ADVERTENTIE

Hoe vind je de juiste crypto wallet?

ADVERTENTIE

Intro Yada

Als je een crypto-gebruiker bent, heb je waarschijnlijk al geworsteld met de keuze welke portemonnee je wilt gebruiken voor je favoriete blockchains. Misschien ben je op zoek naar een Ethereum-portemonnee waarmee je verbinding kunt maken met Dapps, zodat je Defi kunt gaan gebruiken. Na een snelle Google-zoekopdracht vindt u een lijst met de top 10 portefeuilles voor Ethereum. Dus je installeert de nummer één portemonnee. Om er vervolgens achter te komen dat het niet eens Web3-apps ondersteunt, of dat het een Bitcoin-only portemonnee is. Dit is natuurlijk een grote teleurstelling, maar een realiteit voor de meesten van ons. Het feit is simpelweg dat het moeilijk is om een ​​portemonnee te vinden die alle functies en blockchains ondersteunt die je wilt. Dit geldt vooral voor minder bekende blockchains.

De perfecte portemonnee

Vanwege dit probleem stoppen velen van ons met zoeken en houden onze munten op een gecentraliseerd handelsplatform. Om dit probleem aan te pakken kwam het team van Yada Wallets met een simpele oplossing. Ze creëerden een crypto-portemonnee-zoekmachine waarmee gebruikers kunnen filteren tussen verschillende blockchains, custodial & non-custodial, en nog veel meer. Met de Yada Wallets-zoektool is het super eenvoudig om binnen enkele seconden de juiste crypto-portemonnee te vinden die u zoekt. Naast het zoeken naar een portemonnee kun je ook de meningen van anderen over elke portemonnee lezen.

Met deze nieuwe tool is het super eenvoudig om de perfecte portemonnee te vinden voor jouw! Wanneer u naar de website gaat, kunt u deze eenvoudige stappen volgen om de portemonnee te vinden die u altijd wilt!

Stappenplan Yada

Stap 1: Selecteer op wat voor apparaat je je nieuwe crypto wallet wilt hebben. U kunt kiezen tussen hardware-, computer-, web- en mobiele portemonnees.

Stap 2: Kies wat voor soort blockchains u op uw nieuwe portemonnee wilt laten ondersteunen. Er zijn veel verschillende blockchains, maar je kunt gewoon de jouwe typen in het blockchain-zoekvak om het naar de top te laten komen.

Stap 3: Nadat we de Blockchain(s) hebben gekozen, zullen we nu beslissen of we de Private Key op ons gekozen apparaat willen opslaan of dat we liever het bedrijf dat de portemonnee levert deze voor ons laten opslaan.

Stap 4: Nu is het tijd om te kiezen of we een ondersteunde SideChain willen integreren met de portemonnee. Sidechains zijn meestal bedoeld om de transacties van bepaalde blockchains sneller en goedkoper te maken. Maar het is niet verplicht om te gebruiken.

Stap 5: Nu is het tijd om te kiezen of u een bepaald token protocol wilt dat wordt ondersteund door de portomonee. Het merendeel van alle tokens zijn ERC-20-tokens. Maar als u een specifieke token binnen een portemonnee wilt gebruiken, kunt u het beste even op internet zoeken om erachter te komen welk protocol uw token volgt.

Stap 6: Voor het laatste filter kunnen we kiezen of we extra’s willen in onze nieuwe crypto-portemonnee. Deze extra’s zijn weinig maar zeer specifiek. U kunt kiezen tussen “Crypto-handel, Web3, Testnet-ondersteuning” en nog veel meer.

Volg deze eenvoudige 6 stappen en je hebt binnen de kortste keren de perfecte portemonnee voor jou!

Wallet Adoptie

Wij zijn van mening dat om crypto bij de massa te krijgen, het van cruciaal belang is om zoveel mogelijk portemonnee-adoptie te krijgen. De zoekfunctie van Yada Wallets helpt hierbij en kan nieuwe en oude crypto-gebruikers helpen om de juiste portemonnee voor hen te vinden. Wij hopen dat deze blog je helpt bij je zoektocht naar de juiste crypto wallet en dat je er veel plezier aan zult beleven!

ADVERTENTIE

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE