Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

De BTC support levels om de komende tijd in de gaten te houden!Bitcoin wist de ascending trendline niet te houden die…

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De BTC support levels om de komende tijd in de gaten te houden!

Bitcoin wist de ascending trendline niet te houden die in het verleden een aantal keren als support heeft gediend. Dit maal flipt deze trendline in resistance, want goed op lagere timeframes is te zien.

Rond de $39265 komen we een belangrijk support level tegen, waar zowel de horizontale support als de ascending trendline samenkomen.

Verliezen we ook dit level vinden we daaronder nog twee belangrijke wijk levels ronde de $34322 en de $32935.

Wil jij 24/7 op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Bitcoin? Volg ons dan via Instagram voor nieuws, achtergronden en meer.

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet