John van Meer de Bitcoinconsultant | Investeren voor Beginners

De Bitcoinconsultant

ADVERTENTIE

De Bitcoinconsultant ook wel bekend onder de naam John van Meer is een graag geziene gast in de cryptocurrency space.  Hij begon in 2017 met cryptocurrencies als hobby, zo valt te lezen op zijn website en begon al snel de mensen op hem heen te helpen met het investeren in cryptoccurrencies.  En je raadt het al vanaf hier begon het balletje snel te rollen en ontstond de Bitcoinconsultant. 

Naar onze mening biedt John alle cryptocurrency informatie op een zeer begrijpelijke en simpele manier aan. Hij zorgt ervoor dat de gebruikelijke fouten worden getackeld en voorziet men vaak van extra handige tips en tools.  

De afgelopen jaren heeft hij veel Crypto enthousiastelingen en starter goed geholpen. Dit ook door zijn workshops, webinars, online video cursussen en video vlogs.

Table of Contents

Zoveel mogelijk mensen aan Crypto!

Op de website van de Bitcoinconsultant lezen we o.a. de missie van John:

Mijn missie is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan investeren in de Bitcoin en cryptovaluta en diens voordelen en winsten. Mijn visie is om zoveel mogelijk mensen aan de cryptovaluta te krijgen zodat mensen minder afhankelijk worden van de banken en de voordelen kunnen benutten van de blockchain technologie.

Bitcoinconsultant cursus

Ook geïnteresseerd in een cryptocurrency cursus van de Bitcoinconsultant? Bekijk hieronder het aanbod. 

Investeren in crypto voor beginners: 

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nu eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is en hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

Daytraden van A-Z:

Handelen in cryptocurrencies en winst maken? Dat leer je door deze cursus technische analyse te volgen. Door een heldere uitleg maak je technische analyse en vakjargon eigen. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden laten van A tot Z zien hoe jij kunt leren traden!
Het mooiste? Handelen is net als fietsen, je verleert het niet en je kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

Gratis! Kennismaking Technische Analyse:

In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. Hierbij worden bepaalde technische indicatoren en patronen behandeld die je vervolgens zelf kan gaan gebruiken in een eigen analyse.

Benieuwd naar welke cryptocurrency cursussen er nog meer zijn? Neem dan eens een kijkje op ons leerprogramma overzicht van 2021. Ook bieden we van Bitcoinhelper natuurlijk enkele cryptocurrency cursussen aan. Naar de Academy klik hier. 

*Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel en/of een artikel met affiliate links. Het is ten aller tijden belangrijk om je eigen onderzoek doen, voordat je overgaat tot actie  met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn of haar genoemde ondernemingen en/of services. Bitcoinhelper is op geen enkele wijze verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt wordt door of in verband gebracht kan worden met het vertrouwen in goederen, diensten en/of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel en/of worden aangeboden. 

ADVERTENTIE

Populaire Brokers
Laatste Nieuws

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Advertentie

ADVERTENTIE

NUBitcoin Nieuws
Download GRATIS
Advertentie

ADVERTENTIE