Bitcoin en Cryptocurrency Trading

Gratis-Bitcoin-Coinmerce

Gratis Bitcoin nu bij het afsluiten van een Coinmerce account

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Wil je ook 10 euro gratis Bitcoin verdienen? Sluit dan vandaag nog een Coinmerce account af. Deze actie loopt van 14 februari 2021 tot 21 februari 2021. Uiteraard is registreren geheel gratis. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze actie is een minimale storing te doen van 50 euro. 

Table of Contents

Wat is Coinmerce

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

Doordat Coinmerce ook beschikbaar is in de App Store en in de Google Play Store kun je nu overal Cryptocurrencies kopen en verkopen. Wel zo makkelijk! Oftewel zowel thuis als onderweg je saldo checken is nu een fluitje van een cent.

Ook het aanbod van Cryptocurrencies maakt dat dit platform zeker in de Nederlandse top kan meedraaien, op het moment van schrijven bieden ze zo’n 160+ Cryptocurrencies aan. De fee structuur komt in de richting van bijvoorbeeld een Bitvavo. Deze liggen op dit moment bij Coinmerce zo tussen de 0,40% en de 2,50%.

Kortom zeker een aanrader en natuurlijk helemaal vandaag daar je ook nog eens 10 euro gratis Bitcoin krijgt gestort bij een minimale storing van 50 euro. 

Voor- en Nadelen Coinmerce

Voordelen Coinmerce

  • Mobiele app voor iOS en Android;
  • Groot aanbod Cryptocurrencies 160+;
  • Zeer gebruiksvriendelijk;
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Stop-loss en Limit-orders plaatsen
  • Volledig in het Nederlands;

Nadelen Coinmerce

  • Fees tussen de 0,40% en de 2,50%;
  • Betalen voor iDEAL en Bankcontact. 

Hulp nodig bij het aanmaken van een Coinmerce account? Lees dan zeker onze stap voor stap Coinmerce Handleiding hieronder. 

Direct Registreren
bij Coinmerce

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Bitvavo klik dan hier

Cryptocurrency-broker-coinmerce

Naar de Handleiding van Coinmerce

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Meer Coinmerce

Account aanmaken bij Coinmerce | Bitcoin kopen bij de Nederlandse Cryptocurrency Broker Coinmerce

Wil jij ook Bitcoin en/of andere cryptocurrency kopen bij Coinmerce maar weet je niet hoe?Registreren bij Coinmerce doe je snel en eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande link: https://coinmerce.io/r/1huX4Jjw6g....

Read More
Cryptocurrency-broker-coinmerce

Cryptocurrency Broker Coinmerce Handleiding 2021

Lees hier hoe je bij de cryptocurrency broker Coinmerce te registreren, een account aan te maken en je eerste Bitcoin aan te schaffen. Dit proces doorlopen we aan de hand...

Read More

Nieuw design update cryptocurrency broker Coinmerce

Persbericht | Coinmerce update 13 Oktober 2020 | Amsterdam Via insiders binnen Coinmerce hebben wij vernomen dat er de laatste tijd hard is gewerkt aan een update en nieuw design....

Read More
coinmerce_logo

Coinmerce Review en Handleiding 2021 | Bitcoin Kopen

Coinmerce Review. Coinmerce kan naar onze mening zeker meedraaien in de Nederlandse top van cryptocurrency Brokers. In dit artikel geven wij ons oordeel, schrijven we een review over Coinmerce. Zo...

Read More

Populaire Brokers

Populaire Categorieën

Leading Crypto Exchange

Meer Trading

Bollinger-band

Handleiding gebruik Bollinger Bands in Crypto

Ook Bollinger Bands kunnen in een technische analyse niet ontbreken. De indicator is eenvoudig te gebruiken en daarom erg populair onder cryptocurrency beleggers. Doormiddel van

Uw Advertentie hier

Laatste Nieuws

LUNA 2.0: doe DIT vóór 18.34 vandaag!

Terra 2.0 staat om de hoek met de nieuwe LUNA-token. Er zijn bizar veel vragen, waarvan een aantal worden beantwoord in dit eerder verschenen artikel.