Een account aanmaken bij Litebit doe je zo | Litebit Handleiding 2021

LITEBIT APP LOGO

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Een account aanmaken en jezelf registreren bij de cryptocurrency Broker Litebit doe je zo! Oftewel in deze Litebit handleiding nemen we je mee van registratie tot het uiteindelijk aankopen van jouw eerste Bitcoin en/of andere cryptocurrency. De benodigde stappen zijn als volgt: 

  1. Registreren bij LiteBit;
  2. Verifieer je e-mailadres;
  3. Verifieer je identiteit en persoonsgegevens;
  4. Beveilig je account middels 2FA.
  5. Plaats gelden op je account;
  6. Koop Bitcoin.
  7. Bekijk de video voor extra uitleg.

Table of Contents

Na het afronden van jouw eigen Litebit registratie, zouden wij het erg waarderen als je voor ons en alle overige Bitcoinhelper bezoekers een review zou willen achterlaten over deze broker. Mocht je onze eigen Review nog niet gelezen hebben, klik dan hier om direct naar onze Litebit review te gaan. Direct een Litebit account aanmaken kan natuurlijk ook.
 

Registreren bij LiteBit.eu

Wanneer je een account wilt aanmaken bij de cryptocurrency broker Litebit ga je als eerste naar de registratiepagina. Hier vul je achtereenvolgens je naam, achternaam, e-mailadres, geboortedatum, wachtwoord, land van verblijf en nationaliteit in. Geef zelf even aan of je de handige tips en/of notificaties van LiteBit wilt ontvangen. Omdat er in de VS weer andere regels en wetten gelden m.b.t. cryptocurrency brokers, dien je ook aan te geven dat je geen staatsburger bent van de VS. Tot slot ga akkoord met het feit dat je er bewust van bent dat het handelen in cryptocurrencies risico’s met zich meebrengen en dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 

Verifieer uw e-mailadres

Wanneer je op registreren hebt geklikt krijg je weldra een email van LiteBit. Let op dit kan enkele minuten duren en check ook voor de zekerheid je spam-inbox. Vul de verificatiecode in op de website die je per mail hebt ontvangen om deze stap af te ronden.  

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

Na het afronden van deze verificatie, zijn er nog twee verificaties nodig. Die van jouw mobiel telefoon en je persoonsgegevens. Hiervoor ga je naar Gegevens updaten. Vul zowel je persoons- als adresgegevens in. Tot slot dien je een geldig idententieitsbewijs up te loaden. Hiervoor kun je gebruik maken van een paspoort, ID-kaart en/of Rijbewijs. Zie ook onderstaande afbeeldingen. 

Beveilig je Litebit account 

Je nieuwe Litebit account is standaard beveiligd met een sms beveiliging. Dit berichtje krijg je doorgestuurd op het door jou ingevulde telefoonnummer. Maar er is ook een mogelijkheid om je account extra te beveiligen met de Google Authenticator. Hiervoor scan je met je mobiele telefoon in de Google Authenticator app de getoonde QR code. De gegenereerde code uit de app kopieer je vervolgens op de website. Tip: Sla de herstelcode ergens goed en veilig op, want deze wordt maar eenmalig verstrekt. 

Plaats gelden op je account 

Het voordeel van Litebit is dat je niet apart geld over hoeft te maken, alvorens je bijvoorbeeld Bitcoin wilt gaan kopen. Je kun dit namelijk direct, snel en eenvoudig doen door gebruik te maken van bijvoorbeeld iDEAL en/of je Creditcard. Stel je wilt 100 euro Bitcoin kopen. Je voert 100 euro in, zoals ook afgebeeld in de afbeelding hieronder en je ziet direct hoeveel Bitcoin je krijgt voor dit bedrag. Namelijk 0.012052 BTC. Geef vervolgens aan of je deze 0.012052 BTC naar een interne of externe wallet wilt versturen. 

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze Litebit handleiding het nog niet helemaal snappen, of vind je het gewoon fijner om een video te bekijken? Klik dan direct door naar de onderstaande video. Goed om wel alvast even het Litebit registratie scherm  open te zetten, zodat je direct kunt beginnen met het doorlopen van het registratieproces. 

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Meer Brokers

Bitcoin kopen doe je in 2022 bij Blox Broker en krijgt 10 euro gratis

Bitcoin kopen is in 2022 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen...

Read More
Cryptocurrency-broker-coinmerce

Top 4 beste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency brokers van 2022

Beste cryptocurrency brokers 2022! Bij een cryptocurrency broker kun je cryptocurrencies kopen en verkopen en dat is vandaag de dag steeds makkelijker! Ook groeit het aanbod snel en komen er...

Read More
bitvavo-blauw-logo

Bitvavo nu nog goedkoper | Nieuwe feestructuur

Persbericht | Bitvavo feestructuur 20 Oktober 2020 | Amsterdam Op 21 Oktober zal de Cryptocurrency Broker Bitvavo een nieuwe feestructuur implementeren, waardoor de fees blijvend in prijs verlaagd zullen worden. Nu...

Read More

Nieuw design update cryptocurrency broker Coinmerce

Persbericht | Coinmerce update 13 Oktober 2020 | Amsterdam Via insiders binnen Coinmerce hebben wij vernomen dat er de laatste tijd hard is gewerkt aan een update en nieuw design....

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen