ADVERTENTIE

Knaken Broker Handleiding – Registreren Knaken hoe doe je dat?

ADVERTENTIE

Knaken Broker Handleiding 2021. Om je bij Knaken te registreren en je eerste Bitcoin aan te schaffen doorlopen we achtereenvolgens de volgende stappen:

 1. Ga naar registreren bij Knaken;
 2. Verifieer uw e-mailadres;
 3. Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens;
 4. Beveilig je account middels 2FA.
 5. Plaats gelden op uw account;
 6. Koop Bitcoin;
 7. Bekijk de video voor extra uitleg;
 8. Laat een Review achter. 

Heb je nog niet de Knaken Review gelezen klik dan hier

Ga naar Registreren

Door HIER te klikken en/of op de afbeelding hierboven wordt je doorgestuurd naar de Homepage van de Cryptocurrency Broker Knaken. Ga vervolgens naar ‘Registreren’ en een pop-up verschijnt waar je jouw e-mailadres dient in te vullen. Zie ook de eerste afbeelding hieronder. 

Verifieer uw e-mailadres 

Een email wordt direct naar uw opgegeven e-mailadres verstuurd met een toegangscode. Deze code vult in op de registratiepagina, zie afbeelding 2. 

Verifieer uw identiteit en persoonsgegevens

De volgende stap, nadat je hartelijk welkom bent geheten door Knaken, is het invullen van jouw voor- en achternaam. De stappen daarna wijzigen zich natuurlijk vanzelf. Vul je geboortedatum in, jouw adres, telefoonnummer. En laat weten wat je voornaamste inkomstenbron is en wat je hiermee per jaar gemiddeld verdiend. 

Vanwege de nieuwe wet- en regelgeving is Knaken verplicht om je identiteit te verifiëren voordat het mogelijk is om jouw eerste bitcoin en/of andere coin aan te schaffen. Dit doe je door een geldig en volledig zichtbaar identiteitsbewijs, paspoort, of rijbewijs te uploaden. 

Uiteraard gaat Knaken erg vertrouwelijk om met je gegevens en zal je identiteitskaart en/of paspoort na verificatie worden verwijderd uit het systeem. Let op dit proces kan even duren, maximaal zo’n 1,5 uur tijdens werkuren zo lezen we op de website van Knaken. 

Beveilig je account middels 2FA.

Het is zeer belangrijk om je eigen account goed te beveiligingen. Dit doe je door het instellen van de 2FA. Ga naar Account aan de linkerkant van het scherm en kies 2FA. Door de QR code te scannen en de stappen achtereenvolgens te doorlopen kunt u de beveiliging instellen en ben je na afronding goed beveiligd om naar de volgende stap te gaan. 

Plaats gelden op je account.

Nu je account is aangemaakt en goed beveiligd is, is het tijd om Bitcoin en/of andere cryptocurrencies te gaan kopen. Hiervoor heb je alleen wel geld nodig in je Knaken euro-wallet. Op de beginpagina zie je dat je kunt kiezen voor het ‘Storten’ van Euro’s naar je account.  

Direct na het klikken van ‘Storten’ opent er een nieuwe popup. Hier kun je kiezen voor een betaalmethode. Denk aan iDEAL, Bankcontact, Creditcard en/of Giropay. Vul het bedrag in die je wilt storten naar Knaken en vergeet natuurlijk niet je eigen bank te selecteren. Zie ook de onderstaande afbeeldingen. 

Crypto-kopen-knaken

Koop Bitcoin

Eindelijk is het zo ver, je hebt euro is je Knaken Wallet, oftewel je kunt overgaan tot het kopen van Bitcoin en/of andere cryptocurrencies beschikbaar op Knaken. Op de homepage van Knaken vind je alle beschikbare munten, in totaal 64 waar je uit kunt kiezen.  Door bijvoorbeeld op Bitcoin te klikken, ga je naar het scherm waar je uiteindelijk Bitcoin kunt gaan kopen met jouw beschikbare euro’s. 

Bekijk de video voor extra uitleg

Mocht je het na het lezen van deze Knaken handleiding het nog niet helemaal snappen, of je het gewoon fijner vindt om een video te bekijken, zullen we hieronder voor jou een aantal betrouwbare YouTube video’s plaatsen. Belangrijk om wel alvast even het registratiescherm te openen, zodat je direct aan de slag kunt. Klik hier voor de eerste stap, het oproepen van het Knaken registratiescherm. 

Voordelen Knaken

 • Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk aanmelden;
 • Snel geld storten met iDEAL of Bancontact;
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Auto Buy & Sell opties
 • Volledig in het Nederlands.
 • Overzichtelijk Dashboard
 • Snelle Live support.

Nadelen Knaken

 • Matig aanbod 64 verschillende munten;
 • Erg variabele handelskosten. 
 • Onduidelijk wat er nu precies betaald dient te worden voor een transactie. 

Direct Registreren
bij Knaken

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren bij Knaken klik dan hier

Laat een review achter! kans op 10 euro gratis Bitcoin

Geen titel

Rated 3 out of 5
2021-06-22

Ik heb mijzelf een tijd geleden geregistreerd bij Knaken, alleen ben ik overgestapt naar Binance. Ondanks dat ik het in het begin wel lastig vond . Zie op nu alleen maar voordelen. Lagere fees, veel meer altcoins en het plaatsen van diverse orders. Kortom ik zou zeggen verdiep je in een Exchange dat scheelt in ieder geval centen 😉

Jaap Fransen

ADVERTENTIE

Enthousiast! Laat een reactie achter.

Populaire Brokers

ADVERTENTIE

Bitcoinhelper Nieuwsbrief ontvangen?

Recente berichten
Uw Advertentie hier

ADVERTENTIE