze website kan je ook rechtstreeks doneren met je tronlink account. Aanvaarde munten zijn: TRX, BTT, NOLE en AMSK. 

Nole Exchange

Ze hebben hun eigen Exchange opgezet met een zeer duidelijke UI (user interface) en professionele indruk. Op deze exchange zijn er tradingparen ten opzichte van TRX , USDT, NOLE en dit wordt uitgebreid naar ETH tradingparen door de release van NETH token. Natuurlijk heel leuk als je extra NoLewater nodig hebt voor je spel. Ook wordt hier de kans gegeven aan kleinere projecten om hun munt te laten plaatsen en zo te groeien, wat een hele goede insteek is.

Andere functies die je kan terug vinden op deze exchange:

 • Faucets: gratis munten die je krijgt als je deze aanklikt en na een bepaalde tijd terug kunt aanklikken.
 • Event: trading event en trading competities
 • Referal bounty’s: zoveel mogelijk mensen lid laten worden door middel van je referentielink, wat ook weer de userbase aansterkt.
NOLEX Exchange

Conclusie

De insteek van milieu en liefdadigheid vind ik persoonlijk fantastisch. Crypto gebruiken om anderen te helpen is een goed idee. Vooral dat er daarvoor het TRON netwerk wordt gebruikt, dat geen of bijna geen fees heeft, is een goede zet. Het NoLelegends spel zit goed in elkaar en er kan zelfs een passief inkomen mee worden gegenereerd. Dat is iets waar mensen toch vaak naar zoeken.

De NoLe exchange is een mooie, gebruiksvriendelijke exchange. Ook de release van de NETH token die een brug moet vormen tussen TRX en ETH community vind ik een goed idee waar een heleboel meer mensen kan bereiken. Ik stel me alleen de vraag of de balans tussen het TRX en het ETH token behouden kan blijven. Ook hoop ik hierin dat de transactie fees van ETH gaan zakken (wat normaal zou moeten met ETH 2.0 in het verschiet).

Ik merk in de chatgroepen dat er een enorme energie en enthousiasme is naar het project toe en dat de devs veel steun krijgen in waar ze naartoe werken. Als NETH aanslaat bij de Ethereum community zie ik dit wel een succes worden waar rekening mee gehouden dient te worden.

Info bronnen van dit artikel:

Meer Altcoin artikelen

Altcoinseizoen index

Wanneer Altcoinseizoen? Een handig hulpmiddel is de Altcoin Seizoenindex

Altcoin Seizoenindex Bitcoinhelper door Admin Een van de vragen die zo nu en dan weer op popt, is de vraag: “Wanneer is het Altseason?” Oftewel wanneer kunnen we ons opmaken...

Read More
Coinmarketcal NL

3 Interessante Altcoins die je in de gaten moet houden in week 44

Coinmarketcal door Bitcoinhelper Admin  Vorige week was toch echt een memorabele week voor de Bitcoin Bulls. De wekelijkse candle sloot namelijk op de $ 13.045. Hetgeen de eerste keer weer...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen