De cryptocurrency Influencer van Nederland | Cryptoverkiezing voor het jaar 2021

cryptoverkiezingen-2021

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Cryptocurrency Verkiezingen 2021 -2022

:
:
:

Welkom bij de Bitcoinhelper Cryptocurrency Verkiezingen voor het jaar 2021. Samen met de Nederlandse Community zullen wij ook dit jaar weer de meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Influencer kiezen. Maar er zijn dit jaar nog meer titels te vergeven. 

De cryptocurrency Influencerlijst wordt ieder jaar samengesteld door Bitcoinhelper en de Nederlandse Crypto-community. Via onze social-media kanalen kunnen de namen worden doorgeven van die personen die niet mogen ontbreken op deze lijst. Uiteraard moeten dit wel personen zijn die cypto Nederland een warm hart toegedragen, dan wel veel betekend hebben voor de Nederlandse crypto-community. Een reactie achterlaten onder dit bericht kan natuurlijk ook!

 

Door te stemmen op jouw favoriet maakt hij of zij niet alleen kans om influencers 2021 te worden, ook is jouw stem natuurlijk een blijk van waardering! Via deze weg willen wij daarom iedereen alvast bedanken voor het stemmen, ook namens alle aangesloten personen en partijen. 

De Winnaar van 2020

De Categorieën van dit jaar

Uiteraard kan er ook dit jaar weer in diverse categorieën gestemd worden: 

 • De Nederlandse Cryptocurrency Influencer Award 2021;
 • De meest populaire Cryptocurrency Nieuwspagina;
 • De meest populaire Cryptocurrency Broker;
 • De meest populaire Cryptocurrency YouTuber;
 • De meest populaire Cryptocurrency Artikelen; 
 • Het meest populaire Cryptocurrency Educatieplatform; 

De nieuwe categorieën dit jaar: 

 • De meest populaire Cryptocurrency Podcasts;
 • Het meest populaire cryptocurrency Twitter-kanaal;
 • Het meest populaire Cryptocurrency Telegram-kanaal;
 • Het meest populaire Cryptocurrency Discord-kanaal;
 • De meest populaire & betrouwbare Technische-analist in crypto.

Stemmen

Van 01-01-2022 tot 31-01-2020 kun je via onze social-media kanalen doorgeven wie absoluut niet mag ontbreken in de verschillende categorieën. Stemmen kan vanaf 01-02-2021 tot 28-02-2021 hier op de website. Delen wordt zeer gewaardeerd, zie alle links onderaan deze pagina! Uiteraard zullen wij op onze verschillende social-media kanalen, waaronder ook onze Telegram groepen, de tussenstanden met je delen! 

Sponsoren

Uiteraard zijn wij ook voor deze verkiezing weer opzoek naar sponsoren. Wil jij meehelpen om van de verkiezingen een groots succes te maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of mail naar info@bitcoinhelper.nl

De Bitcoinkoers in Euro's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Brokers

Het Laatste Nieuws