Cryptocurrency Trading: The Candle Stick Bibel NL Vertaling

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Cryptocurrency Handleidingen | Cryptocurrency Trading: The Candle Stick Bibel NL 

Voor velen heeft de originele Engelse uitgave van dit boek kunnen dienen als een startpunt voor Technische Analyse in het daytraden van crypto. Het bevat alle basiskennis om te beginnen met grafieken lezen (charten), voor het herkennen van het juiste in- en uitstap moment en het selecteren van coins om te traden.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Ook kun je ervaren traders beter volgen in hun denkwijze als je deze grondbeginselen van de TA je eigen hebt gemaakt. Daar is dit boek onmisbaar in. Ook als je nog niets weet van Technische Analyse is dit boek een prima begin om er kennis mee te maken en je er in te verdiepen.

 

Met dit doel voor ogen is deze vertaling gemaakt. Je zult merken dat er veel Engelse termen in deze vertaling terug te vinden zijn. Dit is bewust gedaan omdat er in de ‘taal’ van de technische analyse door iedereen gebruik wordt gemaakt van deze termen, of het nu in het Nederlands, Spaans of Italiaans is. Het is dus van groot belang om deze Engelse termen te kennen en te begrijpen. Als een Engelse term voor het eerst voorbijkomt in dit boek, wordt deze vertaald en uitgelegd. 

 

Daarna zal in de rest van de teksten deze term in het Engels voorkomen. Zonder deze Engelse termen zul je andere teksten over TA nooit goed kunnen begrijpen. Je zult merken dat na verloop je gewend raakt aan deze termen en ze zelf ook meer gaat gebruiken om een charta te verklaren. Bekijk ook het document winstgevend day- en swing-traden

Veel plezier en safe trading!

De Bitcoinkoers in Euro's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Brokers

Het Laatste Nieuws