Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

Het programma dat door iedere trader wereldwijd wordt gebruikt om chart te bekijken is Tradingview.Tradingview is een…

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

Het programma dat door iedere trader wereldwijd wordt gebruikt om chart te bekijken is Tradingview.

Tradingview is een platform waar je real-time informatie en inzichten kunt krijgen in nagenoeg iedere markt, zoals die van de cryptocurrencies. Het biedt een eenvoudig overzicht voor beginners en uitgebreide tools voor gevorderden. Je kunt tradingview niet alleen gebruiken om de laatste koersen te vinden, maar ook voor technische analyse. Het platform biedt namelijk handige tools om op de koers charts te tekenen om zo tot inzichten te komen.

Denk hierbij aan de support en resistance lijnen zoals wij deze vaak bespreken. Wil je nu meer weten over Tradingview, dan wel support en resistance? Neem dan zeker een kijkje op one website! De link vind je in onze bio.

#Cryptocurrency #cryptocurrencynl #crypto #cryptonl #bitcoin #bitcoinnl #bitcointrading #bitcoinprijs #cryptocurrencynieuws #investereninbitcoin #bitcoinnederland #cryptocurrencybroker #cryptocurrencymarket #BTC #cryptotrading #altcointrading #invest #investincryptocurrency #bitcoinkopen #bitcoinnieuws #cryptonederland #investeren #aandelen #cryptovaluta #nieuwgeld #cryptocurrencynederland Bitcoinhelper (NL) (@bitcoinhelpernl) Read More

https://www.instagram.com/bitcoinhelpernl/

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht 

Populaire brokers

Populaire Overzichten

Recent Nieuws

Voorzitter SEC reageert op de crash van Terra

De voorzitter van de SEC, Gary Gensler, heeft maandag gezegd dat de crypto-markt meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen tegen projecten zoals Terra. Hij beschuldigt crypto-handel- en crypto-walletplatforms voor het niet vrijgeven van informatie waardoor investeerders zuurverdiend geld verliezen, zoals bij LUNA en UST.

Uw Advertentie hier

Bitcoinhelper Tweet