Gulden maandelijkse samenvatting ontwikkelingen mei 2021

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

In mei zijn we weer getuige geweest van enorme prijsstijgingen. We zagen zelfs een prijsstijging van +250% in slechts twee dagen tijd. Lees de Medium post “Gulden in cijfers voor mei 2021” als je geïnteresseerd bent in wat meer diepgaande info over de prijs, handelsvolume en meer statistieken. In deze blog op Bitcoinhelper vind je een overzicht van Gulden nieuws en ontwikkelingen over mei 2021.

Gulden haalde de krantenkop in het Financieele Dagblad

Vrijdag 21 mei werd Gulden-ambassadeur Robby Stofbergen gebeld door financieel onderzoeker van Het Financieele Dagblad voor een kort interview. De volgende dag haalde Gulden de krantenkop toen het interview werd gedeeld in een groot artikel over cryptocurrency. U kunt het artikel lezen via de kranten Twitter via deze link.

Gulden op de Nederlandse televisie

 

Opnames voor NPO2. Het Nederlandse TV-programma “Stand Van Nederland” heeft Gulden-ambassadeur Robby Stofbergen geïnterviewd over zijn missie en de Gulden-bus. Dit interview zou op 3 juni live op de nationale televisie worden uitgezonden, maar werd op het laatste moment geannuleerd vanwege een item dat belangrijker was voor het programma. Wellicht worden de opnames voor eigen promotiedoeleinden gebruikt of in een andere aflevering opgenomen.

 

Reductie van blokbeloningen

 
Na een lange discussie in de community, uitgebreid onderzoek door de Gulden Raad van Advies en daarna nog een technisch onderzoek door de Gulden ontwikkelaars, is het besluit genomen. Gulden wordt een stuk schaarser! De Gulden blokbeloning daalt met maar liefst 43%! Momenteel worden er elke 150 seconden 160 Gulden vrijgegeven. Vanaf 1 juli is dat nog maar 90 Gulden. Daarnaast zal er om de 4 jaar een halvering plaats vinden. Bij een halving event worden de blok beloningen gehalveerd, een fenomeen wat we van Bitcoin kennen. 

Maximale Gulden supply gereduceerd naar 700M

 

In een eerdere post “Big news: Reduction of max supply” werd de max supply reductie aangekondigd van 1680M naar 750M Gulden. Na uitgebreid onderzoek onder leiding van hoofdontwikkelaar Malcolm MacLeod is er nu besloten om het totale supply van Gulden nog verder terug te dringen tot 700 miljoen NLG naast de block reward wijzigingen die op of rond 1 juli zullen plaatsvinden. Lees de aankondiging op de website van de Gulden Advies Raad. 

Bitvavo Exchange Listing

 
De Gulden-gemeenschap doet er alles aan om dit mogelijk te maken. U kunt een kijkje nemen op de website die voor deze campagne gelanceerd is. Als je dit doel wilt steunen, kun je wat Gulden, Euro (€) of bitcoin doneren.
WeWantBitvavo.com / GuldenKickStart.com

Gulden Blockchain – Witness Sync ontwikkeling

 
Witness Sync nadert zijn laatste ontwikkelingsfase. Lees waar het allemaal over gaat op de Gulden Advisory Board website en kijk waar het ontwikkelteam aan werkt. Na enige tijd in ontwikkeling loopt de getuige-synchronisatie nu ten einde en zullen de wallets in de nabije toekomst een stuk sneller synchroniseren. 

Eerlijke vergelijking energieverbruik Gulden — Bitcoin

 

Lead Gulden-ontwikkelaar Malcolm Macleod schreef een artikel over het energieverbruik van Gulden.

 

Novo wordt Florin

 
Er is een nieuwe naam voor het Gulden-forkproject Novo ontstaan. De nieuwe naam wordt Florin en de valutacode gaat nu verder als XFL. Zowel Florin als Gulden versterken elkaar op veel positieve manieren. Ze hebben allebei dezelfde ondersteunende gemeenschap en kunnen en zullen profiteren van elkaars ontwikkelingsvooruitgang, iets wat nog niet veel mensen beseffen. Er is een nieuwe website gelanceerd dus kijk gerust rond! Florin.org

Gewrapte Gulden Vrachtwagen 

 

Nino Nijs heeft aangeboden om zijn trailer volledig te laten inpakken voor promotionele doeleinden. De crowdfunding voor deze campagne is al rond. Dus na de eerste Gulden Bus, zal nu ook de eerste “Gulden Truck” binnenkort over de snelwegen rijden! GuldenKickStart.com

Gulden won een Coin Review en AMA in de Benelux Crypto Community.

 
Gulden won een poll die een aantal dagen duurde en won een AMA (ask-me-anything) en een recensie van het Gulden-project in de grote Benelux Crypto Community.
De 7 pagina’s lange “Coin Review” is al gedeeld en wordt voor de geïnteresseerden de AMA op 3 juni om 20:30 uur op hun Telegram-kanaal gehouden.

Gulden wordt genoemd op Thuiswinkel.org, het grootste Nederlandse e-commerce platform

 
In een artikel over e-commerce en blockchain werden zowel Bitcoin als Gulden genoemd met betrekking tot de vraag of dit de toekomst van betalen is (en de vraag of de tech/wereld er klaar voor is). Aangezien er meer dan 600.000 e-commerce vertrouwde bedrijven zijn aangesloten op het Nederlandse thuiswinkel platform, is dit zeker een mooie vermelding van Gulden.
 

Volg Gulden op Medium en sociale media

 
Abonneer je op het Mediumkanaal om op de hoogte te worden gehouden wanneer er weer een maandelijkse samenvatting beschikbaar is. Volg Gulden, De Nederlandse Bitcoin en Gulden op Twitter of Facebook en meld je aan voor onze Gulden Slack om te chatten met anderen van de Gulden community. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, kunt u zich hier aanmelden.
 
Bekijk ook de eerder verschreven Blogpost van GULDEN hier

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen