John van Meer de Bitcoinconsultant | Investeren voor Beginners

De Bitcoinconsultant

$1000 bonus bij de Exchange van MEXC

BITCOINHELPER CRYPTO ACTIE: Maak vandaag nog een MEXC account aan via Bitcoinhelper en verdien tot maximaal $1000 aan bonus! 

De Bitcoinconsultant ook wel bekend onder de naam John van Meer is een graag geziene gast in de cryptocurrency space.  Hij begon in 2017 met cryptocurrencies als hobby, zo valt te lezen op zijn website en begon al snel de mensen op hem heen te helpen met het investeren in cryptoccurrencies.  En je raadt het al vanaf hier begon het balletje snel te rollen en ontstond de Bitcoinconsultant. 

Naar onze mening biedt John alle cryptocurrency informatie op een zeer begrijpelijke en simpele manier aan. Hij zorgt ervoor dat de gebruikelijke fouten worden getackeld en voorziet men vaak van extra handige tips en tools.  

De afgelopen jaren heeft hij enorm Veel Crypto enthousiastelingen en starter goed geholpen. Dit ook aan de hand van zijn workshops, webinars, online video cursussen en video vlogs.

Table of Contents

Zoveel mogelijk mensen aan Crypto!

Op de website van de Bitcoinconsultant lezen we o.a. de missie van John:

Mijn missie is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan investeren in de Bitcoin en cryptovaluta en diens voordelen en winsten. Mijn visie is om zoveel mogelijk mensen aan de cryptovaluta te krijgen zodat mensen minder afhankelijk worden van de banken en de voordelen kunnen benutten van de blockchain technologie.

Bitcoinconsultant cursus

Ook geïnteresseerd in een cryptocurrency cursus van de Bitcoinconsultant? Bekijk hieronder het aanbod. 

Investeren in crypto voor beginners: 

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is en hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

Daytraden van A-Z:

Handelen in cryptocurrencies én winst maken? Dat leer je door deze cursus technische analyse te volgen. Door een heldere uitleg maak je technische analyse en vakjargon eigen. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden laten van A tot Z zien hoe jij kunt leren traden!
Het mooiste? Handelen is net als fietsen, je verleert het niet en je kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

Gratis! kennismaking Technische Analyse:

In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. Hierbij worden bepaalde technische indicatoren en patronen behandeld die je vervolgens zelf kan gaan gebruiken in een eigen analyse.

Benieuwd naar welke cryptocurrency cursussen er nog meer zijn? Neem dan eens een kijkje op ons leerprogramma overzicht van 2021. Ook bieden wij van Bitcoinhelper natuurlijk een aantal crytocurrency cursussen aan. Naar de Academy klik hier. 

Meer over Cursussen

Trading de basis Webinar
Starten met Cryptocurrency Trading Webinar – Bitcoinhelper

Ben je nieuw in crypto en wil je graag meer leren over het traden met Bitcoin & cryptocurrencies, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de Starten met...

Read More
Madelon-Vos-Give-away
Cryptocurrency Cursus Give-Away | Madelon Vos

Wij mogen van Madelon Vos de Crypto en Trading Academy weggeven twv €374,-! Het enige wat je hoeft te doen is het raden van de Bitcoinkoers op woensdag 19 Mei...

Read More
Madelon Vos
Gratis training van Madelon Vos | Cryptocurrency TA

Gratis leren Traden | Technische Analyse Crypto-guru en analist Madelon Vos biedt een gratis crypto-trading cursus voor iedereen die meer wil leren over handelen in cryptovaluta en de hierbij benodigde...

Read More
Cryptocurrency-cursussen
De beste Bitcoin & Cryptocurrency Leerprogramma’s en Cursussen

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de diverse aanbieders van Bitcoin & cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen op de voet. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je alle beschikbare...

Read More

De Bitcoinkoers in Euro's

Populaire Brokers

Recente artikelen