DEZE BITCOIN STATISTIEK LAAT ZIEN DAT EEN NIEUWE BULLMARKT OM DE HOEK STAAT

Door:  | Cryptobenelux

Het herstel van de Bitcoin koers gaat wellicht niet zo snel als dat we gehoopt hadden, maar het is getuige geweest van een toenemende belangstelling van gebruikers. Terwijl traders de lage prijs van BTC beschouwen als een perfecte kans om vast te houden, suggereren sommige oude statistieken dat een nieuwe bullmarkt misschien wel om de hoek staat. Zo zag de statistiek van de kortetermijnhouders van Bitcoin er erg goed uit.

Nieuwe bullmarkt

Volgens de onderstaande Glassnode-grafiek rapporteerde de netto niet-gerealiseerde winst / verlies [NUPL] van BTC een bullish signaal. De CTO van Glassnode, Rafael Shultze-Kraft, legde uit dat dit een belangrijke sprong was vanaf de 0-lijn die voor het eerst sinds 2017 werd waargenomen. 

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp!

De bovenstaande grafiek omcirkelde de periode waarin de korte termijn NUPL van de 0-lijn stuiterde en werd gevolgd door een scherpe opwaartse beweging van de Bitcoin koers. Voor de laatste rally van Bitcoin in 2017, die de koningsmunt leidde tot een de piek van ongeveer $20.000, had deze maatstaf de prijs van de ‘Hope-Fear’ -zone naar de ‘Optimism-Anxiety’ -zone gedragen…..LEES VERDER

Wil je meer Cryptocurrency Artikelen lezen bekijk dan de meest recente uploads hieronder, of bezoek de website van Cryptobenelux door hier te klikken!

Inhoudsopgave

Meer
artikelen