Het Cryptohuis gaat samenwerken met Bitcoinhelper op Youtube

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Persbericht | Bitcoinhelper & het Cryptohuis

05 Oktober 2020 | Amsterdam

 

Vorige week zagen we al dat Bitcoinhelper de weekupdate lanceerde op Youtube. Daar komt vandaag een leuk nieuw nieuwtje bij, want Elroy van het Cryptohuis verscheen ineens in de weekupdate en besprak de technische analyse van Bitcoin. 

Cryptocurrency Weekupdate

In de weekupdate wordt er gekeken naar de huidige cryptocurrency markt en komt de Crypto fear & greed index, de coin360 en de coinmarketcap voorbij. Maar ook de meest belangrijke cryptocurrency nieuwsberichten worden bekeken en zie je welke interessante artikelen afgelopen week weer zijn geschreven. En daar kunnen we vanaf deze week de technische analyse van Bitcoin aan toevoegen. Elroy van het Cryptohuis bespreek zowel de wekelijkse grafiek, als de 1d en 4u. 

 

Wil je ook weten wat de Bitcoin deze week gaat doen, bekijk dan zeker de Bitcoinhelper weekupdate! 

In bovenstaande video zien we dat de cryptocurrency markt weer langzaam lijkt op te krabbelen, maar er nog wel aanzienlijke fear te bespeuren valt in de markt. Ook komt de Youtube ban weer eens voorbij en zien we de top 3 meest leuke cryptocurrency YouTube video’s van afgelopen week.

Elroy van het Cryptohuis

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin. Ik heb flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt, maar bekeek dit volledig vanaf de zijlijn. In 2017 heb ik mijn eerste altcoins gekocht. Echter zag ik mijn waarde in Bitcoin alleen maar verminderen, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling was. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om.

 

Toen ik daarna ook weer veel waarde verloor besloot ik mijzelf te gaan verdiepen in het traden van Cryptocurrency, want ik zag in, dat hier veel geld in valt te verdienen. Doordat mijn reis verliep van een beginnende investeerder, naar verliezen, naar winsten en ik daarna nog een aantal keren verliezen heb geleden, weet ik precies welke fouten jij niet moet maken.

 

Ik deel daarom graag al mijn kennis om er voor te waken dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik in het begin deed. De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd en ben ik hier vervolgens in de praktijk keihard mee aan de slag gegaan.

 

Heb jij dus een vraag betreft het traden van Cryptocurrency? Neem dan gerust contact met mij op want ik sta open voor al jouw vragen! Wil jij exact weten welke trades ik doe en wanneer ik in een coin stap of er juist weer uit ga? Word dan lid van ons Premium Kanaall! Hierin houd ik onze members continu op de hoogte van mijn trades, met een complete onderbouwing waarom ik zo handel. Ik hoop snel iets van je te horen!

recente uploads

Chinese Authorities Crack Rug Pull Scam, Arrest 8 Individuals

China may have dropped out of the crypto race, but the country’s crackdown on related crimes continues as police found a potential rug pull case. Read More Wil je op...

Read More

Sources: Brevan Howard Launches First Digital Assets Fund in ‘Massive’ Crypto Push

The firm’s inaugural crypto strategy started trading earlier this month with a sizeable amount of internal capital Read More Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws,...

Read More

EIP-1559 upgrades zijn gelanceerd op Polygon

Één van de meest populaire layer-2 blockchains van Ethereum (ETH), Polygon, heeft op 18 januari een grote upgrade geïmplementeerd. Het Ethereum Improvement P Read More Cryptobenelux het Cryptocurrency Nieuwsplatform Wil...

Read More

The Sandbox Parent Animoca Brands Raises $359M to Build Out Open Metaverse

The new funding round increases Animoca’s valuation to $5.4 billion, the company said Read More Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s?...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen