Cryptocurrency weekupdate | Forallcrypto

Iedere week kijkt Forallcryptonl voor ons naar de cryptocurrency markt en kijken ze welke altcoins en dus cryptocurrencies het beste hebben gepresteerd. Uiteraard maken ze onderscheid tussen de USD-en BTC-waarde. In deze cryptocurrency weekupdate zien we voornamelijk rode cijfers! 

WEKELIJKSE CRYPTO UPDATE BTC 35

Vorige keer kleurde de gehele cryptocurrency markt nog voornamelijk groen. Maar daar was weinig meer van terug te zien afgelopen week. De meeste Altcoin verloren een deel van hun winsten. Vraag is dan ook kan deze week gezien worden als een kleine correctie, of moeten we ons opmaken voor een serieuze daling? 

Kijken we bijvoorbeeld naar ETH die verloor 7.8%, Chainlink -17.70%, maar de grootste verliezer was Digibyte. Daar deze altcoin vorige week nog de grootste stijger was, verloor ze deze week maar liefst 20.90%. 

Het is ook niet voor niets dat het gezegde in trading luidt, wat hard omhoog gaat, gaat ook meestal weer hard naar beneden. 

Wil jij nu ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de cryptocurrency markt volg Forallcrypto dan ook op Twitter @Forallcryptonl. Of bezoek de website.

Inhoudsopgave

Meer
artikelen