De beste Bitcoin en Cryptocurrency Portfolio Trackers

Delta

Share This Post

Wanneer je uiteindelijk bent overgegaan tot het aanschaffen van je eerste Bitcoin en/of andere cryptocurrency wil je natuurlijk jouw munten ook goed in de gaten houden. Je kunt natuurlijk de live koersen bijhouden op bijvoorbeeld de Coinmarketcap, maar het is natuurlijk veel handiger om direct te kunnen zien of jouw munten vanaf het moment van aanschaf zijn gestegen en/of gedaald. In dit artikel lees je over de verschillende mogelijkheden qua het bijhouden van je cryptocurrency portfolio. Want ja zeg nou zelf alle koersen handmatig bijhouden is geen doen, vandaar als je begint met Bitcoin kopen jezelf ook verdiepen in een goede Cryptocurrency Portfolio Tracker. 

Table of Contents

Delta: 

Volgens hun eigen website de beste Bitcoin & Cryptocurrency portfolio Tracker van dit moment. Op dit moment supporten ze zo’n 7.000 coins, verdeeld over 300 cryptocurrency exchanges. Oftewel hier kom je echt een heel eind mee. Het fijne van deze app is dat je ook meerdere alerts kan instellen daar een coin een bepaalde prijs behaald.
 
Handig voor als je van plan bent een aankoop te doen en geen zin hebt de hele tijd de prijs in de gaten te houden. Ook ontvang je notificaties daar een munt uit je portfolio een grote stijging en/of daling meemaakt. Ook bestaat er een betaalde Delta-Pro versie met uiteraard extra voordelen. Denk aan exclusieve analytic-modules, onbeperkt exchange koppelingen en voorrang bij nieuwe functies.  Qua beoordelingen scoren ze erg hoog, een 4,5 met 15.365 recensies.
 
Als je door deze beoordelingen loopt zien we de laatste tijd wel een wat wisselend beeld. Zo schreef Elwin onlangs: “Over het algemeen een goede app, maar de solve.care / Bittrex connectie klopt voor geen meter, krijg nu al maanden 100 meldingen per dag. Dave schrijft: “Het doet wat ik verwacht. Kan mijn crypto’s erin zetten en het houdt het mooi bij. Vind alleen de negatieve smileys wat minder. Vind je positieve lachende fijner. Maar dat heeft niks te maken met de werking van de app”. 

Blockfolio:

Blockfolio gaat nog een stapje verder dan Delta en zegt meer dan 8.000 cryptocurrency’s aan te bieden. Het aantal Exchanges is gelijk, maar hier kun je ook je munten in minimaal 100 fiat valuta’s bekijken, van USD, EUR, JPY naar GBP en BRL. Het leuke van deze app is dat je gaande weg de trend van je eigen aanschaf in een persoonlijke grafiek kunt bekijken. Naast dat natuurlijk een hoop functies overeenkomstig zijn met Delta vinden wij de News sectie wel een leuke toevoeging.
 
In de app blijf je ook nog eens op de hoogte van het laatste Cryptocurrency Nieuws. Helaas niet in het Nederlands, maar gewoon in het engels. Qua beoordeling scoren ze net een beetje hoger dan Delta, een 4,8 om precies te zijn met 106.135 beoordelingen. Wesley schrijft: “Zeer goed. De waardes komen redelijk overeen met de daadwerkelijke waardes. Ook is het prettig om een pop-up te ontvangen van de laatste updates van de coins die je bezit”.
 
Een wat negatieve beoordeling liet Youri achter: “Je zou toch zeggen (verwachten) dat ze inmiddels wel de API keys zouden hebben geïmplementeerd… not! Zelfs niet mer een gehele nieuwe versie. 
 

Altpocket:

De eerste twee portfolio Trackers leken erg veel op elkaar. Beide met overeenkomstige functies, munten, exchanges en grafieken. De vraag is hoed ga je je dan in deze markt nog onderscheiden.
 
Daar heeft Altpocket wat op verzonnen door het creëren van een sociaal crypto netwerk. Je kunt andere traders volgen en hun portfolio’s inzien, daar ze daar natuurlijk wel toestemming voor hebben gegeven. Je kunt je eigen portfolio namelijk ook prive houden. Doe je dat niet kunnen anderen ook meekijken met de trades die je maakt. Er zijn nog maar erg weinig Nederlandse reviews te vinden, dus het cijfer 5 op tien beoordelingen vinden wij op dit moment niets zeggend. 

Google-Drive:

De laatste Cryptocurrency portfolio tracker dien je zelf in elkaar te zetten, oftewel een eigen portfolio tracker maken via Google-drive of gewoon in Excel. Het voordeel van het gebruik van de Google-drive is dat je jouw portfolio helemaal precies zo kunt vormen als je dat zelf graag zou zien. Geen reclames en te pas en te onpas notificaties en update, nee gewoon je eigen sheetje. Het nadeel is dat het natuurlijk wel even wat extra tijd kost, het is niet even naar de google, of the apple play store en downloaden maar. Maar als je goed zoekt kun je dit proces ook aanzienlijk versnellen. Er woorden op dit moment ook tal van Crypto portfolio Sheets gedeeld, die dus zo te gebruiken zijn. Kijk ander ook even op Reddit met de volgende zoekvraag: Excel Crypto Portfolio Tracker.  
 
Kortom er zijn een hoop handige apps op de markt, zowel voor Androis als IOS, die het bijhouden van je cryptocurrency Portfolio erg vergemakkelijken. Welke app je nu uiteindelijk kiest heeft wat ons betreft met smaak te maken. Vind je het leuk om direct het nieuws te lezen kies dan voor Blockfolio. Wil je graag andere portfolio’s inzien en kijken wanneer andere een trade plaatsen, kies dan voor Altpocket. En vind je het gewoon leuk om te stoeien met Excel sheets, bouw dan lekker je eigen portfolio. Wij wensen jou ontzettend veel succes met het installeren van de app en hopen dat dit artikel een beetje heeft bijgedragen in het maken van een keuze! 

Meer artikelen over Traden

Geautomatiseerde cryptocurrency handel via BitBrokerTrade

Table of Contents Wat is BitBrokerTrade? BitBrokerTrade is een Nederlands softwarehuis en biedt de gebruikers van de software de mogelijkheid om de bij een geregistreerde Exchange aangehouden crypto rekening geautomatiseerd...

Read More
betrouwbare-tramding-bots-nl

De beste Cryptocurrency Trading Bots – Review

De laatste tijd neemt de vraag naar cryptocurrency Trading Bots 2021 enorm toe. Maar wat is een trading bot eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Kort gezegd een...

Read More
Cryptocurrency-signals-nl

De meest betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen van 2021

Steeds meer mensen ontdekken de wonderlijke wereld van cryptocurrency en daarmee ook het investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Alleen beschikt lang niet iedereen over de juiste kennis. Een gat...

Read More
crypto signals

Nederlandse Cryptocurrency Trading Groups | Dutch Signal groups

Misschien heb je er al eens van gehoord, crypto Signal groups. Maar wat zijn dit nu precies voor groepen en kan je zomaar de gedeelde informatie vertrouwen? Feit is dat...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Het laatste Nieuws