ADVERTENTIE

De meest populaire Bitcoin & cryptocurrency Podcast van 2021-2022 | Crypto Verkiezing

ADVERTENTIE

Cryptocurrency Verkiezingen 2021 -2022

Welkom bij de Bitcoinhelper Cryptocurrency Verkiezingen voor het jaar 2021. Samen met de Nederlandse Community zullen wij ook dit jaar weer de meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Podcast kiezen. 

De cryptocurrency Influencerlijst wordt ieder jaar samengesteld door Bitcoinhelper en de Nederlandse Crypto-community. Door te stemmen op jouw favoriet maakt hij of zij niet alleen kans om influencers 2021-2022 te worden en/of winnaar in de verschillende categorieën. Ook is jouw stem een blijk van waardering en steuntje in de rug! 

Van 01-01-2022 tot 31-01-2022 kun je via onze social-media kanalen en/of door te navigeren naar de bovenstaande categorieën, doorgeven wie of welk platform absoluut niet mag ontbreken in de verschillende lijsten. Stemmen op jouw favoriet en dus de Bitcoin en cryptocurrency Influencer van 2022-2021 kan vanaf 01-02-2022 tot 28-02-2022. 

Meest Populaire Crypto Podcast 2021-2022
48 votes · 48 answers

Crypto Podcasts

BitcoinMagazine brengt je wekelijks een Bitcoin journaal in podcast vorm. We besprekende belangrijkste nieuws wat de afgelopen heeft plaats gevonden. In de Hup Bitcoin podcast duiken we dieper in de complexe wereld van Bitcoin. Soms wil je even met iemand kunnen zitten en gewoon praten. Dat is precies wat je van deze podcast kunt verwachten: bitcoin praat. De laatste podcast vind je hieronder!

Elke werkdag: de CryptoCoiners Podcast! Je wordt bijgepraat over de laatste Bitcoin- en crypto-ontwikkelingen. Ook bespreken we actuele thema’s en onderwerpen uit de crypto-wereld en beantwoorden we je vragen!v

beginnen met bitcoin podcast Logo

Een Nederlandstalige podcast waar ik Bitcoin uitleg. Toegankelijke content voor een beginner die nog nooit wat met Bitcoin gedaan heeft, en soms met diepere technische uitleg voor als je de intro-afleveringen hebt geluisterd. e laatste podcast vind je hieronder!

cryptocast logo

Misschien wel een van de meest populaire Cryptocurrency Podcasts van Nederland, vandaar deze ook bij ons op nummer 1 staat! Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn en Madelon Vos navigeren je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies. De laatste podcast vind je hieronder! 

Satoshi Radio Logo

Satoshi Radio: de Nederlandstalige podcast waarin we je alles vertellen over cryptocurrency en blockchain. Bart is sinds 2017 bezig met cryptocurrency. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor alles wat een stekker en een WiFi signaal heeft. Als je een beetje oplet zie je hem misschien op zijn elektrische skateboard door Rotterdam vliegen. Beter bekend als Blakapim. De laatste podcast vind je hieronder!

De bitcoin show logo

De eerste Nederlandse podcast over Bitcoin. Ga mee met Aaron, Boris en Jan-Willem op een reis door de rabbit hole. De laatste podcast vind je hieronder!

Sinds kort heeft het populaire Crypto Youtube kanaal van Doopie Cash ook een eigen Podcast waarin ze praten over alledaagse Bitcoin en Cryptocurrency zaken. 

Misschien wel een van de meest populaire Cryptocurrency Podcasts van Nederland, vandaar deze ook bij ons op nummer 1 staat! Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn en Madelon Vos navigeren je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies. De laatste podcast vind je hieronder! 

Overige categorieën

Bedankt voor het uitbrengen van jouw STEM. Mocht je nog niet gestemd hebben in de overige categorieën klik dan snel door!  

Sponsoren

Uiteraard zijn wij ook voor deze verkiezing weer opzoek naar sponsoren. Wil jij meehelpen om van de Bitcoin en Cryptocurrency Verkiezingen weer een groots succes te maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of mail naar info@bitcoinhelper.nl

Advertentie-Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE