Hoe starten met Bitcoin? Deel 1 en 2

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gratis 1000 euro handelen

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een Bitvavo account aan via Bitcoinhelper en betaal de eerste 1.000 euro geen handelskosten! Bitvavo is Nederlands goedkoopste Cryptocurrency Exchange! 

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving!

Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. 

In dit artikel beginnen met bij de eerste twee stappen uit het Bitcoinhelper stappenplan: Informatie en Websites, zie ook de onderstaande afbeelding. 

Table of Contents

Hoe starten met Bitcoin deel 1

Op zoek naar Bitcoin

Er zijn ontzettend veel plekken waar je betrouwbare Bitcoin en Cryptocurrency informatie kunt vinden. Maar voordat wij je de juiste richting op wijzen, is het belangrijk om zelf op zoek te gaan naar informatie. Een van de beste plekken om te starten is natuurlijk Google. 

Begin eens met simpele keywords als “Wat is Bitcoin”, “Wat is Cryptocurrency” en struin alle pagina’s af die je tegenkomt. De tip die wij je willen geven is, zoek woorden op die je niet kent en vergroot op deze manier je zoektocht. 

“Bitcoin is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon. De oprichter van Bitcoin Satoshi Nakamoto Bron: Wikipedia” 

In deze simpele tekst die je tegenkomt op de pagina van Google, kom je waarschijnlijk al een hoop woorden tegen waarvan je je afvraagt wat is dit allemaal? 

Denk aan: 

  • Cryptovaluta
  • Gedecentraliseerde digitale munt
  • Peer-to-peer netwerk
  • Satoshi Nakamoto

Populaire Cryptocurrencywebsites

Op een gegeven moment weet je dat je klaar bent met je zoektocht naar Bitcoin en Cryptocurrency informatie. Hoe? Er zal een moment zijn dat je de meeste termen en woorden uit de teksten begrijpt. Oftewel ben je op een moment gekomen dat je voldoende basiskennis hebt om naar de volgende stap te gaan! Want naast Bitcoinhelper.nl zijn er nog ontzettend veel andere betrouwbare en populaire cryptocurrency websites te vinden. Uiteraard hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt met de cryptocurrency websites die je moet bezoeken.

Nieuwswebsites

  • Crypto-insiders;
  • Bitcoinmagazine
  • Crypto-benelux

Informatie

  • Current crypto
  • Bitcoin Debuut
  • Dutch crypto Talk 

Trading

Cursussen

Bekijk onze Cryptocurrency Website pagina voor extra informatie en de directe links naar bovenstaande pagina’s. Ook op deze pagina’s geldt lekker overal kijken en de woorden en termen die je niet kent opzoeken. 

Cryptocurrency-websites

De Volgende stap

Nu je een zekere basiskennis hebt aangaande Bitcoin en Cryptocurrency en weet waar betrouwbare informatie te vinden kunnen we naar stap 3. In het volgende artikelen kijken we naar verschillende betrouwbare cryptocurrency handleidingen en waar deze te vinden. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan. 

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen