Hoe kan ik me aanmelden voor een crypto discord server

cryptocurrency discordia

ADVERTENTIE

Aanmelden bij een crypto discord server

Ben je opzoek naar een crypto discord server maar weet je niet hoe jezelf aan te melden? In dit artikel nemen wij je stap voor stap mee hoe jezelf aan te melden bij jouw favoriete crypto discord platform. Uiteraard hebben wij van Bitcoinhelper al de meest populaire crypto discord platformen voor je op een rij gezet. Bekijk daarom ook zeker eens het nationale en internationale crypto discord aanbod. 

Table of Contents

Wat is Discord

Discord is een alles-in-één oplossing voor iedereen die wil deelnemen aan een sociale community! Daar waar Twitter en Telegram zich gespecialiseerd hebben in tekst en afbeeldingen, voegt Discord hier video en spraak aan toe. Kortom de mogelijkheden in Discord zijn vele malen groter dan bij overige social-media platformen. Hoewel het iets lastiger in gebruik kan zijn, zitten er tal voordelen aan aan het gebruik van discord. 

Op de website van discord lezen we: 

Op Discord krijgen mensen de kans om een plek te creëren waar ze zich thuis voelen. We willen het makkelijker voor je maken om geregeld te praten met de mensen waar je om geeft. We willen dat je een echte band kunt opbouwen met je vriend(inn)en en je community’s dicht bij huis of over de hele wereld. Origineel, betrouwbaar, speels en herkenbaar. Dit zijn de waarden die onze gebruikers en medewerkers verbinden op Discord.

Discord installeren hoe dit ik dat

  1. Ga naar https://discordapp.com/download en selecteer de download die je nodig hebt. Je kunt ook een mobiele applicatie downloaden in Appstore of natuurlijk Playstore.
  2. Installeer het gedownloade programma en maak een account aan! 
  3. Na het aanmaken van je account kun je deelnemen aan een zogeheten Discord server door gebruik te maken van de uitnodigingslink die je verkrijgt via je favoriete platform. Bekijk het bitcoinhelper discord overzicht voor alle populaire platformen en de uitnodigingslinks. 
  4. Je bent nu lid van je favoriete Discord server. Soms moet je in het begin een Captha oplossen om gebruik te kunnen maken van het platform, maar dit wijzigt zich vanzelf. Ook is het goed om de regels en richtlijnen van ieder platform waar je lid van bent geworden goed door te lezen. 
  5. Je hoeft niet direct deel te nemen in gesprekken en discussie en kunt in het begin rustig eerst de kat uit de boom kijken door alleen de gesprekken en discussies te volgen. 

Aanmelden bij crypto discord

Eenmaal op jouw favoriete platform vind je doorgaans aan de linkerkant van het discord platform je de zogeheten beschikbare kanalen. Waarschijnlijk ieder met zijn eigen gespreks- en discussieonderwerp. Vaak vind je op Crypto Discord, Trading kanalen, Technische Analyse kanalen, Nieuws kanalen en Off-Topic kanalen. In het midden zie je dan de gesprekken dan wel chats. Hier kun je dan deelnemen aan de verschillende chats en meediscussieren met de populaire onderwerpen.  

Bitcoinheper discord

Bovenstaand zie je een voorbeeld van een crypto discord platform. Aan de linkerkant zie je bijvoorbeeld verschillende categorieën en diverse kanalen. In de welkom categorie zie je een welkom kanaal, een premium kanaal, de huisregels en ga zo maar door. Daaronder een informatie categorie met bijvoorbeeld het aanbiedingen kanaal. Het ligt er maar net aan hoe uitgebreid een platform is en dus hoeveel kanalen er worden aangeboden. Wil jij nu ook lid worden van ons discord kanaal. Meld je dan vandaag nog aan bij Bitcoinhelper

Video crypto discord server

Grootste crypto communities van Nederland

De Nederlandse (Crypto)Discord top wordt al jaren gedomineerd door enkele spelers. Niet zo heel erg verrassend want dit zijn ook de servers die het langst bestaan. Wel opvallend dit jaar is dat er een wisseling heeft plaatsgevonden op plek nummer 4. Een nieuwe speler in de crypto discord markt heeft zijn intrede gedaan, crypto-insiders. Voor velen zeker geen onbekende, maar wel nieuw op dit terrein. Als we het rijtje even verder aflopen zien we op plek 3: Whatsnext community. Op 2: Cryptomaten en onbetwist op nummer 1: Cryptonite. Benieuwd naar het volledige artikel? De vier grootste crypto discord servers van Nederland.

Is crypto discord veilig

Uiteraard doet Discord er alles aan om hun platform zo veilig mogelijk te maken en te houden. Maar hier speel je zelf ook een zeer belangrijk rol. Ga bijvoorbeeld nooit in om aanbiedingen en voorstellen die je ongevraagd door anderen worden aangeboden. Zeker in crypto liggen scammers op de loer om je van alles en nog wat aan te smeren. Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee. 

Op de website van discord wordt over veiligheid het volgende gezegd:

  • De overgrote meerderheid van de servers is alleen op uitnodiging en privé. Een buitenstaander kan de link naar een specifieke server niet raden. Discord laat gebruikers alleen zoeken naar openbare servers. Alle doorzoekbare servers zijn vereist om gezonde en positieve gemeenschappen te behouden om doorzoekbaar te blijven.
  • Privacy is ongelooflijk belangrijk voor ons. We monitoren niet elke server of elk gesprek. Gesprekken op Discord zijn echter niet end-to-end versleuteld. Wanneer we worden gewaarschuwd voor een probleem, onderzoeken we het gedrag in kwestie en ondernemen we actie.
  • We hebben een nultolerantiebeleid voor inhoud of gedrag dat in strijd is met onze communityrichtlijnen. Wanneer we worden gewaarschuwd voor een overtreding van onze regels, onderzoeken we dit en ondernemen we actie. We werken er ook aan om illegaal gedrag proactief te identificeren en te beëindigen.
  • Discord is geen anoniem platform. Gebruikers worden geïdentificeerd aan de hand van hun gebruikersnaam, die door de gebruiker wordt gekozen, gevolgd door een “#” en een viercijferig nummer, ook wel hun Discord-tag genoemd. Discord vraagt ​​bij het aanmelden niet om iemands echte naam, maar we kunnen volgen wie waarvoor verantwoordelijk is door gebruikersnamen te koppelen aan geverifieerde e-mailadressen en IP-adressen.

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws
Advertentie
Premium Partners
Gratis Trading Gids
NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie