Dutch Traders Community nu op Crypto Discord

Dutch-traders-community

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

DTC: Door traders voor traders

Met andere traders in voice-chat praten

DTC biedt de optie om samen met andere traders in een spraak kanaal te kunnen praten met elkaar. De zogeheten voice-chats. Hierbij willen wij wat gezelligheid brengen in het zo nu en dan saaie traden. Iets waar andere servers te kort schieten, omdat je in die community‘s vaak alleen naar elkaar kan berichten. Naast dat bieden wij de mogelijkheid om je scherm te delen. Het voordeel hiervan is dat je samen aan je technische analyse kan gaan werken. Wees hierbij wel bewust wat je laat zien, zoals eventuele persoonlijke informatie of geld bedragen.

Leer zelf traden met hulp van de community

Wat belangrijk is om te weten is dat wij geen trading signalen geven, dit is met de rede omdat je anders de kunst van het traden nooit onder de knie zult krijgen. Het kost tijd, moeite, inzet en doorzettingsvermogen om te leren traden. Maar door middel van Dutch Traders Community zou je je leerproces versneld kunnen doorlopen door middel van de connectie aan te gaan met andere traders.  Die kunnen jou namelijk voorzien met de nodige tips & tools om jou een succesvol trader te maken.

DTC-Discord

Wie ben ik?

Ik ben Wilfred Sirvania of zoals de community mij kent “FredBull”, ik ben iemand met een grote passie voor investeren, traden en heb een grote liefde en toekomstvisie voor cryptocurrency. Ik ben zelf al een lange tijd actief in cryptocurrency en het bewerkstelligen van een x aantal projecten omtrent de blockchain infrastructuur.

Na enige tijd dag in dag uit te traden, was ik toe aan wat vernieuwing binnen mijn patroon. Na gebrek aan servers die alles zouden bieden wat ik voor ogen had, heb ik besloten om Dutch Traders Community tot stand te brengen. Een server waar elk soort trader zich thuis voelt, van beginner tot expert en van crypto tot forex! Een server waar de community zich gehoord voelt en waar je een gezellig gesprek kan hebben met je mede traders. 

Ik hoop je snel te ontmoeten, de koffie staat klaar!
Join nu de gezelligste community van Nederland & Belgie!

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen