Koop de cryptocurrency Chainlink (LINK) via de cryptocurrency app BLOX!

Koop de cryptocurrencu Chainlink (LINK) nu via de cryptocurrency app BLOX!

Cryptocurrency Chainlink kopen

Wat is Chainlink (LINK)

Het nieuwe platform van Chainlink werd in de zomer van 2017 opgericht. Dit met als doel om de werking van smart contracts te verbeteren d.m.v. een decentraal Oracle-netwerk dat draait op blockchaintechnologie. Via deze oracles is het namelijk mogelijk om verschillende (externe) data op te blockchain te zetten. 

 

Dit is een hele vooruitgang, want dit in het verleden allemaal handmatig gebeuren, hetgeen de decentraliteit absoluut niet ten goede kwam. Nu kan dit dus gedaan worden door een Oracle die dus een link vormt tussen het smart contract en de buitenwereld. Ook wordt van deze techniek al veelvuldig gebruik door diverse partijen en bedrijven. 

De prijsontwikkeling van LINK

De prijs van Chainlink boekt ATH na ATH en staat op moment van schrijven op 23,96 usd. Iets wat maar niet lijkt te stoppen. Augustus 2020 leek al een mijlpaal te zijn, waarna de prijs even corrigeren. Maar de draad werd snel opgepakt en begin dit jaar werd alweer de stijgende lijn gevonden. 

ADA kopen bij de cryptocurrency aap BLOX!

Wil jij nu ook LINK kopen dat kan snel en gemakkelijk via de cryptocurrency app BLOX! BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je mobiele telefoon. Handel snel en eenvoudig in de populairste cryptocurrency munten van dit moment.

Heb je nu nog geen account op BLOX, maar er dan snel eentje aan en ontvang ook nog eens 10 euro helemaal van Bitcoinhelper. Meer weten over deze actie, klik dan hier. Mocht je nu extra hulp nodig hebben bij het registreren, dan wel het kopen van ADA bij deze broker, lees dan ook zeker onze handige handleiding over het installeren van deze app

Inhoudsopgave

Meer
artikelen