Bitcoin en Cryptocurrency Trading

Elroy-ryon

Elroy Heisterkamp steekt website Cryptohuis in nieuw jasje

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Elroy Heisterkamp steekt website Cryptohuis in nieuw jasje. Het was alweer enige tijd geleden dat de website van het Cryptohuis een make-over had gekregen, zo begrepen we van Elroy. En met nu alle nieuwe ontwikkelingen die op zijn pad zijn gekomen werd het dus ook tijd om de website eens grondig aan te pakken. Opzoek naar nog meer cryptocurrency websites, bekijk dan eens het Crypto-Websiteoverzicht.

Table of Contents

Elroy Heisterkamp

Elroy kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin, zo lezen we op de website. “Ik heb flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om. Met een aantal altcoins behaalde ik een stijging van maar liefst 17.000% binnen mijn portfolio!” 

Al deze kennis deelt Elroy nu op zijn website en in de cursussen die zijn gemaakt door het cryptohuis. Wil je exact weten welke trades hij plaatst? Word dan lid van het Premium Kanaall van het Cryptohuis. Hierin worden alle members continu op de hoogte gehouden van lopende trades, met een complete onderbouwing waarom ze zijn aangekocht. 

Crypto cursussen

Het cryptohuis heeft een groots aanbod aan verschillende crypto cursussen. Denk hierbij aan het paradepaartje, oftewel de Elliott Wave cursus, maar ook beginnerscursussen en Blockchaincursussen zijn er te vinden. In de Elliott Cursus worden de volgende zaken besproken: 

Hoofdstuk 1: Trading voorbereidingen  
Hoofdstuk 2: Hoe dien je te traden op de divergenties? (Divergence) 
Hoofdstuk 3: De Elliott Wave Theorie Impuls Waves 
Hoofdstuk 4: De Elliott Wave Theorie: The diagonals (NL) 
Hoofdstuk 5: De Elliott Wave Theorie: Correcties 
Hoofdstuk 6: De Elliott Wave Theorie: Tips & Trick

Website Het Cryptohuis

Het was alweer enige tijd geleden dat de website van het cryptohuis in een nieuw jasje werd gestoken, vanwaar het team het tijd vond om nu ook eens de website aan te pakken. Het Youtube kanaal van Elroy had onlangs namelijk al een mooie make-over gekregen. Zeker de moeite waard om hier dus een kijkje te nemen. Voor iedereen die er snel bij is geeft Elroy ook nog een extra korting op zijn cursussen weg van 10%. 

Hetcryptohuis-website
Hetcryptohuis-website-2

Het Cryptohuis Premium Kanaal

Het Premium Kanaal is speciaal ontwikkeld voor personen die weinig tijd hebben maar wel willen (leren) traden. Dat betekend dat de coaches van het Cryptohuis onderzoek doen naar een coin, die ze vervolgens delen in het premium kanaal. Ook analyseren ze korte termijn trade mogelijkheden. Deze korte termijn trades worden ook gedeeld zodat hier direct op kan worden ingespeeld, of gewoon van geleerd kan worden.

Populaire Brokers

Populaire Categorieën

Leading Crypto Exchange

Meer Trading

Bollinger-band

Handleiding gebruik Bollinger Bands in Crypto

Ook Bollinger Bands kunnen in een technische analyse niet ontbreken. De indicator is eenvoudig te gebruiken en daarom erg populair onder cryptocurrency beleggers. Doormiddel van

Uw Advertentie hier

Laatste Nieuws

SOLANA $SOL 🇳🇱 CRYPTO TIPS

Bulls & BearsRead More Hi Bulls & Bears! My goal is to share my 8 years experience of learning, trading and investing in the Crypto