Het meest belangrijke Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws van week 16

Bitcoin-Cryptocurrency-nieuws

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Week 14

All

No posts found!

COINBASE SLUIT EERSTE DAG OP NASDAQ MET EEN WAARDERING VAN $85,7 MILJARD

Coinbase heeft zijn eerste dag van openbare handel op Nasdaq afgesloten met een aandelenkoers van $328. De koers van $COIN is met 14% gedaald ten opzichte van de startprijs van $381, echter is het nog steeds 31% boven de referentieprijs van $250.

“We zijn positief over de vooruitzichten voor cryptocurrencies als een enorm ontwrichtende technologie. Coinbase, als het enige in de VS genoteerde large-capaandeel en de marktleider in de markt, is echt een bezit dat je moet hebben. Zeker als je een op groei of technologie gerichte [investeerder] bent met een meerjarige tijdshorizon.”

 

Bitcoin koers: het begin van het einde of het einde van het begin?

Een beetje cryptische (!) titel misschien maar ik verklaar me nader. Het begin van het einde, dan bedoelen we de FUD (fear, uncertainty, doubt) die je steeds weer hoort en merkt en leest wanneer de bitcoinkoers corrigeert. De stijging halt houdt, de koers rood wordt, en zeker wanneer er tien en meer procenten weer afgaan.

Bitcoin (BTC) analist over crash: ‘Dit is spot aangedreven paniek, ik heb deze dip nog niet gekocht’

De cryptomarkt werd afgelopen nacht en vanochtend opgeschrikt door een verdere neerwaartse correctie van de koersen. De bitcoin (BTC) koers zakte zelfs even onder de $50.000 om bij $47.500 steun te vinden. De daling werd waarschijnlijk aangedreven door het negatieve nieuws uit de Verenigde Staten.

Bitcoin (BTC) kan last gaan hebben van Biden plannen, verwacht investeringslegende Peter Brandt

Het plan van de Amerikaanse president Joe Biden om de vermogenswinstbelasting te verhogen zorgde enkele dagen geleden voor paniek op de markt. Ook de bitcoin (BTC) en altcoin koersen gingen met een behoorlijke correctie naar beneden. De investeringslegende Peter Brandt verwacht dat de plannen van Biden voor de kortere termijn nog wel eens bearish uit kunnen gaan pakken

Experts: Gezonde Bitcoin correctie is basis voor stabielere groei

Bitcoin en eigenlijk de gehele cryptomarkt hadden het de afgelopen week zwaar. De grote verkoopdruk liet de BTC koers dalen tot onder $48.000. Pijnlijk voor daytraders, maar volgens analisten als PlanB is het een goed teken. Verschillende analisten waren namelijk bang dat de razendsnelle prijsgroei tekenen vertoonde die niet-organisch waren. 

Nog een Turkse bitcoin (BTC) exchange plotseling uit de lucht

Weer een Turske cryptocurrency exchange heeft plotseling zijn deuren gesloten. Dit keer gaat het om Vebitcoin, een van de grotere exchanges in het land. De politie heeft inmiddels vier werknemers van exchange opgepakt.

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen