ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Academy

Hoe te starten met Bitcoin? Betrouwbare Bitcoin, Blockchain en cryptocurrency informatie

ADVERTENTIE

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platformen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. 

Table of Contents

Stap 1: Informatie verzamelen

In deze stap kijken we waar betrouwbare informatie over Bitcoin, Blockchain en Cryptocurrency te vinden en behandelen wij de nieuwe Bitcoinhelper methodiek. Dit is een methodiek die je leert hoe snel meters te maken in deze nieuwe wereld van Bitcoins. 

  • Doel: Alle basiskennis opdoen betreffende Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency 
  • Methodiek: Via google zoeken artikelen lezen en betekenissen achterhalen. 
  • Tijd: 3 avonden, lees 1 week. 

Op zoek naar Bitcoin, Blockchain en Cryptocurrency

Er zijn ontzettend veel plekken waar je betrouwbare Bitcoin en Cryptocurrency informatie kunt vinden. Maar voordat wij je de juiste richting op wijzen, is het belangrijk om zelf op zoek te gaan naar informatie. Een van de beste plekken om te starten is natuurlijk Google. Begin eens met simpele keywords als “Wat is Bitcoin”, “Wat is Cryptocurrency” en struin alle pagina’s af die je tegenkomt. De tip die wij je willen geven is, zoek woorden op die je niet kent en vergroot op deze manier je zoektocht. 

“Bitcoin is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, zonder tussenpersoon. De oprichter van Bitcoin Satoshi Nakamoto Bron: Wikipedia”

In deze simpele tekst die je tegenkomt op de pagina van Google, kom je waarschijnlijk al een hoop woorden tegen waarvan je je afvraagt wat is dit allemaal Denk aan: Cryptovaluta. Gedecentraliseerde digitale munt. Peer-to-peer netwerk. Satoshi Nakamoto

Stap 2: Populaire Cryptocurrencywebsites

Op een gegeven moment weet je dat je klaar bent met je zoektocht naar Bitcoin en Cryptocurrency informatie. Hoe? Er zal een moment zijn dat je de meeste termen en woorden uit de teksten begrijpt. Oftewel ben je op een moment gekomen dat je voldoende basiskennis hebt om naar de volgende stap te gaan! Want naast Bitcoinhelper.nl zijn er nog ontzettend veel andere betrouwbare en populaire cryptocurrency websites te vinden. Uiteraard hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt met de cryptocurrency websites die je moet bezoeken.

Bekijk onze Cryptocurrency Website pagina voor extra informatie en de directe links naar bovenstaande pagina’s. Ook op deze pagina’s geldt lekker overal kijken en de woorden en termen die je niet kent opzoeken. 

Cryptocurrency-websites

Meer video's en achtergronden

Deze video’s zijn alleen te bekijken als Member

Kennisquiz stap 1 + 2

In de eerste stap van de Bitcoinhelper Basiscursus hebben we gekeken naar de basiskennis aangaande Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency. 

  • Doel: Alle basiskennis opdoen betreffende Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency 
  • Methodiek: Via google zoeken artikelen lezen en betekenissen achterhalen. 
  • Tijd: 3 avonden, lees 1 week. 
Als het goed is heb je nu voldoende kennis opgedaan en een aantal avonden gestudeerd op de Blockchain technologie, het Bitcoin netwerk en weet je waar betrouwbare informatie te vinden. Oftewel test je kennis en ga bij een voldoende resultaat door naar de volgende stap. Mocht je nog niet slagen raden wij je aan opnieuw te beginnen met lezen en daarna de quiz opnieuw te maken. 
5
Samengesteld op

Hoe te starten met Blockchain, Bitcoin en Cryptocurrency

1 / 7

Is de volgende stelling juist: Het Bitcoin netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling, met tussenkomst van een derde persoon.

2 / 7

Is de oprichter van Bitcoin

3 / 7

DTC Crypto is een website over

4 / 7

Op Crypto-Insiders vind je het dagelijkse Bitcoin en Cryptocurrency Nieuws

5 / 7

Is de volgende stelling juist: "Blockchain is een nieuw soort database, waarin transacties opgeslagen kunnen worden"

6 / 7

is de volgende stelling juist: "Bitcoin is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder"

7 / 7

Is het verstandig je Bitcoin start via google te beginnen?

Je score is

De gemiddelde score is 80%

0%

Op naar de Bitcoin en Cryptocurrency Handleidingen

Nu je een zekere basiskennis hebt aangaande Bitcoin, Blockchain en Cryptocurrency en weet waar je betrouwbare informatie kunt vinden, kunnen we naar de volgende stap. In stap 3 kijken we waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen te vinden en hoe deze te gebruiken in jouw Bitcoinreis. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan. 

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Broker

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE