Gratis cryptocurrencies verdienen nu ook bij Coinmarketcap

Earn crypto

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Een lange tijd was Coinbase het enige cryptocurrency platform waar je gratis cryptocurrencies kon verdien, maar daar is vandaag verandering in gekomen want Coinmarketcap bied nu ook een dergelijk programma aan!  

Table of Contents

Gratis Cryptocurrencies verdienen

Vandaag lazen we op de social-media pagina’s van Coinmarketcap dat je nu ook daar gratis cryptocurrencies kunt verdienen. Lange tijd was het programma van Coinbase, Coinbase Earn, de enige, maar daar is vandaag verandering in gekomen. Oftewel verdien gratis cryptocurrencies terwijl je leert over crypto nu ook bij Coinmarketcap. Een ideaal programma voor iedere starter in crypto en natuurlijk voor iedereen die gratis Crypto’s wilt verdienen. 

Hoe werkt Coinmarketcap Earn

In drie simpele stappen kun je gratis crypto verdienen. 

  • Stap 1: Bekijk video’s en leer over nieuwe cryptocurrency projecten 
  • Stap 2: Rond de quiz af. Breng je opgedane kennis direct in de praktijk door het maken van een test
  • Stap 3: Verdien Crypto. Krijg betaalt in cryptocurrencies

Leer over BAND Protocol

Het eerste leerprogramma staat al voor je klaar, namelijk BAND Protocol. Oftewel verdien BAND Tokens door een video te kijken , vragen te beantwoorden, om zo jouw Tokens in je wallet gestort te krijgen.  Door op de onderstaande afbeelding te klikken ga je direct naar de pagina

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen