Gratis Bitcoin nu bij het afsluiten van een Coinmerce account

Wil je ook 10 euro gratis Bitcoin verdienen? Sluit dan vandaag nog een Coinmerce account af. Deze actie loopt van 14 februari 2021 tot 21 februari 2021. Uiteraard is registreren geheel gratis. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze actie is een minimale storing te doen van 50 euro. 

Wat is Coinmerce

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

Doordat Coinmerce ook beschikbaar is in de App Store en in de Google Play Store kun je nu overal Cryptocurrencies kopen en verkopen. Wel zo makkelijk! Oftewel zowel thuis als onderweg je saldo checken is nu een fluitje van een cent.

 

Ook het aanbod van Cryptocurrencies maakt dat dit platform zeker in de Nederlandse top kan meedraaien, op het moment van schrijven bieden ze zo’n 160+ Cryptocurrencies aan. De fee structuur komt in de richting van bijvoorbeeld een Bitvavo. Deze liggen op dit moment bij Coinmerce zo tussen de 0,40% en de 2,50%.

 

Kortom zeker een aanrader en natuurlijk helemaal vandaag daar je ook nog eens 10 euro gratis Bitcoin krijgt gestort bij een minimale storing van 50 euro. 

Voordelen Coinmerce

  • Mobiele app voor iOS en Android;
  • Groot aanbod Cryptocurrencies 160+;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Stop-loss en Limit-orders plaatsen
  • Volledig in het Nederlands;

Nadelen Coinmerce

  • Fees tussen de 0,40% en de 2,50%;
  • Betalen voor iDEAL en Bankcontact. 

Hulp nodig bij het aanmaken van een Coinmerce account? Lees dan zeker onze stap voor stap Coinmerce Handleiding hieronder. 

Direct Registreren
bij Coinmerce

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Cryptocurrency-broker-coinmerce

Naar de Handleiding van Coinmerce

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Inhoudsopgave

Meer
artikelen