CryptoProTrader lanceert dit weekend nieuwe website

CryptoProTraderLogo

ADVERTENTIE

Het was even wachten maar dit weekend heeft CryptoProTrader haar nieuwe website gelanceerd. Al eerder schreven wij over de nieuwe discord van deze Nederlandse traders community en daar kunnen we dus nu ook een website aan toevoegen. 

cryptoprotrader-website

“Iedereen kan geld verdienen met traden.

“Iedereen kan geld verdienen met traden. Altijd en overal”, zo lezen we op de nieuwe website van CryptoProTrader. Deze website is voor iedereen geïnteresseerd in investeren en traden met cryptocurrencies. Uiteraard vind je hier ook de link naar de Discord community en een uitgebreide beschrijving van de diensten. Een bijzondere toevoeging zijn de geschreven reviews van de leden: 

Inmiddels ongeveer een jaar bezig met crypto en traden. Ondanks dat ik de basis heb mogen leren met diverse cursussen heb ik toch het meeste mogen leren via Tim. Zeker risk management wat Tim heel goed kan uitleggen en steeds de groep er aan herinnert, heeft ervoor gezorgd dat ik veel zorgvuldiger ben met traden en hierdoor verliezen heb kunnen beperken. Verder vind ik de transparantie en de hulp van Tim en de groep super. Bedankt!

Cryptoprotrader-1op1

CryptoProTrader Actie

Speciaal vanwege deze lancering heeft CryptoProtrader ook een leuke actie in het leven geroepen. 

De eerste 50 leden die nu de CryptoProTrader VIP joinen, krijgen Lifetime toegang tot alle kanalen voor maar €25,- per maand ( normaal €59,- p/mnd.) of €275,- per jaar (1 maand gratis).

Een zeer interessante aanbieding als je meer wilt leren over cryptocurrency trading en opzoek bent naar een leuke, maar vooral leerzame community. 

Vip account

Als VIP van CryptoProTrader krijg je toegang tot alle Discord kanalen met exclusieve content. Hierin worden uitgebreide analyses gedeeld en zal er hulp geboden worden bij het maken van jouw eigen analyses. Daarnaast kun je ook diverse threats inzien met uitleg over Prijsacties, Technische Analyses, Trends, lange termijn coins en nog zoveel meer.  

Het volledige aanbod:

  • Volledige toegang op Discord
  • Behulpzame community
  • Het laatste nieuws
  • Premium content
  • Gratis Technische Analyses
  • Persoonlijke hulp
  • Media content
  • Live marktanalyse

Benieuwd? Meld je hier dan gratis aan en stuur timgrootveld#3267 even een privé bericht. laat natuurlijk ook even weten dat je via Bitcoinhelper komt voor nog meer specials. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Advertentie

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie

ADVERTENTIE