Grote Nederlandse Cryptocurrency Announcements | Lees het allemaal op Bitcoinhelper

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Door: Bitcoinhelper 1 september 2020

Cryptocurrency Announcements! Groot nieuws deze week voor de Nederlandse cryptocurrency space. Nu wisten we al dat er door een aantal grote cryptocurrency ondernemers en bedrijven hard werd gewerkt achter de schermen, maar dat de ontwikkelingen zich in een dergelijk tempo zouden opvolgen hadden ook wij niet voorzien. Want niet alleen kwam deze week Madelon Vos met een aankondiging, ook konden wij vandaag Doopie Cash, Crypto Michael en BTC Direct aan dit rijtje toevoegen. 

Madelon Vos Navigeert

Al eerder berichten wij over de nieuwe Youtube serie van Madelon Vos, die a.s. vrijdag om 17.00 in primaire gaat! Om ons al een beetje warm te maken plaatste ze vandaag de Trailer. In een paar uur tijd hadden al ruim 2.000 mensen de video gezien. Kortom dit beloofd wat a.s. vrijdag!

Doopie Cash opent nieuw kantoor

Al eerder zagen we een taartje op de Instagram pagina van Doopie Cash voorbij komen. Helaas zonder bericht, maar daar kwam vandaag verandering in: “Eindelijk kunnen wij dit met jullie delen! Dit wordt onze nieuwe studie/kantoor! Hierdoor kunnen we de content weer naar een hoger niveau tillen”. aldus Doopie Cash. Namens Bitcoinhelper van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. 

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvav0!

Crypto Michael richt eigen bedrijf op

Ook kwam Crypto Michael vandaag met een soortgelijke aankondiging als Doopie Cash. Op zijn Instagram vertelde hij ons namelijk dat een nieuwe mijlpaal is bereikt. Het bedrijf waar hij al langere tijd aan heeft gewerkt, is vandaag officieel gelanceerd. Hij gaat zich nu officieel richten op het geven van Workshops, Cursussen en Advies. Uiteraard zullen wij hier binnenkort meer aandacht aan besteden. Houd dus zeker onze website in de gaten. 

 

Alle Cryptocurrency Broker Reviews & Handleidingen vind je op Koopbitcoinhulp! 

BTC Direct neemt Cryptomaan over

Tot slot kwam BTC Direct vanmiddag met de aankondiging dat ze de webshop van Cryptomaan hadden overgenomen. Cryptomaan de grootste cryptocurrency webshop van Europa valt dus vanaf vandaag in handen met BTC Direct. De CEO zei hier het volgende over: 

‘Wij zien dit niet als een overname, maar eerder als een permanente samenwerking met Cryptomaan. Hiermee halen wij jarenlange expertise op het gebied van cryptogerelateerde producten binnen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend tof dat we onze klanten naast digitale valuta ook kunnen helpen met het veilig opslaan van hun coins. Dit is een verantwoordelijkheid waar we klaar voor zijn, samen met Cryptomaan.’

 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen