ADVERTENTIE

De meest populaire crypto Youtuber van 2021-2022

ADVERTENTIE

Cryptocurrency Verkiezingen 2021 -2022

Welkom bij de Bitcoinhelper Cryptocurrency Verkiezingen voor het jaar 2021. Samen met de Nederlandse Community zullen wij ook dit jaar weer de meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Youtuber kiezen. 

De cryptocurrency Influencerlijst wordt ieder jaar samengesteld door Bitcoinhelper en de Nederlandse Crypto-community. Door te stemmen op jouw favoriet maakt hij of zij niet alleen kans om influencers 2021-2022 te worden en/of winnaar in de verschillende categorieën. Ook is jouw stem een blijk van waardering en steuntje in de rug! 

Van 01-01-2022 tot 31-01-2022 kun je via onze social-media kanalen en/of door te navigeren naar de bovenstaande categorieën, doorgeven wie of welk platform absoluut niet mag ontbreken in de verschillende lijsten. Stemmen op jouw favoriet en dus de Bitcoin en cryptocurrency Influencer van 2022-2021 kan vanaf 01-02-2022 tot 28-02-2022. 

Meest Populaire Crypto Youtuber 2021-2022
53 votes · 53 answers
StemResultaten

Crypto Youtubers

Bitcoinhelper Youtube

DoopieCash de Nederlandse Trots als het gaat om het delen van technische analyses en video’s voor beginners. Bekijk uiteraard iedere week de Weekend stream.

John van de Meer bekend van zijn Bitcoin analyses op Bitcoinmeester als zijnde de Bitcoinconsultant. ook is hij tegenwoordig te vinden bij Bitcoinmeester waar hij een degelijk concept heeft uitgerold. 

Het platform voor je dagelijkse portie Bitcoin en cryptocurrency nieuws. Axel van BTC Direct brengt iedere dag het meest belangrijke nieuws en achtergronden. 

Crypto Michael zowel een Nederlandse als een internationale grootheid bespreek op zijn YouTube kanaal vooral veel technische analyses van verschillende cryptocurrencies!

Madelon Vos een bekend gezicht in de Nederlandse crypto community bespreekt op haar YouTube kanaal het economische nieuws en de technische analyse van Bitcoin

Bitcoinmagazine voornamelijk bekend van het dagelijkse cryptocurrency nieuws heeft ook haar eigen YouTube kanaal waar o.a. technische analysis en hun eigen podcast te vinden is.

Bulls & Bears een upcoming crypto YouTube platform waar vooral analyses worden gedeeld en naar trading set-ups wordt gekeken. 

Overige categorieën

Bedankt voor het uitbrengen van jouw STEM. Mocht je nog niet gestemd hebben in de overige categorieën klik dan snel door!  

Sponsoren

Uiteraard zijn wij ook voor deze verkiezing weer opzoek naar sponsoren. Wil jij meehelpen om van de Bitcoin en Cryptocurrency Verkiezingen weer een groots succes te maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en/of mail naar info@bitcoinhelper.nl

Advertentie-Bitcoinhelper

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE