De Cryptocurrency Verkiezingen 2020-2021 de uitslagen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Dit jaar zijn wij van Bitcoinhelper gestart met de cryptocurrency Verkiezingen van Nederland. Een dergelijke verkiezing kende wij nog niet, vanwaar wij het tijd vonden om dit eens te organiseren. Ondanks het feit nog lang niet alle cryptocurrency personen, bedrijven en platformen dit jaar meededen, kijken we terug op een zeer geslaagde verkiezing.

Het doel was tenslotte het in het zonnetje zetten van al die mensen die dag in dag uit voor de Nederlandse crypto community goede content maken, YouTube video’s uploaden en het nieuws presenteren! 

Zes cryptocurrency Categorieën

We zijn dit jaar begonnen met zes crypto Categorieën waarin gestemd kon worden. Zo kon er gestemd worden op de Crypto Influencer van het jaar. De beste Crypto Cursus. Het meest populaire crypto Youtube kanaal. De beste Crypto Broker. De beste Crypto Nieuwswebsite en de beste Crypto Artikelen. 

Cryptoverkiezingen2020
Cryptoverkiezingen2020
Cryptoverkiezingen2020
Cryptoverkiezingen2020
Cryptoverkiezingen2020
Cryptoverkiezingen2020

De crypto winnaars van 2020-2021

Het is langs spannend geweest wie er met de fel begeerde titel van de crypto Influencer 2020 vandoor zou gaan. Iedere week zagen we wel weer een nieuw gezicht in de top 5 binnenkomen. De beste Crypto Broker was al snel gespeeld en stond Bitvavo al vanaf het begin af aan eenzaam aan de top.

 

Hetzelfde gold voor de Crypto Artikelen. Het publiek was het er anoniem over eens dat Cryptotips EU er met de prijs vandoor moest gaan. Qua Crypto Nieuwswebsite is het ook een tijd lang spannend gebleven wie er met deze titel vandoor zou gaan. BTC Direct, Bitcoinmagazine, Cryptobenelux, Lekkercryptisch en Crypto-Insiders hebben allemaal wel eens op de nummer 1 positie gestaan, maar BTC Direct is er uiteindelijk met de titel vandoor gegaan. 

 

Maar goed de terechte winnaar en zelfs in verschillende categorieën is toch echt Doopie Cash gebleken. Doopie Cash bleek een maatje te groot veel vele platformen. Zo hebben ze in zowel de beste YouTuber, als de Crypto Influencer, Forallcrypto en Cryptocoiners achter zich gelaten.  

beste-crypto-broker-2020

Bitcoinhelper op Locatie

Omdat Doopie Cash er met de vel begeerde Cryptoinfluencer awards vandoor ging, konden wij het van Bitcoinhelper natuurlijk niet laten om de mannen even een verrassingsbezoekje te brengen tijdens de Liveshow. 

Bekijk hieronder de video! Bitcoinhelper live in de studie van Doopie Cash. Evenals de uitslagen via ons eigen YouTube kanaal en/of Cryptocurrency verkiezingspagina!

Volgend jaar

Uiteraard smaakt dit naar meer en zullen wij volgend jaar weer een nieuwe Cryptocurrency Verkiezing gaan houden. Met nog meer categorieën, nog meer crypto platformen, mensen en bedrijven. En natuurlijk hopelijk met nog meer stemmers! Bekijk nu alvast de Verkiezingspagina van volgend jaar hier! 

 

Voor nu willen wij iedereen bedanken die heeft meegedaan, de winnaars uiteraard nogmaals feliciteren en bovenal iedereen die heeft gestemd ontzettend bedanken! Bedankt en we zien iedereen weer volgende jaar. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen