Ethereum stijgt met 23% in een week. Binnenkort $500? Cryptotips.eu

ethereum-stijgt-met-23-in-een-week-binnenkort-500-1024x536-1024x585

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s.    

Aangesloten Schrijvers

ethereum-stijgt-met-23-in-een-week-binnenkort-500-1024x536-1024x585

Hoewel de meeste mainstream marktanalisten zullen praten over de 65% winst voor Bitcoin tot nu toe dit jaar (en staat op het punt de $12.000 te doorbreken), presteert Ethereum op de achtergrond ook uitzonderlijk goed. Het gebruik van Ethereum als de officiële blockchain voor de meeste DeFi-projectenzorgt ervoor dat de munt 23% in een week is gestegen en steeds dichter bij het $500 niveau klimt.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Yearn.finance en SushiSwap

Zoals we hebben vermeld, de snelle prijsstijgingen van munten zoals yearn.finance (YFI), die eerst het nieuws haalde toen het Bitcoin qua prijs inhaalde en de nieuw gecreëerde SushiSwap, die door de $10 in slechts vier dagen brak, betekent dat de Ethereum blockchain flink wordt gebruikt.


Het feit dat deze nieuwe industrie bijna een marktkapitalisatie van $9 miljard heeft en zijn eigen rankingoverzicht op CoinMarketCap heeft betekent dat de cryptowereld het serieus neemt…………LEES VERDER


Dit Artikel verscheen  als eerste op op Cryptotips.eu! 


Voor meer interessante artikelen van Cryptotips.eu bekijk ook zeker hun website, of bezoek de Youtubepagina, Twitter en/of Instagram account. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen