DeFi exchange Uniswap breekt maandrecord sneller dan verwacht

DeFi_exchange_Uniswap_breekt_maandrecord_sneller_dan_verwacht

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Door: Rico Engelbarts | Crypto-Insiders

 

Met een waanzin wekkende handelsvolume van $6.729.691.041 ($6,7 miljard), is Uniswap binnen tien dagen zijn vorige record voorbijgestreefd. Het is nu de vierde opeenvolgende maand dat de decentrale DeFi exchange zichzelf overtreft en met nog twintig dagen te gaan in september weet niemand hoe hoog het maandelijks volume zal eindigen.

DeFi_exchange_Uniswap_breekt_maandrecord_sneller_dan_verwacht

Naast het succes van het platform, kunnen Ethereum (ETH)-gebruikers nu ook opgelucht ademhalen, de torenhoge fees waarover zelfs de core-ontwikkelaars zich zorgen maakten zijn na het bereiken van een recordhoogte van $15,12 weer met 75% gedaald. De fees voor Ethereum zouden volgens Blockchair op het moment van schrijven rond de $4,33 liggen.

 

Eerdere indicatoren lieten al zien dat Ethereum-investeerders bijzonder optimistisch zijn, maar dit wordt ook nog eens bevestigd door cryptocurrency-onderzoeksbureau Markets Science. Zij stellen namelijk dat, samenvallend met de exponentiële volumegroei van Uniswap, de opwinding over Ethereum en DeFi ook verder toeneemt.

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

Naast al de hype omtrent het platform en DeFi, staat Uniswap er financieel gezien ook goed voor. In tegenstelling tot veel andere gedecentraliseerde exchanges heeft Uniswap geen eigen token. Desondanks kondigde oprichter Hayden Adams op 6 augustus aan dat het platform, onder leiding van Andreessen Horowitz, een investeringsronde van $11 miljoen had voltooid.

 

Toch ziet Uniswap ook nieuwe uitdagingen nu de liquiditeit sinds dinsdag met meer dan 60% daalde tot de $619 miljoen. De daling komt voort uit de recente soap omtrent SushiSwap. De token,die nu overgenomen is door FTX, migreerde succesvol van Uniswap naar FTX’s gedecentraliseerde beurs, Serum.

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek de website van Crypto-insiders door hier te klikken!

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen