Koop de cryptocurrency Cardano (ADA) via de cryptocurrency app BLOX!

Koop de cryptocurrencu Cardano (ADA) nu via de cryptocurrency app BLOX!

ADA

Wat is Cardano (ADA)

De Cryptocurrency Cardano, oftewel de altcoin ADA is opgericht door Charles Hoskinson. Hij stapte in 2015 op bij het platform van Ethereum om zijn eigen op te zetten. Charles Hoskinson voorzag problemen bij Ethereum die hij met dit nieuwe platform wilde verhelpen.  Voor de schaalbaarheid en snelheid van transacties van Ethereum waren onderwerpen van gesprek. 

Het verschil tussen deze twee platformen is dat Cardano gebruik maakt van een blockchain met verschillende lagen, hierdoor zou het transactienetwerk sneller en schaalbaarder moet zijn.

Zijn munt Cardano, het Cardano-protocol, werd in 2017 uitgebracht. Direct reageerde prijs en schoot omhoog van 0,02 euro naar 1,09 euro. Oftewel een stijging van ruim 5.000 procent! Wel een slim gekozen moment want deze lancering vond plaats midden in de bullrun van 2017.

De prijsontwikkeling van ADA

De afgelopen tijd is ADA weer enorm hard gestegen. Het is goed mogelijk dat dit komt door de implementatievan de Proof of Stake op het Cardano protocol. Oftewel kunnen ADA bezitters deze munt nu staken om hier beloningen, een soort van rente, voor te krijgen.

 

In de onderstaande chart is deze stijging ook goed te zien en zitten we zelfs weer rond het niveau mei 2018. Het ziet er wel naar uit dat deze nog wel enige weerstand biedt, maar des al niet te min een mooi resultaat. 

 

ADA kopen bij de cryptocurrency aap BLOX!

Wil jij nu ook ADA kopen dat kan snel en gemakkelijk via de cryptocurrency app BLOX! BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je mobiele telefoon. Handel snel en eenvoudig in de populairste cryptocurrency munten van dit moment.

Heb je nu nog geen account op BLOX, maar er dan snel eentje aan en ontvang ook nog eens 10 euro helemaal van Bitcoinhelper. Meer weten over deze actie, klik dan hier. Mocht je nu extra hulp nodig hebben bij het registreren, dan wel het kopen van ADA bij deze broker, lees dan ook zeker onze handige handleiding over het installeren van deze app

Inhoudsopgave

Meer
artikelen