Cryptocurrency top 10 voor het jaar 2020

Cryptocurrency top 10 voor het jaar 2020

Cryptocurrency Investering
Top 10 2020

Beginnen met Cryptocurrency? Bekijk hier de Cryptocurrency Investering top 10 van 2020. Ondanks het feit dat de cryptomarkt nog in de kinderschoenen staat, zijn er zeker digitale munten, coins, altcoins en cryptocurrencies die interessant zijn om eens nader te bekijken (DYOR). 

 

Onze Cryptocurrency investering top 10 2020 is samengesteld aan de hand van onze eigen verwachtingen, de technologische ontwikkelingen, maar natuurlijk hebben wij ons ook laten inspireren door de crypto analisten en populaire experts. Zie ook onze Youtube pagina voor interessante Youtubers die veelal ook vaak goede investeringsmogelijkheden in hun video’s bespreken. Uiteraard zijn dit geen koopadviezen, dan wel garanties voor de toekomst, want wij zijn geen financieel adviseur, do your own research! 

 

#1: Investeer in Bitcoin (BTC)

De eerste munt in deze cryptocurrency Investering top 10 van 2020 laat zich natuurlijk raden. Bitcoin de moeder van alle cryptocurrencies. Het is tenslotte de meest populair cryptomunt ter wereld en in algemene zin kunnen we zeggen dat de markt sterk gecorreleerd is met de prijs van deze cryptocurrency. Ook qua techniek staan er nog een hoop ontwikkelingen op de agenda. Denk aan de schaalbaarheid van BTC en de snelheid van transacties. 

 

Ook staat de Block Halving binnenkort weer op de agenda. Een moment waarop de prijs flink reageert. Het sentiment is dat we uiteindelijk weer een nieuwe all-time-high gaan neerzetten. De huidige All-time-high van Bitcoin staat rond de 20.000 euro, dus reken eens uit waar we naar toe kunnen.

#2: Investeer in Ethereum

Ethereum staat bekend als het platform waarop andere munten gecreëerd kunnen worden. Veel bedrijven hebben dan ook gebruik gemaakt van Ethereums blockchain om een ICO te starten. Maar denk ook aan de ontwikkeling van games, dApps en DeFi’s. Ook is Ethereum bezig met een verbeterde versie, Ethereum 2.0. De grootste verbetering t.o.v. de vorige versie is de mogelijkheid om ETH te staken. Maar op nummer twee volgt het verhogen van de transactiesnelheid. Deze zal namelijk aanzienlijk toenemen is de verwachting. 

#3 Investeer in Ripple (XRP)

Het doel van Ripple is om het betalingsverkeer tussen banken over de hele wereld te stroomlijnen. Hiervoor maken ze gebruik van drie platformen: xRapid, xCurrent en xVia. De munt van Ripple is XRP en deze wordt gebruikt als betaalmiddel tussen deze banken. Maar er kunnen natuurlijk ook andere munteenheden verstuurd worden op dit netwerk. Dat maakt het aan de ene kant lastig, als Ripple groeit hoeft dat niet direct ook een groei voor XRP te betekenen. 

 

Ook heeft Ripple zo’n 100 miljard XRP uitgegeven, waar ze zelf nog de helft van bezitten. veilig opgeborgen in de Ripple Foundation. Oftewel er zijn toch stiekem nog wat haken en ogen aan deze investering. 

#4: Investeer in Chainlink (LINK)

Een veel belovend project als je het ons vraagt. Chainlink is namelijk zo gezegd de koppeling tussen de ‘gewone’ wereld en de ‘Blockchain’ wereld. Oftewel maakt Chainlink het mogelijk om gewone data te implementeren op een blockchain. Een techniek waar nu veelvuldig gebruik van wordt gemaakt door bedrijven en waar wij in de toekomst zeker nog meer van gaan zien en horen. 

 

Helaas zijn ze niet heel erg transparant over de nieuwe ontwikkelingen die nog op de agenda staan. Maar als we terugkijken naar het verleden en kijken naar de techniek die al is ontwikkeld, beloofd dat natuurlijk veel goeds voor de toekomst. Wij blijven deze coin op de voet volgen. 

#5 Investeer in Tezos (XTZ)

Een volledig gecentraliseerd netwerk waarop XTZ_holder gezamenlijk de beslissingen nemen over de aan te brengen verbeteringen van het protocol. Qua concept is het zeker vergelijkbaar met Bitcoin en Ethereum. Maar kijken we naar de invloed die de deelnemers kunnen uitoefenen daar er belangrijke beslissingen genomen dienen te worden, gaan ze zeker een aantal stappen verder. 

 

Ook is Tezos een van de meest populaire staking coins van dit moment. Door XTZ te staken kun je als eigenaar rente ontvangen over alle munten die je bezit. Analisten hadden dan ook de verwachting dat het jaar 2020 het jaar van de staking coins zou worden. Een voorspelling die ook goed terug te zien is in de koersontwikkeling van XTZ, als we kijken naar het begin van het jaar tot nu. 

#6: Investeer in Binance Coin (BNB)

BNB is de eigen munt van het Binance platform. En zoals we al eerder hebben kunnen lezen is Binance een wereldwijd erkende Cryptocurrency Exchange, hetgeen bij haar munt niet anders is. Hetgeen ook goed te zien is in de prijstontwikkeling van de Binance Coin. Ook blijft Binance bezig met het ontwikkelen van haar eigen platformen en hebben ze zelfs onlangs de coinmarketcap gekocht. Een eerste zeer grote overname in de cryptospace!. Om deze redenen zou je kunnen aannemen dat BNB ook zeker zijn waarde zal blijven houden en het naar aller waarschijnlijkheid met het succes van het bedrijf mee blijft groeien. 

 

Ook vernietigd Binance iedere kwartaal een groot percentage van deze munten, waardoor er schaarste optreed, hetgeen dan weer een positief effect kqn hebben op de waarde van de munt. Een laatste voordeel van het bezitten van BNB, is dat je extra korting krijgt als je deze munt in het bezit hebt op je trading fees op de Binance Exchange. 

#7: Investeer in Litecoin (LTC)

Litecoin de hard fork van Bitcoin gecreëerd door Charlie Lee is toch ook een bijzondere munt die zeker niet in onze cryptocurrency top 10 van 2020 mag ontbreken. Oftewel het kleine zusje van Bitcoin! Litecoin is het zilver, Bitcoin het goed wordt ook wel eens gekscherend gezegd. In essentie kunnen we dus spreken over een kopie van Bitcoin. 

 

Vorige jaar heeft LTC een halving meegemaakt. In de periode voorafgaande aan deze halving is de prijs enorm gestegen. Nu reageert Litecoin op de markt en is ze sterk gecorreleerd aan de Bitcoinprijs. In 2019 heeft de munt ook enkele grote wijzigingen ondergaan die de blockchainprestaties hebben verbeterd en de transactiekosten hebben verlaagd. Wat er voor 2020 op de agenda staat is nog wat onduidelijk, maar de toekomst zal het ons uitwijzen!

#8: Investeer in VeChain (VET)

Vechain de Cryptocurrency die in 2015 is opgericht door Sunny Lu. Een medewerker van Louis Vuiltton die de overstap maakte naar Crypto. Daar ontstond het idee om iets te doen tegen de ‘namaak’ industrie. Louis  Vuilttonhad had namelijk erg veel te maken met namaak van hun kleding en spullen, hetgeen natuurlijk een negatief effect had op hun verkopen en dus omzet. Het idee voor een nieuwe blockchain werd hier dan ook geboren. Het volgen van producten, grondstoffen, herkomst, kortom het volgen van de gehele supply-chain zodat echtheid gegarandeerd kon worden en consumenten dus konden achterhalen of een product nu echt of nep is. En hiermee biedt Vechain, als een van de weinige cryptocurrency, hulp aan de ‘echte’ wereld. Een practisch probleem aangepakt door gebruik te maken van de blockchain technologie. 

Welke munten nog meer in te investeren?

#9 en 10 door onze bezoekers!

Wij zijn op dit moment nog opzoek naar Coin nummer 9 en 10 en willen jullie hierbij dan ook om hulp vragen. Welke munten zullen er in 2020 gaan uitspringen en zullen een goede Cryptocurrency investering zijn. Laat even een bericht achter op onze Twitterpagina en laat ons weten welke cryptocurrencies er volgens jou echt niet kunnen ontbreken in de Cryptocurrency investering top 10 voor 2020. 

Registreer je vandaag nog en koop direct jouw favoriete cryptovaluta