Geautomatiseerde cryptocurrency handel via BitBrokerTrade

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Table of Contents

Wat is BitBrokerTrade?

BitBrokerTrade is een Nederlands softwarehuis en biedt de gebruikers van de software de mogelijkheid om de bij een geregistreerde Exchange aangehouden crypto rekening geautomatiseerd te beheren en te administreren. Zo ondersteunen ze bekende platformen als Binance en Bitvavo en zijn ze actief bezig met uitbreidingen binnen hun platform. BitBrokerTrade werkt met een MACD indicator. Door middel van deze indicator zorgt de software ervoor dat ideale aan en verkoopmomenten van cryptoposities worden herkent en benut. Daarnaast is de bot van BitBrokerTrade ook volledig naar wens in te stellen en ondersteunt het platform 10 verschillende munten waaronder bekende altcoins zoals Ethereum en XRP en opkomende altcoins zoals Link en ADA. Met andere woorden: BitBrokerTrade heeft een hoop te bieden voor traders in de cryptomarkt. We zullen in dit artikel meer detail geven over hun platform.

De trader

De trader (handelssoftware) van BitBrokerTrade maakt gebruik van de zogenaamde MACD Indicator. Wat staat voor ‘Moving Average Convergence/Divergence’. In het kort kijkt deze indicator naar het verschil van 2 exponentiële moving averages en op basis daarvan kijkt de trader of deze een inkooporder of verkooporder moet plaatsen. Het handige van BitBrokerTrade is juist dat de trader geheel naar wens in te stellen is. Hierdoor kan je dus je handelsstrategie afstemmen op de bot. Want wil je bijvoorbeeld pas bij 5% winst je positie sluiten of al bij 1% winst? En wil je een hoeveelheid micro aankopen doen of juist een paar hele grote aankopen? Daarnaast kan je de handelsstrategie ook aanpassen op het platform waardoor je zelf kan gaan kijken welke strategie het meest oplevert. Voorderest is BitBrokerTrade plug and play. Je stort credits op het platform, koppelt de trader aan de exchange waar je beleggingskapitaal is ondergebracht, stelt de trader naar wens in en je bent klaar om passief te gaan verdienen!

BitBrokerTrade-trader

Ondersteunde platformen

BitBrokerTrade ondersteunt verschillende platformen. Je koppelt gemakkelijk een platform via de API sleutel van een exchange. Je vult deze in via het trader menu op je account en je bent klaar om te gaan handelen. Hieronder zullen we de ondersteunde platformen op een rijtje zetten.
 

Rendement

De belangrijkste vraag: “maak je met BitBrokerTrade ook echt een stevig rendement?” Het rendement is in eerste instantie altijd afhankelijk van de trader instellingen. Maar we hebben van verschillende mensen gehoord dat ze op basis van micro trades toch al een fors rendement hebben weten te maken. Zo kwam iemand binnen 2 weken al uit op 19% winst. Wat niet slecht is gezien het feit dat diegene niks meer heeft gedaan na het instellen van de bot. Dus ja, indien je de bot goed instelt kun je op een passieve manier grote rendementen maken binnen korte periodes. Heel interessant dus als je niet constant wilt kijken naar de koers.

Wat zijn credits?

Uiteraard is deze software niet gratis. Je betaald dan ook zogenaamde credits over elke trade die met winst wordt gesloten. Je hoort het goed elke trade die met winst wordt gesloten. Op trades met een negatief rendement wordt geen commissie gerekend. BitBrokerTrade maakt dus gebruik van nu cure no pay. Op de trades waar wel winst word gemaakt wordt 20% gerekend. Dit lijkt in eerste instantie misschien veel. Maar als je beseft dat je niks hoeft te doen om rendement te maken is dit een heel schappelijk percentage. Voorderest kan je via BitBrokerTrade ook nog besparen en zelfs verdienen op deze commissie. Zo kan je via het affiliate programma vrienden en andere mensen uitnodigen en daardoor krijg je weer een cutback in de vorm van credits. De cutback voor het uitnodigen van mensen is 15% van de commissie die BitBrokerTrade ontvangt en voor elke persoon die via hun weer binnenkomt is je cutback 5%. Dat kunnen dus flinke percentages worden als je een hoop mensen weet binnen te halen. 

Hoe kan ik starten met BitBrokerTrade?

Starten met BitBrokerTrade gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Je maakt eerst een account aan op 1 van de uitgelichte handelsplatformen. Stort je gewenste beleggingskapitaal op dat handelsplatform en koppel het handelsplatform via de API aan je BitBrokerTrade account. Als je dit hebt gedaan hoef je alleen nog maar credits te storten en de trader naar wens in te stellen. Daarna gaat BitBrokerTrade 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou aan de slag om een mooi rendement te maken op de cryptomarkt. Mocht je problemen hebben met dit proces kan je altijd nog op de website van BitBrokerTrade kijken. Ze hebben hier een uitgebreid stappenplan op staan en nemen je mee door hele proces.

Locatie en bereikbaarheid

Het platform is in Nederland gevestigd en is op werkdagen goed te bereiken via hun website, mail of hun social media kanalen. Wees dus vooral niet bang om ze even te benaderen via 1 van deze mogelijkheden. Ze reageren meestal snel en helpen je graag verder op weg met het platform.

Al met al is BitBrokerTrade een eerlijk, makkelijk te gebruiken en zeer rendabel platform voor geautomatiseerde handel. We raden iedereen dan ook eens aan om een kijkje te gaan nemen op hun website en om eventueel al een demo account aan te maken. Zo kan je alvast zien wat je had kunnen verdienen als je gebruik had gemaakt van BitBrokerTrade! 

Meer automated trading

Altrady Cryptocurrency trading software | Altrady review en uitleg

De cryptocurrency trading software van Altrady is speciaal ontwikkeld voor die cryptocurrency trader die opzoek is naar een alles in-een-oplossing! Denk bijvoorbeeld aan die traders die op meerdere cryptocurency exchanges...

Read More
betrouwbare-tramding-bots-nl

De beste Cryptocurrency Trading Bots van 2021

De laatste tijd neemt de vraag naar cryptocurrency Trading Bots 2021 enorm toe. Maar wat is een trading bot eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Kort gezegd een...

Read More
Cryptohopper

Bitcoinhelper Voorstelronde September | Cryptohopper

Iedere maand vragen wij een Cryptocurrency Ondernemer, Youtuber, Groep, Kanaal, Pagina en/of Twitteraar om zich op onze website voor te stellen. Oftewel personen en/of bedrijven die veel betekenen voor de...

Read More
Delta

De beste Bitcoin en Cryptocurrency Portfolio Trackers

Wanneer je uiteindelijk bent overgegaan tot het aanschaffen van je eerste Bitcoin en/of andere cryptocurrency wil je natuurlijk jouw munten ook goed in de gaten houden. Je kunt natuurlijk de...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen