Cryptocurrency Stappenplan deel 10 | Hoe Bitcoin veilig Bitcoin kopen

bitcoin kopen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe wereld! Vandaag gaan we kijken waar veilig en betrouwbaar Bitcoin te kopen. 

In dit artikel gaan wij opzoek naar geschikte en betrouwbare plekken om jouw eerste Bitcoin aan te kopen. Heb je de vorige stappen nog niet bestudeerd, raden wij je dit als eerste te doen. 

Cryptocurrency-cursussen

Betrouwbare brokers

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om een geschikt platform uit te kiezen waar je je eerste Bitcoin bij kunt aankopen. Het voordeel van vandaag de dag is dat er een groot aantal betrouwbare platformen zijn waar je Bitcoin kunt kopen. Wil je meer weten over de verschillende Cryptocurrency Brokers, neem dan eens een kijkje op onze Brokerpagina, of bezoek onze dochterpagina Koopbitcoinhulp.nl. 

Hier vind je alle reviews en handleidingen van de meest populaire en veilige Nederlandse Brokers. Gelijk onze eerste tip! Schaf je Bitcoin aan bij een Nederlandse Broker. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze voldoende aan de juiste wet en regelgeving en je bij vragen in het Nederlands te woord wordt gestaan. Bekijk eens de reviews van de vier meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Brokers hieronder. 

5/5
5/5
5/5
5/5

Betrouwbare brokers

Als je een goed en betrouwbaar platform hebt uitgekozen is het nu tijd om je eerste Bitcoin aan te schaffen. In principe is dit proces bij alle Brokers vrijwel hetzelfde.

  1. Selecteer de currency die je wilt aanschaffen. 
  2. Kies je betaalmethode 
  3. Voer je Wallet-adres in (indien van toepassing)
  4. Koop Bitcoin!

Op Koopbitcoinhulp kun je ook van iedere populaire Cryptocurrency Broker een uitgebreide handleidingen / stappenplan vinden, hoe je Bitcoin aan te schaffen bij een door jouw gekozen broker.  

De Bitcoinhelper tip: Omdat Bitvavo de goedkoopste Broker van Nederland is, raden wij je aan om bij dit platform te starten. Ook ontvang je daar jij je nu registreert korting op je tradingfees. Direct een account aanmaken, klik hier. 

De Volgende stap

Nu je een goede basiskennis hebt. Weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen, leerprogramma’s en applicaties te vinden en je jouw eerste Bitcoin hebt aangekocht mag je jezelf een gevorderde Crypto gebruiker noemen. Wij van Bitcoinhelper willen jou dan ook van harte feliciteren met deze titel! Ben je toe aan een volgende stap bekijk dan ook zeker ons gevorderden stappenplan! 

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

Populaire Brokers

More To Explore