In de weekendstream bespreken de mannen van Doopie Cash natuurlijk de Koers van Bitcoin (BTC), kijken ze naar het laatste nieuws en behandelen ze verschillende altcoins en de technische analyses daarvan. En sinds kort hebben ze daar zelfs de aandelenbeurs aan toegevoegd! 

 

Oftewel zijn deze video’s uitermate geschikt voor zowel de crypto, als aandelen trader. Of je nu weinig of veel ervaring hebt, bij Doopie Cash maakt dat helemaal niets uit. Trading set-ups worden besproken, maar zeker ook toegelicht waarom keuzes worden gemaakt en niet. 

 

Hier hebben we lang op gewacht

In de live stream maken de mannen bekend dat de vernieuwde website klaar is en dat het gehele Doopie Cash platform een update heeft gekregen. Ook wordt er nog iedere dag hard gewerkt aan de nieuwe studie en zien we iedere week weer nieuwe dingen. 


Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Bitcoinhelper Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. 

De Huidige Bitcoin Koers